Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 146 663
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Аз да ви се оплача -мойта Т спадна и имам доста силни ПМС, ама нищо ще се надявам на Коледното чудо.У спех на всички
чакай..едва 9-ти ден след ОВУ си....

# 196
pashic, да горе долу средно аритметично се смята. Например руския сайт Бейбиплан прави това вместо мен, аз само заради това се регистрирах там.
Иначе по достоверен ми е Фертилити френд, но това си е мое мнение, не ангажирам никой с него.
И още нещо в Бейбиплан съм забелязала, че с напредването на дните след О и след като Т е висока, със всеки изминал ден тази разлика се качва.
При моята графика първите дни след О при нанасяне на Т , разликата беше около 0.3 десети, след продължаване на нанасяне на температурите със всеки изминал ден тази "разница" се качваше : 0.38, 0.39, 0.4, 0.44, 0.47 и така до дата за цикъл или липса на такъв Grinning

nuclearbaby, следя те и гледам, че днес ти е 14-ти ден след О и даже имаш отново покачване на Т Praynig, което ме кара все по-силно да вярвам, че онзи спад на 10-ти и 11-ти ден е бил именно имплантационен Praynig

# 197
bebo_sn,сега видях че имаш нова графика,ужасно съжалявам.Дано новия месец да ти е на късмет! Hug

vili_2703 ,благодаря ти! Peace,т.е.температурите до ову събрани и разделени,и след ову пак така?

nuclearbaby ,хайде чакаме тест! Peace

# 198

vili_2703 ,благодаря ти! Peace,т.е.температурите до ову събрани и разделени,и след ову пак така?

Да мисля, че е така. Hug

# 199
  • София

е има де... в графиката ми е резултата Mr. Green от снощи..шуър чек.....след ден -два мисля да повторя Blush

# 200
Аууууу Нюклиъррр Hug Hug Hug Hug

Тихичко честито, толкова много се зарадвах, нямаш си идея. Ама аз си имах някакво вътрешно усещане за теб, а ти не ми хвана вяра Grinning Laughing

# 201
  • Бургас
Нуклиър,тихичко честито!
Аз усщането си го имах за теб още от преди два дни!

# 202
  • София
Тенкю пипъл Grinning

сега да мине седмица,две, да няма леля и да идем на лекар, пък каквото сабя покаже... че току-виж ми дошло Thinking

цунки мутунки на всички и хайде след мен...

# 203
Ау нюклиър тихичко честито мила  Hug
А пък замен направо незнам какво става??? В понеделник ще правя хормонални и с графиката и бегом към доки да видим какво ще ме прави Успех на всички и хайде след нюклиър да покажете и вие  EFP

# 204
  • София
Нюклиър, честито!  Hug Този път всичко ще наред!  Peace

# 205
Тенкю пипъл Grinning

сега да мине седмица,две, да няма леля и да идем на лекар, пък каквото сабя покаже... че току-виж ми дошло Thinking

цунки мутунки на всички и хайде след мен...
Страхотно!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Много стиснати палци всичко да е наред и лека  preggo

# 206
Нюклиър, тихичко честито! Много се радвам, дано да пов;ечеш крак. Днес си правех тест, но е отрицателен. Усещам, че и лелката е мноооого наблизо за съжаление!!!!! Sad Бебо СН, защо не си нанесла БТ от днес, виждам само до четвъртък!  newsm78

# 207
Много се радвам , Нюклиърбейби! Хайде... и ние след теб! Лекичко и спокойничко до края да ти е!

# 208
Бебо26, бебо сн, няма нищо! Следващия месец и ние!

# 209

е има де... в графиката ми е резултата Mr. Green от снощи..шуър чек.....след ден -два мисля да повторя Blush
Честито!Аз май съм предчувствала.Аз съм на един 10"лаптоп и си местя страниците,та графиките им гледам температурите ,не ги местя мн надолу и не видях теста.А ти вечер ли го прави ?Щом толкова рано ти е показал с вечерна урина всичко е супер!Имаш ли някакви по конкретни усещания.А как си чувстваш гърдите?Питам да сравнявам.При мен бяха мн напрагнати ,от днес се отпуснаха ,ама съвсем,което не ми харесва....

Общи условия

Активация на акаунт