Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 146 662
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 180
  • Русе
bebo_sn, все още не са минали 13-14 дни след О, така че това понижение според мен нищо не значи. Стискам палци утре да се повиши или поне да се запази такава доста дълго време  newsm10

# 181
  • София
vili_2703, поради факта, че всеки един ден съм на работа, я меря само ориентировъчно 3-4 пъти на ден, като не претендирам за някаква точност, просто за ориентир. В крайна сметка, тялото е едно, и щом настъпи някакво повишение на температурата, то е навсякъде, не само на указаните места. Мое мнение, не ангажирам никого.

Успех на всички.  Peace

# 182
Фифита, именно базалната температура трябва да се повиши. Това , че имаш 37.2 под мишницата - ми изглежда, че ти си имаш определено температура. Мери базалната сутрин преди ставане от леглото, а не в произволни моменти от деня, пък дори и няколкократно. Успех !

# 183
Fifita, vasieli е права според мен. Трябва да се повиши именно базалната температура, а не телесната. И не мисля, че при нейното скачане скача и телесната над 37.0 градуса. Това , че мериш под мишница по няколко пъти на ден телесна температура и това, че е малко по-висока от нормално според мен може да е знак, че нещо в организма работи.
Затова ти дадох пример с моя опит. Базална вече над 10 дена е 37.3, направих експеримент и мерих и през деня телесната, е тя беше 36,6-36,7, т.е не се е повишила.
Не можеш ли сутрин преди ставане от леглото за работа да я мериш?
Ако например обикновено ставаш в 7 сутринта, навивай часовника с 5- 10 мин. по-рано, мери базална Т и тогава ставай?
Какво пречи работата на това? Тази температура се мери веднага след събуждане, преди да си ставала и мърдала много, много.

# 184
  • София
vili_2703 и vasieli,
тържествено ви обещавам, че ако този месец не се е получило, от другия непременно ще започна да правя и това. И ще сравня двата вида температура.  Hug

# 185
  • Севлиево
Моля за мнение!Чудя се дали О не е минала или пък е била вчера?По принцип моята  О е по-късно,но сега като гледам температурата и не знам.Има си спад ,после се покачи...Вярно не е голяма разликата.Знам че ще кажете че трябва да меря поне още 2-3 дена и тогава ще се разбере,но не ми се чака вече...Трябва да знам кога да наблегнем на   luvbed Има и друго,вчера когато ходих на тоалетна ,пак видях малко розово,съвсем малко,но имаше.Беше само един път.По принцип О трябваше да е на 22-ри в неделя,или поне така определят сайтовете...

# 186
Добро утро ,момичета  Hug

dunda_n1,не може да се определи с точност,прави и тест за Ову и всеки ден сърчица,за да не изтървете момента!

Ох,момичета тези дни само научавам че някоя позната е бременна,вчера за две наведнъж научих,този месец дано на бременни новини да ми върви! Praynig Това чакане е убийствено и като знам че всичко е 50/50  Whistling

# 187
Добро утро и от мен, момичета! Може ли да хвърлите един бърз поглед и на моята графика, че това ми е първият месец, в който меря температурата и още не мога да се ориентирам много добре. По принцип ми остават още 5-6 дни до цикъла, ама нещо с тая температура под 37, се чудя има ли изобщо смисъл да се надявам. Иначе съм почти убедена, че тоя месец овулацията си я хванах на 100 %, ама то човек никога не знае  Simple Smile
pashic, и аз съм така- постоянно научавам за нови бременни и то забременели без много усилия, от първия път- а аз вече 4 месеца се мъча и нищо, ама така е- когато човек много иска нещо, то обикновено не става или поне не веднага  Sad
Хубав и слънчев ден от мен!

# 188
  • Севлиево
Petience ,аз до колкото вече разбирам,не е задължително Т да е над 37 градуса,важното е да се задържи висока.Ти си имаш хубава разлика между двете фази.А и в първата имаш такива ниски стойности които аз не съм имала.За това може би във втората Т не може да надвиши 37 градуса.Е все пак да кажат и другите какво мислят,но аз си мисля че не трябва да спираш да се надяваш.Успех   bouquet

# 189
Да, и аз знам, че не е задължително да е над 37, но повечето бременни графики, които гледам са си над 37, но все пак има време, може и да ми се покачи ,или ако не се покачи, дано поне не спадне Praynig
dunda, а ти правиш ли тестчета за ову, заедно с меренето? Доста помагат, особено ако имаш силно изразена белтъчна слуз. Според мен не ти е минала ову-то, още повече щом ти е по- късно. А що се отнася до розовото, което си видяла- аз поне 3-4 дни преди овулация имам слуз, така че може би тепърва ти предстои   Hug

# 190
Абсолютно няма закономерност да е над 37.Само да се държи еднаква.За някой жени висока е 37,3  а за други 36,9.зависи май в началото в първата фаза до колко е стигала.Аз като прегледах графиките в темата за вече бременни,ами повечето бяха до 37  без да превишаат ,но и първата им фаза е с такива по-ниски стойности.Всичко е в реда на нещата. Hug

А за бременните наистина без усилия,едната не знае точно кога й е дошло,16-ти ли 17-ти ли,ей такива  ooooh!,а пък да не говорим за мерене на Т и др работи.ама късметлийки,жалко че аз не съм сред тях и няма и да бъда.Искало ми се е ей така да не ми дойде ,да направя тест и да се изненадам ,без да съм чакала дори ,ама в някой др живот може би!

# 191
Здравейте мацки!
Погледнете и моята графика, надявам се въпреки малкото сърчица този месец да се е получило...  newsm17 Пожелавам на всички  Ни най-хубавия коледен подарък...  EFP Успех!

# 192
  • Севлиево
Desq,твоята графика също изглежда добре.Разликата в Т е 0,5.Мисля че това е много добре,но не съм спец все пак.Успех и на теб   bouquet

# 193
По вещите нека обяснят между фазите как се смята разликата,някой спомена да има разлика о,4 ,но средно аритметично ли не ми стана ясно!

# 194
Аз да ви се оплача -мойта Т спадна и имам доста силни ПМС, ама нищо ще се надявам на Коледното чудо.У спех на всички

Общи условия

Активация на акаунт