Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 146 650
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро мацки, аз да ви се похваля днес взех спермограмата на мъжа ми, казаха че е добре, вече няма бактерия както в предната.Аз нямам абсолютно никакви ПМС и БТ добре се развива  Laughing, ама нещо май нямам усещането, че е станало... вие как мислите?
Лек ден и успех на всички!!! Бебе26 видя ли, че БТ се повиши  Hug

# 166
БЕБО-СН, имаш страхотна графика. Ясно изразена двуфазност. Направо страхотна!  Peace Моята БТ също е висока,изкучавам се за тест, имам болка в зърната, а други месеци като че ли не съм усещала нищо, а може просто да не съм обръщала внимание. Оставам да си чакам до неделя-понеделник и да видим какво ще става!
НЮКЛИЪР, твоята БТ също се повиши, казах ли ти, че от 1-2 температури нищо не може да се каже. Стискам палци!  Praynig

# 167
bebe26 мила недей с тия тестове да се изкушаваш, поне не сега раничко е изчакай поне на деня на очакванат М, дано не дойде тая вещица. Успех на всички момичета и БТ да продължана да расте и накрая да завърши с  EFP

# 168
  • София
НЮКЛИЪР, твоята БТ също се повиши, казах ли ти, че от 1-2 температури нищо не може да се каже. Стискам палци!  Praynig
Mr. Green повиши се ама има време Wink може да съм се поврътвала на сън по-усилено,знам ли...мисля,че скоро ще се види какво става Whistling ама твоята графика-Пу-пу Praynig

# 169
Страхотен оптимизъм строи от темичката.Дано този месец ноември е успешен за всички до една. Peace Hug
Моята Т стои само на 36,9.Меря я в 4 сутринта,просто по часовник си се будя !

# 170
  • Русе
bebo_sn, страхотна графика! Стискам палци този месец да се похвалим с  EFP

# 171
Хммм постът минякъде е изчезнал, нищо.
Исках само да кажа на бебе26 да не се изкушава за тест -рано е мила, изчакай още поне докато закъснее М. Графиката ти е страхотна, казах ли ти аз че БТ ще се задържи висока!!!
Нюклиър и на всички останали момичета Успех  Hug и  това чакам от вас EFP

# 172
  • София
Привет и от мен.

Моята температура засега държи фронта - 37.2 под мишницата, а според изчисленията би трябвало или утре или в събота да е денят за М. Бях се притеснила, че е започнала да спада онзи ден, но днес отново имам повод за надежда. И на мен ми се върти в главата мисълта за тест, но хем искам, хем ме е страх.  Whistling

На вас - успех!

# 173
Fifita, как така под мишницата? Това мисля, че си се води телесна температура, а не базална newsm78
Доколкото знам базална се мери или орално, ректално или вагинално.
Ти кога я мериш?

# 174
  • София
Момичета я хвърлете едно око и на моята скромна графика, кога е овуто според вас???? Меря орално
Благодаря ви предварително  Hug

http://www.babyplan.ru/profile/24231
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=djiji

Да се надявам ли на нещо изобщо???

# 175
аз съм за 17 ден

# 176
Здравейтеее, аз да ви се оплача днес БТ падна и имам доста ПМС вече и май тоя месец няма да видя  EFP Успех на всички  Hug
Джиджи според мен Ову е била на 16-тия ден от Мц Дано имаш късмет

# 177
  • София
Здравейтеее, аз да ви се оплача днес БТ падна и имам доста ПМС вече и май тоя месец няма да видя  EFP Успех на всички  Hug
според мен 37,10 не е кой знае какъв спад...а и ако ову е на 17-ти ден имаш време до МЦ newsm78, а това че имаш симптоми,може и да са за друго Wink аз нямам симптоми ама всеки момент ще цъфна съдейки по БТ....

# 178
Здравейтеее, аз да ви се оплача днес БТ падна и имам доста ПМС вече и май тоя месец няма да видя  EFP Успех на всички  Hug
Бебо_сн,какво ти падане,я спокойно!Всичко е точно,кой ден ще пробваш тест?Късмет! Peace

Другата седмица започват тестовете на тежката артилерия ,такава голяма група!  Crazy

На всички успех и да видим  EFP    Peace       Praynig

# 179
Бебо_сн,какво ти падане,я спокойно!Всичко е точно,кой ден ще пробваш тест?Късмет! Peace

Другата седмица започват тестовете на тежката артилерия ,такава голяма група!  Crazy

На всички успех и да видим  EFP    Peace       Praynig
От твоите уста в Божиите уши  Hug  bouquet Успех на всички

Общи условия

Активация на акаунт