Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 146 642
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 150
Съжалявам мила  spoko  nuclearbaby

Стягайте здраво коланите за след седмица , две и след още толкова чакаме да се похвалиш Hug

# 151
Здравейте момичета,
моля погледнете и моята графика дали има някаква надежда въпреки, че нямаме много сърчица този месец....
Мерси
Успех на всички!

# 152
desg,графиката ти е страхотна- имате сърчице два дни преди ову дано да е станало чудото.Ову ти е ясно изразена и разликата ти между двете фази е много добра.Успех  Hug

# 153
Мерси Мама Диди,
дано!  newsm17 Пожелавам на всички ни тук  EFP

# 154
момичета, трябва ли да се притеснявам за първи път поддържам такава еднаква висока темепература. Вярно, че сега имам доказана овулация и може би това е за мен "нормален цикъл", но никъде не видях като моята графика. Дали има някакъв проблем според вас?

# 155
момичета, трябва ли да се притеснявам за първи път поддържам такава еднаква висока темепература. Вярно, че сега имам доказана овулация и може би това е за мен "нормален цикъл", но никъде не видях като моята графика. Дали има някакъв проблем според вас?
А тази температура как е мерена?Чудя се каква ти е тогава телесната след като тя обикновено е по-висока  newsm78

А мислите ли ,че при бременност телесната температура измерена подмишница се покачва?Днес го прочетох тук из форума ,но не ми стана ясно дали е така.

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 21:47 от pashic

# 156
Лейди Ю, така трябва да изглежда една бременна графика Simple Smile Няма нищо странно, направо си е супер твоята..... Стискам палци!  Praynig

# 157
Температурата е мерена ректално, аз се притеснявах да не съм болна, но многократно мерих телесна под мишница и е около 36,5-36,8, само вчера 36,9. И затова реших да питам има ли друга причина базалната ми температура да е така постоянно висока.
Мерси за отговора и за подкрепата bebe26, стискам и за теб палци  Praynig

# 158
  • София
Привет момичета.

Нямам направена подробна графика, но ви моля за съвет. Предишен цикъл - 25.10.09. След това опити за бебе на 03, 04 и 05.11. Нормална дължина на цикъла - 28 дни. Следя Ову с тестове, като обикновено е около 14 ден, но този месец не успях да я засека, може би е била след опитите. Една седмица по-късно започнаха стомашни проблеми / разстройство и сваляне на 2 кг, които върнах за 2 седмици/, странна болка в зърната на гърдите / винаги са ме боляли самите гърди, не зърната, но само седмица преди цикъл/, неопределена болка в корема ниско долу и повишение на температурата до 37.1 - 37.3. Всички тези състояния продължават и до днес. М се предполага, че трябва да е около 22-23.11. Но температурата не спада, а до колкото знам малко преди М би трябвало да върне нормалните си стойности.
Въпросът ми е -  колко дни преди М температурата трябва да спадне?

Благодаря ви от сърце и успех на всички бебеправещи.   bouquet

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 21:24 от Fifita

# 159
Няма формула колко дни трябва да спадне - има момичета с ден-два спад има и такива като мен, на които дори в първите два дни се задържа по-висока БТ (може и понеже аз трудно пукам фоликули, т.е. стават задържани фоликули и затова да поддържам по-дълго висока БТ за втората фаза дори и при цикъл.
Ти имаш доста дни до очакваната М, рано е да спада според мен.

# 160
  • София
lady_u, благодаря ти. Мислех, че е 5-6 дни преди М.

А хипотетично може ли да настъпи бременност, а температурата да спадне? Тоест температурния метод може ли да важи 100 % за бременност, освен за Ову?

# 161
Виждала съм графики, при които има спад, и то значителен, и тест за бременност положителен. Нищо не е 100% сигурно преди да е потвърдено от лекар!

# 162
  • София
Виждала съм графики, при които има спад, и то значителен, и тест за бременност положителен. Нищо не е 100% сигурно преди да е потвърдено от лекар!

Hug Благодаря ти от сърце. Оставам си в неочкване... да 22-23.

# 163
Температурата е мерена ректално, аз се притеснявах да не съм болна, но многократно мерих телесна под мишница и е около 36,5-36,8, само вчера 36,9. И затова реших да питам има ли друга причина базалната ми температура да е така постоянно висока.
Хм...странно,при мен БТ е 36,9 и само такава си стои ,а подмишница е 37,2!
Днес разгледах темата с бременните графики  и ина варианти всякакви ,никакво правило!
Късмет на всички ни! Peace

# 164
  • Бургас
Хм...странно,при мен БТ е 36,9 и само такава си стои ,а подмишница е 37,2!
Днес разгледах темата с бременните графики  и ина варианти всякакви ,никакво правило!
Късмет на всички ни! Peace
Аз се убедих,че всичко е до шанс!Стискам палци на всички!

Общи условия

Активация на акаунт