Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 146 672
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
момичета, трябва ли да се притеснявам за първи път поддържам такава еднаква висока темепература. Вярно, че сега имам доказана овулация и може би това е за мен "нормален цикъл", но никъде не видях като моята графика. Дали има някакъв проблем според вас?
Чудесна графика!Пожелавам ти две чертички!

# 211
  • София
Нюклиър, тихичко честито! Много се радвам, дано да пов;ечеш крак. Днес си правех тест, но е отрицателен. Усещам, че и лелката е мноооого наблизо за съжаление!!!!! Sad Бебо СН, защо не си нанесла БТ от днес, виждам само до четвъртък!  newsm78
бебееее26....нещо днес чудна БТ имаш и гледам дълга ЛФ Praynig пу-пу! и аз така имах усещане,че ще дойде лелята и то по-скоро беше вътрешно ама на, за момента леля няма Wink

# 212
  • София
nuclearbaby ,хайде чакаме тест! Peace

е има де... в графиката ми е резултата Mr. Green от снощи..шуър чек.....след ден -два мисля да повторя Blush
Честито!Аз май съм предчувствала.Аз съм на един 10"лаптоп и си местя страниците,та графиките им гледам температурите ,не ги местя мн надолу и не видях теста.А ти вечер ли го прави ?Щом толкова рано ти е показал с вечерна урина всичко е супер!Имаш ли някакви по конкретни усещания.А как си чувстваш гърдите?Питам да сравнявам.При мен бяха мн напрагнати ,от днес се отпуснаха ,ама съвсем,което не ми харесва....
вечер го правих,даже ми е много странно как толкова рано хвана...предишните пъти на 3,4 дни закъснение-нищо... а гърдите още от ову-то ме емнаха та до днес са така,аз и по това се усъмних малко,че след аборта спряха да ме болят....а ти не се притеснявай,понякога отпускат,после пак, не е лошо...друго друго....ами газове, яко пръцкане и малко рядко щастие, лекинко гадене и дискомфорт на стомаха...много ме влече да спя...леки нки пробоцквания от време на време по средата ама обикновено след това последва пръц Blush..и ей такива дивотии...а....нещо нюха ми се изостри, не ми се повдига от миризми,ама усещам най-малкото разминване в подправка например...и се надявам сега да е ок всичко...

# 213
  • В сърцето на живота!
nuclearbaby честито  Heart Eyes Пожелавам ти едни прекрасни 9 месеца и накрая пухкаво бебче Praynig
Този път ще успееш. Wink

# 214
честито на nuclearbaby! Стискам палци всичко този път да е наред!
От мен се отчитам с отрицателен кръвен тест, което означава, че може да ме подкрепите като отсега стискате палци за следващия месец, явно ще имам нужда.
Цикъл нямам още, но се надявам да дойде скоро, за да започвам със следващите опити.
Стискам палци на другите момичета от групата в "нечакащи" за този уикенд  Praynig

# 215
Бебе26 днес БТ ти е пак висока, от какво се притесняваш спокойно може да е било рано за тест. А иначе в зачатие винаги графиката ми върви ден за ден, но понякога в бейбиплан забравям да я нанеса Embarassed
Успех на всички и хайде дано има още положителни тестове

# 216
Lady U, как може при такава графика, мнооого хубава, да имаш отрицателен кръвен тест???  newsm78 На какво се дължи това? Аз, ако имам такава веднага ще си помисля, че съм бременна!!!!
А моята БТ мааалко покачи днес, но да видим утре как во ще е .... Домашен тест от вчера- отрицателен Sad

# 217
и аз така имах усещане,че ще дойде лелята и то по-скоро беше вътрешно ама на, за момента леля няма Wink

Тихичко честито Нуклиърбейби! Този път да успееш до край, пожелавам ти ги с цялото си сърце! Леки 9 месеца и  newsm67

# 218
Ех,чета ви и настроенията ми се менят от едната до другата крайност.Днес ми е 11-ти ден след ову,и температурата слабо е паднала на 36,8,но пък гледам графиката на Нюлкиър и при нея на 11 и 12-ти ден е била същата.Усещам ниско долу болки като пред цикъл и ме обземат страшни чувства.Ако не ми дойде до понеделник ще направя кръвен.По принцип на 26 -ми е ден за тест ,и може би има време за да се притеснявам,но страховете нахлуват в мен.Отказвам да повярвам ,че не се е получило! Crossing Arms

Днес Дъщеря ми има рожден ден и така исках да има този подарък,но уви...днес ми е мн гадно!  

# 219
  • София
Благодаря на всички,много сте мили....сега остава всичко да е наред и да не ми дойде лелята и след седмица да видим какво става Praynig Praynig Praynig Hug

# 220
Здравейте момичета !Какво ви е мнението за моята графика.Да се надявам ли на нещо?БТ започнах да я меря няколко дни след овуто доказана от док. че е била на 07.11.Моля за мнения Hug

# 221
Малка Вещице, графиката ти е страхотна!  Peace Вече са минали 15-16 дни от Овулацията, БТ е висока, няма изгледи да падне  Praynig Правила ли си тези дни тест? Виждам,че един е отчел отрицателен резултат. Сигурно е било рано! Има надежда!  Praynig Успех!  Hug

# 222
Днес сутринта както и по-предни дни само ми зацапва за кратко едно такова кафеникаво-ръждиво и толкоз.БТ я меря и през деня за да видя дали не спада,защото предния месец така разбрах че МЦ ми идва БТ тогава вечерта падна на 36,9 и разбрах че лелката идва.Сега обаче БТ като я меря е 37,4.По-рано МЦ ми беше през 25-26 дни ,последните 3 месеца ми идваше точно на 28 ден. #Crazy Вече ще се побъркам.Трябваше да ми дойде вчера,а утре сме с мъжо на преглед в клиника Щерев ,той ще пуска СГ а аз хормони и евентуално да подадем документите за фонда.Но ако до утре няма нищо смятам да пусна кръвен в лабораторията на клиниката.До колко време ще излязат резултатите от кръвния.Дано не ми дойде и получа така чаканата вест и аз и мъжа ми. Hug 
 Бебе 26 и твоята графика е страхотна ,гледам че си подминала с 1 ден датата.Дано лелището ни подмине Praynig Praynig Praynig

# 223
Миличка,това зацапване ми изглежда като моето с първата бременост. Hug И на мен ми зацапа 3-4 дни и резултата е вече на година и 10м. Успех. Hug Кръвния тест поне тук в Бургас става за един час.

# 224
  • Севлиево
Пак съм аз!Мислитете ли като мен,че този месец няма овулация?Или може би е днес,защото вече 3-ти ден Т се покачва?А от това което до сега съм забелязвала,ако нямам по-ниска т от тази преди два дена,значи О ще е днес!Малко объркано го написах,но тази закономерност съм разбрала!

Общи условия

Активация на акаунт