Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 146 674
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 225
dunda, а не мислиш ли, че може да е била вчера или в събота? Не знам, поне аз като гледам, така ми изглежда, може и да бъркам. Ще видиш утре колко ще ти е БТ и ще се ориентираш по- добре. Важното е, че имаш сърчица  Peace

# 226
Аз мисля че ти е била на 17-ден! поне моята е така -в деня на спада и после се покачва  Hug

# 227
E,момичета направих кръвен тест и е отрицателен!
Прекратявам изобщо меренето на БТ ,никакъв смисъл няма,дори с перфектни графики!
Късмет на всички!

# 228
Phasic щом така си решила мила, съжалявам за резултата, но някой ден ще стане чудото.
А къде се изгуби бебе26 с нея какво стана? Аз продължавам тоя месец ще се боря съсъ зъби и нокти  Grinning Hug за всички и успех

# 229
Добро утро, момичета! Тук съм, но вчера ми дойде и аз реших повече да не меря БТ, и да не се измъчвам поне за сега. Влизам от време на време, ще ви чета, но ози месец около празниците съм решила да се отдам изцяло на празнично настроение, а може би пак ще започна с по-активно мерене и следене от догодина! Приятен ден! Успех на всички тук!   bouquet

# 230
Добро утро, момичета! Тук съм, но вчера ми дойде и аз реших повече да не меря БТ, и да не се измъчвам поне за сега. Влизам от време на време, ще ви чета, но ози месец около празниците съм решила да се отдам изцяло на празнично настроение, а може би пак ще започна с по-активно мерене и следене от догодина! Приятен ден! Успех на всички тук!   bouquet

E ,не! С тази перфектна графика ,къде е логиката newsm78,и защо изобщо да мериш?
И аз така съм решила и без това тази ужасна година да свършва,а дано   Praynig  другата да ми е на късмет!
Понеже сама се будих в 4 да меря и после час безсъние,та днес едно хубаво се наспах,спирам да си тровя живота! Crossing Arms

Още веднъж късмет на всички! baby_neutral  не може да не успеем!!! baby_neutral

# 231
Момичета,нека не спираме точно по Коледа.........
Всички знаем че стават чудеса!
Аз също съм решила да не меря БТ но не съм се отказала,правете секс без да мислите за ову и за другите неща,пък то си знае работата,може би ще стане точно когато най малко се надяваме и правим усилия   bouquet

# 232
Да се отчета и аз че гадната лелка ме навести в 23ч на 22.11.Дано следващия месец е нашия момичета . Стискам палци на всички ни. Hug

# 233
дано да е нашия наистинае предстоящия месец. Аз днес съм със смесени чувства - видя се на УЗ някакво фоликулярно образование в дясно, което не би трябвало да е киста, защото се бяха спукали и трите фоликула в деня след овулацията. Незнам какво става с мен #Crazy
Сега ще ходя пак на доктор на 12 ден и дано да се е изчистило това нещо, за да анаправим инсеминация.

# 234
Може ли да ви помоля да погледнете и моята графика, мере я за първи месец с дигитален термометър. Цикъла ми е дълъг около 30 дни Laughing

# 235
Според мен имаш много хубава графика,
и овулациятая ти е била около 17 ден ,което е абсолютно нормално предвид 30 дневния ти цикъл  Simple Smile
Пожелавам ти още този месец  baby_neutral,защото графиката ти е много добра !

# 236
Не съм съгласна. Няма двуфазност и разлика.

# 237
  • Бургас
Може ли да ви помоля да погледнете и моята графика, мере я за първи месец с дигитален термометър. Цикъла ми е дълъг около 30 дни Laughing
Чета в бележките ти,че си била настинала и ,че си имала бъбречна криза.Това все пак са процеси,който влияят на бт.

# 238
Не съм съгласна. Няма двуфазност и разлика.

и аз - Т сега е добре но в първата фаза е почти същата - няма двуфазност

# 239
Момичета, ще се радвам да чуя мнението ви и за моята графика  Hug Peace  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт