Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 147 735
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 1 980
МЕЦИ какво е това "нечистите"-в които е цикъла ли? newsm78-ох и аз не знам вече...по принцип и аз съм съветвала така другите момичета..да изчакат да не бързат и когато графиката завърши тогава да се види всичко...обаче този път говоря за една температурна стойност която някак си рязко пада няколко дни ли ден преди предполагаемото ову и след това покачи ли се -особено три поредни дни бейбиплан само това и ака и цъфват образно казано двете червени черти на графиката по хоризонтала и вертикала и ми засичат овуто....
не мога да се сетя само колко дни точно след ову цъфваха тия две черти... newsm78-кой знае как тъпо се изразих... Shocked
Rejna и аз така си мисля...и като сложим гадните болки...оф дано вече....
тоя месец не си взех тестове че имаше други неща за купуване преди тях но юли месец....няма да пропусна вече...

# 1 981
  • В къщурката на хълма на феите
Близначе да, точно за дните, в които все още има кървене става дума Simple Smile

# 1 982
  • Видин
Меци, това значи ли че докато си с кървене не трябва да мериш?

# 1 983
  • В къщурката на хълма на феите
Нийка да, не се препоръчва мерене на БТ по време на кървенето Simple Smile

# 1 984
а сега де... newsm78аз бях чела някъде че и тях барабар...

# 1 985
  • срещу двата комина :)))
а сега де  newsm78, и аз не го знаех това

# 1 986
Аз не мисля,че има значение за графиката,какво е обяснението-аз не го схващам...Все пак графиката отчита разлика между средни температури.Примерните графики в бейбиплан започват от 1-ви ден на МЦ.
Не знам,може и да не съм права,но нямам логично обянсение.

# 1 987
Близначе, утре трябва бейбиплан-а да ти начертае линиите на Ову-то.
Според мен е била на 12-я ден. Можеш и сама да пробваш още днес като нанесеш в графиката си стойност на БТ за утре, примерно същата каквато ти е и днес. Ще видиш, че ще ти начертае линиите. Peace

Относно това дали трябва да се мери и в първите дни от Ц. и аз се чудя. Защото обикновено тогава ми е висока температурата, над 37 гр и към 4-5 ден вече е нормална. Със сигурност нямам нисък естрадиол /тъй като това срещнах като обяснение за висока средна Т. в първата фаза/.
Като започвам да меря още от 1-я ден, никога не мога да докарам разлика 0,4 между двете фази.

# 1 988
Аз пък съм чела точно обратното - БТ се мери от първия ден на цикъла  Crossing Arms
Ще потърся да дам линк

# 1 989
Здравейте,моля за някакви предположения какво ми се случва с графиката.Правим опити за бебе от много време и всеки месец надеждата ми умира с МЦ Sad.Да ли този път има вероятност чудото да е станало.Благодаря ви предварително. http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … ginName=dkirilova

# 1 990
dkirilova според мен О е на 28-мия ден от цикъла.. това кървене което си отбелязала по време на целия цикъл в резултат на какво е? Предполагам си взела някакви мерки..Успех ти желая  Peace
Иначе момичета ето тук http://www.biberonbg.com/info/bazalnat.htm
и тук http://zachevane.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=711&df=45dflid=3 пише, че
Цитат
Измерването на БТ да започне от първия ден на менструацията, което отговаря на първия ден от цикъла и да продължи до края на месечния цикъл

# 1 991
  • Австрия
И според мен температурната графика на един МЦ се прави от първия му ден с кървене до следващия първи ден кървене на новия цикъл. Върху т. нар. '3 върху 6' правило се основават сайтовете с овулационни календари определящи автоматично най-фертилните дни и/или денят на евентуална овулация..
За да се определи денят с настъпване на овулацията, е необходимо да са на лице няколко условия:

- в три последователни дни от МЦ, измерената Т трябва да е по-висока от линията образувана от най-високите температурни стойности през последните 6 дни на ФФ (coverline).
- покачването на Т през тези 3 дни трябва да е с разлика не-повече от 0,1°C един от друг и с най-малко 0,2°C над Т на cover-линията.
- обикновено първите 4 дни с менструално кървене не се взимат впредвид при определянето на средната линия.

От тук.

dkirilova, на какво се дължат постоянните зацапвания?! Ако е имало О. - вероятно на 28-я ден.

# 1 992
Ходих при доста гинеколози пускаха ми хиляди изследвания и нищо  Sad.За сега съм си дала почивка  Simple Smileпък да става каквото ще.Благодаря ви за отговорите

# 1 993
dkirilova,далеч съм от мисълта да ти давам акъли,но аз също се лутах години,докато намеря специалист,на когото да вярвам.При мен просто се налага това лято да чакам,понеже съм на терапия.
Не се отказвай,просто си намери човек,на когото да имаш доверие!

# 1 994
Тогава някой може ли да даде обяснение на какво се дължи висока БТ в първата фаза  Shocked?
Днес ми е 7-и ден от Ц., а средната БТ от първата фаза до момента е 36,88 - http://www.babyplan.ru/profile/106813
Пак казвам, че нямам нисък естрадиол.

Общи условия

Активация на акаунт