Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 147 735
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 1 995
  • Австрия
Тогава някой може ли да даде обяснение на какво се дължи висока БТ в първата фаза  Shocked?
Днес ми е 7-и ден от Ц., а средната БТ от първата фаза до момента е 36,88 - http://www.babyplan.ru/profile/106813
Пак казвам, че нямам нисък естрадиол.

Цитат
Профиль закрыт

Участница закрыла свой профиль для просмотра.
Для получения доступа к профилю обращайтесь к участнице сайта.

Greene, според мен се дължи на бавния спад на прогестерона. Особеност на организма според мен. Това никак не е лошо, напротив - особено при къса лутеална фаза. Май наистина е крайно врем еда публикувам графиката си.. моята ЛФ бе 9-10 дни. Винаги първите 3-4 дни с кървене от МЦ температурата се запазваше по-височка.

# 1 996
Rejna, с такава ЛФ ли забременя или направи нещо за удължаването й - витамини и добавки по схема, билки, прогестеронови препрати?

# 1 997
  • Австрия
Да, с такава. По случайност на профилактични гинекологични прегледи от преди съм засичала същата дължина. Не съм взимала нищо освен фолиева, Б-витамини, Е, понякога Д и селен.

# 1 998
Графиката вече е достъпна.
Мерси за обяснението, Rejna.
Според мен е логично и напълно възможно. Peace

# 1 999
  • София
Здравейте момичета
Искам да попитам трябва ли да се вдигне Т след ОВУ около 37
Потвърди ми се ОВУ :
на 23,06- Т ми беше 35,9,на 24 и 25 пи показа положителен тест от тестовете за ОВУ, също така на 24 бях на лекар и той потвърди ОВУ
Правих секс на 23 и 25 както и на 26,06 имах болки от ляво още на 23 както и течение
Но от 24  Т ми е 36,3 - 36,5 не се покачва Tired
Дори и да няма бременност не трябва ли да се покачи до 37?
Моля ви за отговор Praynig

# 2 000
vnd направи си графика в някои от сайтовете (аз лично харесвам бейби плана)
А на въпроса ти- ми БТ се е покачила, от 35.9 до 36.5 - това е разлика от 0.6 - какво те притеснява
Идеята е графиката да има двуфазност (с разлика м/у двете фази около 0.4) а не точно какви са стойностите.
При БТ от 35.9 в първата фаза, ти искаш да отидеш на 37 ..т.е разлика 1.1 - което трудно ще стане

# 2 001
  • София
vnd направи си графика в някои от сайтовете (аз лично харесвам бейби плана)
А на въпроса ти- ми БТ се е покачила, от 35.9 до 36.5 - това е разлика от 0.6 - какво те притеснява
Идеята е графиката да има двуфазност (с разлика м/у двете фази около 0.4) а не точно какви са стойностите.
При БТ от 35.9 в първата фаза, ти искаш да отидеш на 37 ..т.е разлика 1.1 - което трудно ще стане
Благодаря ти,аз се опитах да си направя графика но нещо с регистрацията не се получи

# 2 002
Кое те притеснява? След като се регистрираш - горе в дясно на екрана пише Моя страничка
натискаш там и ти излиза вече твоя си графика, която попълваш
Пиши ако имаш въпроси  Wink

# 2 003
  • somewhere over the rainbow
Здравейте, следя темата отдавна, но не съм се включвала. Сега имам 3 въпроса:
1. Когато "бебеправите" късно вечер /към 23-24 ч./ как го отбелязвате в графиката - за деня, който е минал или за предстоящия ден? Не, че има голямо значение, ама ей така, за статистиката. Grinning
2. Задължително ли е в деня на ОВУ-то да има спад в БТ?
3. Доколкото знам, първите 12-24 ч. след ову се водят фертилни. Това означава ли, че първия ден, в който БТ скочи /който трябва да е първи след ову/ е фертилен?
Разбира се, знам, че всичко е относително, но питам дали е така при идеални други условия?

Ще се радвам да ми отговорите. Hug

# 2 004
  • Австрия
Привет, N_A_N™   Simple Smile

1. Отбелязвах за деня, ако е имало полов акт сутринта - пак за деня, но с бележка за часа.
2. Не е задължително, но според мен обикновено има температурен спад - заради (рязкото) увеличаване нивото на естроген преди О.
3. Да, първите 12-24 часа след започване процеса на овулиране, но не и след приключването му. Което е трудно за опредяне, така че - за всеки случай - денят се брои за фертилен. И тук - един малък трик: за по-успешното оплождане на яйцеклетката при нормална такава и нормални сперматозоиди (и др. обстоятелства в норма), са по-удачни полови контакти няколко дни (1-2-3) преди и в деня преди О. с оглед пълната 'бойна' готовност на очакващите зрялата яйцеклетка сперматозоиди вече в яйчниковите тръби  Wink

Късмет  Simple Smile

# 2 005
  • somewhere over the rainbow
Благодаря, rejna!
За спада питам, защото тази сутрин имах пробождания в десния яйчник, който е наред да овулира:), пък нямам никакъв спад в БТ. За всеки случай оползотворихме ... нещата Laughing

# 2 006
  • София
Кое те притеснява? След като се регистрираш - горе в дясно на екрана пише Моя страничка
натискаш там и ти излиза вече твоя си графика, която попълваш
Пиши ако имаш въпроси  Wink
Здравейте да попитам относно регистрацията
Направих си регистрация в Зачатие,също и в календара за овулация там
Влизам си с паролата и като реша да попълня календара ми дава че не съм Логната newsm78
Пробвам да вляза пак и всичко се повтаря...така до безкрайност #Cussing out
От вчера се пробвам и не мога
Моля за помощта ви

# 2 007
  • В градината...
Как мога да пусна линк с моята графика?

# 2 008
В кои сайт имаш графика?

# 2 009
  • В градината...
Babyplan

Общи условия