Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 146 630
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 345
dimar_t, от тези изследвания виждам сериозно нарушение в съотношението между LH/FSH.
Вярно, че са в референтни граници, но е важно и съотношението между тях, като в най-добрия случай би трябвало да е горе долу 1:1. Като е за предпочитане FSH да доминира малко над LH..
Може ли да те попитам имаш ли кистички?
Мисля, че цикъла ти е нередовен именно заради това съотношение между тези два хормона.
Правила ли си консултация и с ендокринолог, освен с гинеколог?

# 346
Dimar T, не виждам ясно изразена двуфазност, може да не си имала Овулация все още.... От тази графика нищо не може да се каже. Мисля, че хормоните са добре, ако ФСХ е по-голямо от ЛХ говори за изчерпване на яйчниковия резрев, май така бях чела някъде  newsm78

# 347
Изчерпване има вече при стойности над 12..и то е свързано и с други показатели.
За мен хич не са добре - ЛХ е почти два пъти по-високо...кистички ??

# 348
ако ФСХ е по-голямо от ЛХ говори за изчерпване на яйчниковия резрев, май така бях чела някъде  newsm78
Така е, но както е казала ДП Рени е ако е над 12 ФСХ-то. Обаче при нея ЛХ е по-високо, почти двойно, затова и аз попитах за кистички и дали е правила консулт с ендокринолог, много е важно. Peace

# 349
Много Hug  за всички,

Да наистина от време навреме имам кисти, но за да не спамя темата, няма да пиша за това тук.
Сега ме интересува, дали да се доверя на фертилити за деня на овулацията 14 ден и да отида на 21 ден на изследване.
Днес температурата ми е 36.9, което за орална температура си е вече втора фаза.

Успех с графиките на всички и много сбъднати мечти на Коледа Praynig

# 350
Преди 4 месеца имах проблеми с цикъла, но от тогава ми идва всеки месец между 28-32 ден. Миналият месец нямах Ову (засечено от лекар - преглед 16 ден). Този месец пусках хормони на 4-ти ден и естрадиолът ми беше под долна граница, после на 11 ден бях на преглед и се оказа, че и този месец няма да имам Ову.
Това е мнението на fertilityfriend.com по отношение на моята БТ и Ову: http://www.fertilityfriend.com/home/2b97fe
Тая надежди да съм с късна Ову и затова да са такива резултатите ми от хормоните и прегледите при лекар.
Смятам да продължа следващия месец с фоликуметрия за 100% сигурност, но все пак ще се радвам и на вашите мнения.

# 351
Момичета, бихте ли погледнали графиката ми. Интересното е че очаквах овулацията ми да е към 16-17 декември, а нея никаква я няма. Започнах с тестове към 14-ти като тогава имаше две чертички, като едната беше по-бледа. Откачалото реших, че до ден - два ще се насити, но за съжаление с всеки следващ ден втората черта ставаше все по-бледа. Дали е възможно да няма овулация този месец или пък да я очаквам тепърва?

# 352
SeiSoloTu, напълно възможно е този месец да се е улучил ановулаторен. Нормално при всяка жена на всеки 12-13 месеца да се падне един цикъл без овулация и в случая да се е паднал точно той.
Иначе не мога да предположа дали може да я очакваш тепърва.

# 353
Може ли мнение и по моята графика, нещо се обърках този месец, тестовете показаха наситена втора черта, когато съм отбелязала, но Т се вдигна доста по-късно и играеше колебливо, може ли да е от пътуването ?

# 354
tsvety_t,

Аз съм за 18ти също, както бейбиплан ти го е нарисувал. Според БТ смятам, че тогава е била овулацията ти. За тестовете - нищо не мога да кажа - те за мен отваряха повече въпроси, отколкото решаваха ...

Момичета, погледнете и моята графика - някои някога виждал ли е такава бременна графика, която да пада така - дали пък няма да е от ниските температури в спалнята ни и тялото ми просто да не може да качи, защото през деня си поддържам над 37 градуса. Много искам Коледен подарък-бебе.

http://www.babyplan.ru/profile/37931

Благодаря предварително.   bouquet

# 355
Момичета, няма активност нещо по темата...
Но аз да се включа и да си откоментирам графиката - не е бременна, а е менструална - няма да има за подарък бебе тази Коледа, пак е само желание, пак ще си го пожелая ... Да не се впускам в подробности, но вече леко започна да ме депресира неуспехът ни ...

Пожелавам на всички Ви здрави и бременни графики!   bouquet

# 356
Да не се впускам в подробности, но вече леко започна да ме депресира неуспехът ни ...

Пожелавам на всички Ви здрави и бременни графики!   bouquet
mausidreams, всички сме така, за съжаление.. И аз плача след поредния неуспех, но после знам, че идва новият месец и с него - нов шанс. Не се отчайвай, защото не си помагаш.
 При мен, когато спадне БТ, със сигурност знам, че ми идва. Не се вижда дали ти е дошло, но ти пожелавам да е това, което искаш! А ако не е, другият месец Wink Късмет!

# 357
  • у нас
слагам и моята Peace някой да каже две думи за нея Rolling Eyes дали правилно съм определила овулацията Crazy това е първи месец в който меря и все още съм малко Crazy
Ще съм благодарна на всякакъв коментар Hug
пропуснахме важен ден ,но квото стане...
Т е мерена орално в 6:45

# 358
Tommelise, и аз като теб залагам на 13-ти ден, най-късно на 14-ти. Имаш си ясно изразена двуфазност и хубава разлика между първата и втората фаза.

# 359
  • у нас
мерси Hug дано да имаме успех този месец въпреки че не се надявам много Rolling Eyes но никога не се знае Peace

Общи условия

Активация на акаунт