Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 146 621
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 375
Orchids Flower прогестерон над горната граница най-често значи бременност  Flutter

Последно като изследвах моя също беше над горната граница и то с доста. При референтни до 51, моят беше 78, ама бременност нямаше и лелката дойде. Ако не се дължи на това на какво друго може да се дължи високия прогестерон?

# 376
  • София
Orchids Flower прогестерон над горната граница най-често значи бременност  Flutter

Последно като изследвах моя също беше над горната граница и то с доста. При референтни до 51, моят беше 78, ама бременност нямаше и лелката дойде. Ако не се дължи на това на какво друго може да се дължи високия прогестерон?
Другите причини съм ги чела единствено в няколко статий които намерих, не са ми казани от лекар, моя прогестерон също е бил доста над реф. граници и тогава лекарката ми много се зарадва, но като ми дойде ми каза че явно не е станало нямало нужда да се притеснявам за това че хормона ми не е във норма  Rolling Eyes
А това е една от статийте които намерих за високите нива на прогестерона ама се съмнявам да имате някое от изброените състояния  Rolling Eyes http://www.testcountry.org/reasons-for-high-levels-of-progesterone-in-women.htm

# 377
Мерси за статията Kate-pate   Hug !

Това мисля че е моят отговор:

• Pre-Menstrual Syndrome: Fluctuations in a woman’s emotional and mental stability a few weeks before their menstrual cycle begins can be caused by fluctuations in progesterone levels.

Но както си пише и в статията, предмеснтруалният симдром се предизвиква от високите нива на прогестерон, а не обратното  Thinking. Явно не е нещо лошо за нас самите, а за околните (аз ставам ужасно раздразнителна и ревлива  cry седмица преди да ми дойде).

# 378
  • София
Ами аз да си кажа честно ПМС имам само ако пия някакви хормони иначе ми няма нищо разбирам че ще ми дойде като ме стегне корема  Rolling Eyes Ама този месец имам всякакви симптоми за ПМС  Twisted Evil чак и пъпки са ми излязли дето един път се е случвало - след аборта  Rolling Eyes и имам силни съмнения че хормоните са ми се разбъркали  Confused

# 379
  • Varna
Здравейте, момичета! Точно в тази тема за първи път, но съм много притеснена вече и за това ще поискам вашето мнение за моята графика.
Случаят е следният накратко: преди 7 месеца родих и бебето почина след раждането. Както разбирате единственото ми желание е да забременея колкото се може по-скоро и този път да родя живо и здраво бебе! Praynig Пазихме се 4 месеца, след това лекаря каза да започваме опитите. От 3 месеца правим опити, но без резултат. Всъщност в момента е 3-я месец, но като си гледам графиката съм сигурна, че нищо не е станало. Този цикъл реших за първи път да меря БТ, като един от най-достоверните методи, поне така четох. Гледам че нямам никаква двуфазност, изобщо не изглежда така както трябва да бъде една графика. След 13-ти януари трябва да ми дойде. Психясала съм се, че сигурно нямам овулация. Ще се побъркам. Предния път забремнях от първия път, но то всичко се променя. Стрес и т.н. Нещо много се отплеснах - моля за коментар на температурите.
Благодаря предварително на всички!  bouquet

# 380
Ниа,много съжалявам за малкото ангелче  Hug
В тази ти графика не виждам да има двуфазност.Това не означава ,че имаш проблем - просто може този месец да нямаш ову. И разбира се стреса и притеснението при теб играят важна роля за това. Знам,че немога да ти давам съвети,тъй като не съм преживяла това ,което ви е сполетяло и немога и да си представя как се чувстваш но ако се успокоиш бебчето се надявам да стане.Поне при мен спокойствието ме дари с първата дъщеричка  Hug

# 381
  • Varna
Благодаря ти, Мама Диди! дано да е просто такъв месец.....

# 382
  • София
рядко пиша тук, но честичко надничам Wink
Nia_123 съжалявам, за това което сте преживяли. радвам се че не сте се предали и дано много скоро успеете и да гушнете едно, здраво и усмихнато слънце. мразя този довод, но при теб и спокойствието е фактор. да този месец, графиката не показва двуфазност, но това не е 100% знак за липса на овулация Peace най - добрия и точен вариант е фоликометрия Peace там е трудно да се сбърка има ли я или не овулацията. желая ти скорошен успех и ще те дебна Peace

# 383
И аз да се включа в дискусията за фоликуметрията и показанията на графиката за БТ:
този месец бях на фоликуметрия и лекарят отчете ову на 14-ти ден, но ще се побъркам от факта, че графиката не отчита този факт.
Сигурна съм, че не става въпрос за хормонален дисбаланс, защото след няколко месеца хормонални изследвания и пиене на витаминчета (колкото и невероятно да звучи) хормоните ми се нормализираха и заключението на ендокринолога е че "няма ендокринологичен проблем, който да възпрепятства овулацията"
Ето ги и графиките (бележките в тях дават по-пълна информация):
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … inName=mary+angel
http://www.babyplan.ru/profile/63846

# 384
Според мне фоликулометрията е по-достоверна от всякакви БТ и тестове, но все пак..... Щом всичко е наред с О, това е супер. Аз също бях на фоликулометрия октомври, и паралено с това мерех БТ и правех тестове.... Оказа се, че графиките ми отбелязаха О няколко дни по-рано, от това, което ми каза доктора. Но идните месеци, пак ще ходя, но при друг. Да видим там какво ще стане. А какви витамини си писала за регулиране на хормоните? Аз май имам проблем, но тепърва ще с еоткрива!

# 385
Bebe26, аз не вярвах, че витамините са от такава важност, но фактите говорят за обратното:
3 месеца пих Герикапс 2х1 таблетка и Калмацин (това е цинк, калций и магнезий в едно) - 2х1 таблетка. Резултатът беше че цикълът ми се възстанови и започна да идва всеки месец (след прекъсване от 3 месеца), но ову не беше засечено. От 2 месеца насам пия Fertilaid 3х1 таблетка, и последните 2 месеца дори имам ову.
Пия също така билки, но за де ви излъжа точно какви са, като се прибера ще ви ги напиша, че са поне 5-6.

# 386
Mary angel извинявай мила за въпроса, но ти при кой лекар хиш, че ми е много любопитно и ако ти е засякъл ову на 14-тия ден, то това означава, че и бейбиплана я засича или аз нещо не съм догледала.Бебе26 какво става с теб мила,как си?
Успех на всички и стискам палци

# 387
БебоСН, благодаря за загреженоста. за сега сме добре. Все още няма бебе , обаче. Опитвам се да не мисля, ще си пусна пак някои изследвания, и може да отида и в клиника по стерилитет най-накрая.... отказах се да меря БТ, ползвам тестове, но и те не ми помагат! Напоследък нямам желание за нищо! Sad

# 388
Mary angel извинявай мила за въпроса, но ти при кой лекар хиш, че ми е много любопитно и ако ти е засякъл ову на 14-тия ден, то това означава, че и бейбиплана я засича или аз нещо не съм догледала.Бебе26 какво става с теб мила,как си?
Успех на всички и стискам палци
Не съм Mary_Angel , но да кажа, че не Бейбиплан и е засякъл овулацията, а тя я е отбелязала на този ден. Забележи, че червената черта е една отвесна, а когато засича самия сайт прави кръстосване с две черти Peace

# 389
Момичета, какво мислите за тази графика. Знам, че не е пълна, но наблегнах този месец на овулационните тестове. Нямам никакви симптоми, освен, че съм много раздразнителна и постоянно ми се плаче от 2-3 дена насам. намирисва ми на лелката. Но така се надявам.... http://www.fertilityfriend.com/home/2b1b46

Общи условия

Активация на акаунт