Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 146 623
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 390
Bebe_sn, Бенджолина правилно ти е отговори - тази плътна, червена, вертикална черта аз я сложих като избрах опцията "овулация по УЗИ', иначе като я махна бейбиплан решава, че овуто е било на 12-ти ден, а фертилите френд на 19-ти ден. Абе луда работа. Но аз не съм толкова отчаяна, защото този месец не сме се пробвали за бебе, защото бях на Цветна снимка преди овуто и лекарят препоръча да се пазим. Май другия ще се пазим, защото пък съм на лапароскопия. Май само си играя на мерене на температури Simple Smile

Bebe26,  виждам, че днес ти се покачва температурата, стискам палци да е така. Може да навлезеш в третата фаза на графиките.

# 391
Момичета, моля ви да хвърлите едно око на графиката ми. Както се вижда, овулация не е имало, но какво според вас е било това леко зацапване сутринта? Нямам абсолютно никакви симптоми, нищо не се случва... По принцип днес трябваше да ми дойде. Благодаря предварително!   bouquet

# 392
  • у нас
това зацапване е част от ПМС. При мен се получаваше даже 2-3-4 дни преди датата на цикъла. Най-вероятно до довечера или утре ще се появи и лелята . Желая ти успех Peace

# 393
... Най-вероятно до довечера...ще се появи и лелята...
Позна!  Wink

# 394
  • у нас
съжалявам че бях лош предвестник Embarassed надявам се този месец да ни покажеш една хубава графика и да ни зарадваш с ++ Hug

# 395
Здравейте бихте ли погледнали графиката ми Дали имам някаква надежда Температурата е мерена орално По принцип подържям по-ниска температура

# 396
Еврика, БТ  не се мери орално, поне не би трябвало. Като гледам БТ и тестовете, които си правила, бих казала, че О е била на 10-ти ден, а може дори и на 9-ти ден. Не си проследила ЦС в дните + тестове. Имаш сърчица, когато трябва, стискаме палци!  Praynig

# 397
bebe26  благодаря от сърце !!!!!!!!!

# 398
съжалявам че бях лош предвестник Embarassed надявам се този месец да ни покажеш една хубава графика и да ни зарадваш с ++ Hug
Хайде от твоята уста в божиите уши!  Hug

# 399

ТОВА Е МОЯТА ГРАФИКА МОЛЯ ДА КОМЕНТИРАТЕ ДАЛИ ПРАВИЛНО СЪМ СИ ОПРЕДЕЛИЛА ОВУЛАЦИЯТА

# 400
Линда,много трудна графика за определяне  newsm78 Почти нямаш двуфазност - ако ще продължава така по -скоро съм за 11-12 ден  newsm78 Колко ти е цикъла по принцип

# 401
ЦИКЪЛА СРЕДНО МИ Е 30 ДНИ
ЩЕ ВИ ДАМ И ГРАФИКАТА ОТ МИНАЛИЯТ МЕСЕЦ ЗА СРАВНЕНИЕ
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=71442

# 402
ЦИКЪЛА СРЕДНО МИ Е 30 ДНИ
ЩЕ ВИ ДАМ И ГРАФИКАТА ОТ МИНАЛИЯТ МЕСЕЦ ЗА СРАВНЕНИЕ
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=71442
ПРОБВАЙТЕ ДА Я ВИДИТЕ В ЗАЧАТИЕ lidijag

# 403
Линда, на мен поне ми излиза само тази ,която даваш и тек - друга няма  newsm78

# 404
Можи ли да ми помогнете и с моята графика. Като уточнение - дните с връхчета в Т са Събота и Неделя и Т е мерена доста по-късно. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт