Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 146 607
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 405
Можи ли да ми помогнете и с моята графика. Като уточнение - дните с връхчета в Т са Събота и Неделя и Т е мерена доста по-късно. Благодаря

За мен овуто ти е точно както е отбелязано на 20 ден

# 406
Orchids Flower, разчисти си кутията, не мога да ти пратя ЛС, изчерпала си лимита си.

# 407
Направо съм шах и мат Моля ви нека който разбира да ми погледне графиката!!!!!!!!!!1 Цикала ми през последните 4 месеца е като часовник на 24 дни

# 408
Направо съм шах и мат Моля ви нека който разбира да ми погледне графиката!!!!!!!!!!1 Цикала ми през последните 4 месеца е като часовник на 24 дни

Може да е месец без овулация- поне колкото може да се доверяваме на графиките тук не се вижда такава. newsm78

# 409
evrika123, според мен може да е имало овулация на 8-ми ден. Успех и дано стане този месец!  Praynig

# 410
barbaletka-мерси!!!!!!!!!!!!!!!  Praynig

# 411
  • у нас
на мен графиката ти ми харесва- въпреки че малко началото е неясно (това което виждам е даже че имаш и трифазност Heart Eyes) стискам ти палци и ще следя Crazy

# 412
Tommelise мерси от сърце !Имах нужда от положителни надежди ! Praynig Praynig

# 413
  • у нас
миличка, сори за офф, но знам какво е да чакаш някой да каже че има шанс. Определено не е това причината да ти напиша горния пост. Ако искаш виж моята графика в др. тема с бременните графики- виждам общи белези. Искрено се надявам да се видим в отчетните, защото и ти ще си септемврийка Peace. Между др. при 24 дневен цикъл мисля че вече можеш да се пробваш с тест Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 21:13 от Tommelise

# 414
Здравейте !
Не знам дали да се радвам или не Пробвах с тест имам едва едва много бледа втора черта

какво ли означава ????????? newsm78

# 415
Здравейте !
Не знам дали да се радвам или не Пробвах с тест имам едва едва много бледа втора черта

какво ли означава ????????? newsm78
Означава, че си бременна.
Тихичко честито от мен.   bouquet

# 416
Да, evrika123, както ти е написала Бенджолина, означава, че тестът е положителен!! Честито и ти пожелавам лека и безпроблемна  preggo и после здраво  newsm32 !!!!

# 417
  И аз съм за това, че има бременност, така че едно Честито и от мене  bouquet

# 418
  • В сърцето на живота!
evrika123  честито,бледа не бледа,нали се вижда... Grinning

# 419
evrika123 честито и от мен  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт