Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 146 597
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 420
evrika123 честитка и от мен
 newsm51 bye и поръси и нас с вълшебен прашец:babydust7:

# 421
  • Бургас
Честито evrika123  bouquet
Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и едно красиво и здраво бебче

# 422
Благодаря на всички който са се включели Втората чертичка се поеви след 2-3 мн Днес слетобяд съм на АГ

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 07:01 от evrika123

# 423
Отговора на лекарката беше да отида след 1 седмица виждала нещо мъничко но много рано било да се каже и да не се радвам предварително Но бабината рецепта със содата макар и малко кипи Моля се само за едно здраво бебче !!!!!!!!!! Praynig

# 424
  • у нас
на мен още преди няколко дни ми намириса тук че работата е станала Peace много се радвам и честито Hug. Раничко си отишла на преглед. Кроткай си и споко. Всичко ще е ок  bouquet

# 425
Tommelise мерси но аз немога да стоя кротко !!!!!!!!! главански овен съм

# 426
Tommelise мерси но аз немога да стоя кротко !!!!!!!!! главански овен съм

Това ми е страшно познато - все едно аз да седя и да чакам нещо - ама овен така е
Миличка,много се радвам,че не се оказах права за ову - явно е била доста рано  Hug
Пожелавам ти толкова леко бременеене като моите двете и накрая едно здраво пухкаво бебче  :hug
:[/b]

# 427
  • Варна
Момичета, моля помогнете ми! Качвам си графиката и искам мнение дали правилно съм отбелязала деня на овулация. За пръв месец меря БТ и още не мога да се ориентирам. Благодаря Ви! Hug

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1

# 428
Момичета, моля помогнете ми! Качвам си графиката и искам мнение дали правилно съм отбелязала деня на овулация. За пръв месец меря БТ и още не мога да се ориентирам. Благодаря Ви! Hug

графиката ти не се вижда - вместо -1 накрая трябва да е името ти в зачатие

# 429

графиката ти не се вижда - вместо -1 накрая трябва да е името ти в зачатие
Като това става от менюто ти в ляво, където пише "Графики на потребители", пишеш в полето твоето потребителско име, отваряш си графиката и копираш този линк.

Извинявам се, че обяснявам така обстоятелствено, ама на мен преди време като ми казаха, че не ми се отваря графиката и че трябва да ми пише името накрая, се чудех как аджеба да го сложа, а нищичко не разбирах. Трябваше ми да вляза и да            обърна форума на Зачатие от четене, че докато му хвана цаката. Embarassed

# 430
  • Варна
Опитах се да я сложа в подписа си. Не знам дали успях.

# 431
# 432
  Вече се вижда графиката ти.

# 433

Страхотни Т имаш- дано останат такива още няколко дни. Лошо,че не си мерила и преди ову но така като гледам 15-16 ден  PeaceНо пак казвам - неможе да си сигурна,тъй като няма Т за съпоставка

# 434

Страхотни Т имаш- дано останат такива още няколко дни. Лошо,че не си мерила и преди ову но така като гледам 15-16 ден  PeaceНо пак казвам - неможе да си сигурна,тъй като няма Т за съпоставка
Моето мнение е същото.
Успех  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт