Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 146 594
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Благодаря мили момичета! Ако и този месец не се получи, другият ще меря БТ от първия ден.  newsm10 Успех на всички!

# 436
Момичета, моля помогнете ми!  За първи месец меря БТ и още не мога да се ориентирам. А с ову / тестовете..... явно при мен няма да стане. Миналия месец пробвах с тях и почти винаги са с две чертички, като никога втората не е по/ наситена от контролната.
Благодаря Ви огромно!

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … erLoginName=ddd_7

bouquet

# 437
ddd_7 , мила, според мен на 13-14 ден е било Овуто, но мери до края да се види има ли хубава двуфазност.

Успех.   bouquet

# 438
ddd , имаш спад на Т на 13-14 ден - тогава примерно може да се каже ,че около 14 ден е имало ову но пък не са се вдигнали много Т ти. Т.е нямаш добре изразена двуфазност. newsm78

# 439
Благодаря ви много момичета!

# 440
  • Варна
Кога точно пада БТ- в деня на цикъла или няколко дни преди това. Аз имам още 7-8 дни до цикъл, още е рано да се каже, а и симптоми никакви, но БТ ми е доста висока над 37.2 до 37.4, това означава ли нещо?   bouquet Целувки и много  EFP

# 441
Ами БТ може да падне и в деня на цикъла, може и 2-3 дена преди това да започне да пада постепенно.
Различно е при всеки, но общо взето се запазва височка почти през цялата лутеална фаза.
Когато си се следил няколко месеца подред знаеш как е лично в твоя случай.
Дано не ти се наложи да продължиш да я следиш, а да сте успели още този месец.

# 442
  • Варна
Благодаря Бенджолина! И аз се надявам повече да не следя, но ще видим към 8.02. Наистиба трудно се ориентирам, защото досега ползвах само ову тестове. Успех на всички ! Hug

# 443
Мога ли да се надявам на човече според вас?

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … erLoginName=ddd_7

Rolling Eyes

# 444

Можеш разбира се ,графиката ти става страхотна.Съвет - не прави теста рано  Peace Hug

# 445
Ако приемем, че О е била около 13-14 ден изчакай още 4-5 дена за тест, наистина графиката става много добра.

# 446
охххх, това с теста е много трудно! Вече месеци пробваме и почнах да се притеснявам... ще се опитам да изчакам.

Благодаря ви!

# 447
Здравейте, Дами
Този месец започнах да си меря БТ, та въпросът ми е нормална ли е температура 36,1; 36, 2
Тези температури за измерени в началото на цикъла, почти в края на менструацията, и ако са нормални колко ще се покачи при евентуална овулация? Rolling Eyes

# 448
Здравейте, Дами
Този месец започнах да си меря БТ, та въпросът ми е нормална ли е температура 36,1; 36, 2
Тези температури за измерени в началото на цикъла, почти в края на менструацията, и ако са нормални колко ще се покачи при евентуална овулация? Rolling Eyes
За всеки организъм е различна температурата в началото на цикъла, смятам, че тези стойности са нормални, просто имаш по-нисичка Т от обикновено приетите за нормални. При една евентуална овулация се покачва с около 0.4-0.5 десети, т.е. може да очакваш стойности след О от порядъка на 36.5;36.6;36.7. Да не стане така да се запритесниш защо не ти е 37. Просто тук е важна разликата между фоликулярна и лутеална фаза, а не колко са ти стойностите в лутеалната.
Успех  bouquet 

# 449
Мерси много за отговора  bouquet
Купих си и тестове за овулация, които смятам да започна да ги правя от 12-ти ден, защото цикъла ми е 30 дневен.
Малко съм скептична към тия тестове ама да видим Blush

Общи условия

Активация на акаунт