Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 146 565
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 705
Момичета имам едно запитване към вас  Grinning
Колко дена тестовете за О. я отчитат ??? При мен вече 3-ти ден е + поне по мойте и на мъжо  наблюденията.Двата дена бяха еднакви ( и контролната и тестовата) а днес тестовата е по оцветена  Rolling Eyes Нормално ли е ???
Благодаря вии ...  bouquet

# 706
Сладичка, според мен двата предни дни,когато уж сте видели еднакви черти не са били еднакви.И малка разлика да има/контролна по-наситена от тестова/ теста е -. Щом днес тестовата е по-наситена смятай си днес + тест. Иначе не е нормално да са много дни с + тест. Ако днес броите,че теста е + това означава,че до ден два е овуто.

# 707
Ами възможно е и ние да сме сбъркали  Grinning
Значи от днес ще отбележа в календара положителен !!
Благодаря ти мила че ми отговаряш   bouquet

# 708
Ами възможно е и ние да сме сбъркали  Grinning
Значи от днес ще отбележа в календара положителен !!
Благодаря ти мила че ми отговаряш   bouquet

Е как няма да отговоря  Laughing - така отбележи и дано утре да е - . А вие действайте по въпроса днес и следващите 2дни  Peace

# 709
[Ние като се подлъгахме  и започнахме маратона от 2 дена...
Дали пък плувците няма да са бавни сега ????
Офф ние от голямо канене май ще оплескаме нещата  Sad

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 18:14 от sladkataaa

# 710
Е те живеят няколко дни - и ние така правихме - 5-6 дни нон стоп- макар,че не е много добре така но откъде да знам кога ще е.Затова за всеки случай.  PeaceАко утре е - теста значи утре е ову .

# 711
Да , чувала съм че живеят 5 дена. Е ние тъкмо сме стартирали няма да прекъсваме маратона я  Grinning
Благодаря ти  Wink

# 712
Здравейте момичета , днес не сте никак активни!!!
За мой "късмет" снощи си счупих термометъра и днес и утре няма как да си измеря БТ защото няма от къде да си взема, а сига ми е важна... Гадна работа ..
Мама Диди  днес теста за О. е (-) , значе съм в овулация нали??? Да си продалжаваме с маратона  Grinning

# 713
Ееее ,Сладичка, ти пък как точно сега го счупи. Много добре,че е - теста - днес е момента предполагам. Хайде дано от утре вече да мериш и да е малко-по висока Т.Но и да не е да не се притесниш- покачването може и да е плавно  Peace

# 714
Честит 8-ми Март момичета. Дано всички да получите най-хубавия подарък... едно сладко  
  ylinfantНа мен от два дена се опитва да ми пробие и мисля че днес почти е успяло. Ще видим до довечера какво ще стане. А температурата ми все още си е висока???? Ако може някой да си каже мнението?

# 715
Елито, нещо много еднакви ми се виждат Т в двете фази-няма я нужната разлика. Не се знае имало ли е в действителност ову.

# 716
Cafe con leche и Pepito21, за да се видят графиките ви от fertilityfriend.com, трябва да отидете на меню My home page, което се намира от ляво на страницата, третият таб от долу на горе.
Mary Angel, благодаря ти за помощта, създадох Home page и вече имам линка във вида, който очаквах. Хей го на  Simple Smile

Това е първият ми цикъл с мерене на БТ и правене на тестове за овулация. Леко съм притеснена, тъй като днес ми е 15-и ден, а все още нямам + тест за О.  Blush

Моля, бихте ли ми казали защо кръгчетата на температурата на дни 7, 13 и 15 не са изцяло сини, както са всички останали? Търсих някаква логика от рода на това да е най-висока и най-ниска измерена температура, но в никакъв случай не е това. Благодаря  Simple Smile

За да се прилага Метода на БТ трябва да се спазват стриктно  неговоте правила. ТТ както и кръвното например се менят постоянно.  Grinning
При измерването на БТ изискването е това да се прави веднага след сън /защото ако се събудиш 10 мин по-рано и започнеш да се въртиш в леглото - Т. ще се повиши/
Измерването след сън трябва да е в рамките на 1 час /или +/-30 мин/
Denis_d, благодаря ти за разясненията! Старая се да меря по едно и също време, но не се получава.

Със сигурност не меря моменталически когато звънне алармата. Понякога я оставям да звънне повторно, че и трети път. В никакъв случай, обаче, не ставам от леглото, дори и да измеря 30 минути, след като съм отворила очи.

# 717
Café con leche , кръгчетата за дните 7, 13, 15 не са напълно сини като другите, защото не си мерила в обичайния  час. При мен съм забелязала, че ако меря  с 1 час по-рано или по-късно от обичайно и го отбележа, кръгчето става такова.
А колко ти е дълъг цикъла по принцип и редовен ли е?

# 718
Cafe con leche, освен това, което е казала Бенджолина, кръгчетата могат да не са изцяло сини, и защото си отбелязала в меню Specific състояние като Sleep deprived, fertilityfriend.com отчита безсънието като фактор, който значително влияе върху температурата. Когато кръгчетата не са плътни мисля, че стойността се отчита, но обстоятелствата са по-различни от обичайните.
Ако си пък болна и избереш Fever от меню Specific, стойността въобще не се взема под внимание. (Един месец почти изпуснах овуто, защото бях хремава и все избирах Fever, а всъщност нямах температура).

# 719
Момичета, моля ви погледнете ми пак графиката, днес температурата ми малко спадна, това дали значи че скоро ще ме навести "лелката"!?  Tired Цикъла ми по принцип е 26-28 никога не е бил по-дълъг, има ли надежда да видя двете чертички? Мисля утре вечер ако все още няма нищо да си направя тест, или е прекалено рано? Все пак няма да има дори 12 дни от предполагаемата О.  ooooh!
Mary_Angel, много ти благодаря за полезните съвети относно фертилити френд!

ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ!!!   newsm51 Пожелавам на всички много щастие и любов! И нека другата година всички да празнуваме 8-ми като ден на майката!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт