Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 146 571
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 720
Пепито21, по тази графика едва ли е имало ову. Втората фаза не е добре.

# 721
Другарката певица Рени бях на доктор и той ми каза че се е спукал фуликула и че имам ову

# 722
Е тогава ти си обратното доказателство-имаш ову и графика не по картинка  Hug

# 723
el1t0 , на мен също ми е странно ,че си имала ову като гледам граиката ти - дано доки е прав

# 724
Щом лекаря е казал, че е имало овулация, значи е така, обаче тези температури във втората фаза сякаш ме навяват на мисълта за нисък прогестерон Thinking

# 725
Щом лекаря е казал, че е имало овулация, значи е така, обаче тези температури във втората фаза сякаш ме навяват на мисълта за нисък прогестерон Thinking
Какво ще рече това за прогестерона... не съм много запозната.
Преди два месеца като си пуснах изследвания за хормони. Единствено пролактина ми е малко по висок от 102-496 моят е 522.1, каквото и да значи това

# 726
Прогестерона се пуска 7 дена след доказаната овулация, както е в твоя случай, когато доктора ти е казал, че фоликула се е пукнал, 7 дена след това.
Той подготвя лигавицата на матката за приемане на зародиша и контролира нормалното протичане на бременността.
Обикновено при нисък такъв при наличие на бременност се появява кървене и лекарите изписват именно прогестерон за задържане (дуфастон, утрогестан и т.н. различни прогестеронови препарати).
Може да бъркам не се хващай веднага за това, но моята логика е такава с тези ниски стойности на Т.
Нека някой по компетентен да се включи.
А най-добре Денис  bouquet

# 727
el1t0 , при мен проблема с първото забременяване беше именно пролактина - беше малко по-висок от обичайното. Това води до липса на ову. Не искам да те плаша но тогава и на мен миказваха,че май имам ову /лекар/ а в същото време нямах заради пролактина.Оправих го и веднага на следващия месец забременях - разбира се това е моя случай не се плаши

# 728
Ясно. Горе долу схванах. Благодаря ви за отговорите. Другия месец ще видим.Смятам да отида и при друг лекар за трето мнение Simple Smile

# 729
ЧЕСТИТ 8 МАРТ МАЦКИ!!!!
БЪДЕТЕ КРАСИВИ И НЕЖНИ КАТО ЦВЕТЯТА , И ВИНАГИ С УСМИВКА НА УСТАТА!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 730
  • София
Момичета, моля ви погледнете ми пак графиката, днес температурата ми малко спадна, това дали значи че скоро ще ме навести "лелката"!?  Tired Цикъла ми по принцип е 26-28 никога не е бил по-дълъг, .........
Графиката ти не показва да е имало О.
Провери си терм-ра

# 731
  • София
Другарката певица Рени бях на доктор и той ми каза че се е спукал фуликула и че имам ову
Според мен е имало О. на 23 ден от МЦ.
Имаш по-висока БТ през ФФ - може да е имало повече от 1 фоликул.

Високите нива на Пролактина подтискат О. т.е тъй като хормоните се променят - може един МЦ да има О. друг да няма

# 732
Café con leche , кръгчетата за дните 7, 13, 15 не са напълно сини като другите, защото не си мерила в обичайния  час. При мен съм забелязала, че ако меря  с 1 час по-рано или по-късно от обичайно и го отбележа, кръгчето става такова.
А колко ти е дълъг цикъла по принцип и редовен ли е?
Благодаря за отговора! Да, очевидно това причината, тъй като забелязах, че и на графиката на Бейби план, кръгчетата също не са изцяло запълнени, макар и повече от ФФренд. http://www.babyplan.ru/profile/70834
 Simple Smile

# 733
denis_dДругарката певица Рени, благодаря ви момичета за отговора, и аз в това се съмнявах.  А в такъв случай да чакам ли М.?  Thinking По мой сметки трябваше вече да съм в цикъл, но уви, а и теста е отрицателен....  Tired
Четох различни мнения, че ако няма О. няма и М. и се обърках, явно си е индивидуално, но...
http://www.fertilityfriend.com/home/2d65b1

Термометъра ми е живачен, как да го проверя дали отчита правилно?  Blush

# 734
  • София
denis_dДругарката певица Рени, благодаря ви момичета за отговора, и аз в това се съмнявах.  А в такъв случай да чакам ли М.?  Thinking По мой сметки трябваше вече да съм в цикъл, но уви, а и теста е отрицателен....  Tired
Четох различни мнения, че ако няма О. няма и М. и се обърках, явно си е индивидуално, но...
http://www.fertilityfriend.com/home/2d65b1

Термометъра ми е живачен, как да го проверя дали отчита правилно?  Blush
Купуваш нов и ги сравняваш - мериш с двата под двете мишници. Терм-ра, който отчита по-висока стойност - той мери точно.
Ако няма О. - М. може да си дойде навреме, но може и да не дойде навреме / да ти дойде по-рано или да ти закъснее спрямо деня на очакваната М./
Живачния терм-р се държи 10 мин.
Дигиталния още 2-3-4 след сигнала

Общи условия

Активация на акаунт