Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 146 620
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 735
Купуваш нов и ги сравняваш - мериш с двата под двете мишници. Терм-ра, който отчита по-висока стойност - той мери точно.
Ако няма О. - М. може да си дойде навреме, но може и да не дойде навреме / да ти дойде по-рано или да ти закъснее спрямо деня на очакваната М./
Живачния терм-р се държи 10 мин.
Дигиталния още 2-3-4 след сигнала
За съжаление не успях да намеря живачен, очаквах го, но сега се питам дали ще е реално ако сравня с дигитален?  Blush Досега като съм мерила с този задържах 10 минути.

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 17:48 от pepito21

# 736
Пепито,живачен няма да намериш никъде.А аз мисля,че ще ти дойде ако са верни Т ти. но всичко е възможно.докато няма лелка има надежда

# 737
Пепито,живачен няма да намериш никъде.А аз мисля,че ще ти дойде ако са верни Т ти. но всичко е възможно.докато няма лелка има надежда
Да, от аптеката казаха че са спрени от 1 година. Надеждата ме напусна днес сутринта, правих тест и е отрицателен.

Редактирам се, цикъла ми дойде най-накрая  Flutter

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 18:52 от pepito21

# 738
  • София
Здравейте, момичета  bouquet

Искам да ви помоля да ми помогнете с разчитането на моята графика. Дали е имало овулация, да се радвам ли на поддържането на  БТ над 37.00?

Благодаря предварително Simple Smile

http://www.babyplan.ru/profile/70900

# 739
Здравейте мъдещи мами!
Искам да споделя следното с Вас. На 03.03.2010г направих спонтанен аборт в 19 г.с., вследствие от направена амниоцентеза в "Майчин дом" София на 08.02.2010г. - заразиха плода! Всички изследвания ми бяха наред до направата на процедурата. Замислете се преди да направите амниоцентезата!!!

# 740
Тулумба, като гледам графиката ми се струва, че всичко е наред, имала си О според нея на 21-22-ри ден Simple Smile Правила ли си и тестове за овулация, просто да си сигурна? Хубаво е да се позлват и двата метода?
Бодитоо, благодаря з аинфото, но даже не знам какво означава този термин?  newsm78

# 741
  • Бургас
Тулумба, като гледам графиката ми се струва, че всичко е наред, имала си О според нея на 21-22-ри ден Simple Smile Правила ли си и тестове за овулация, просто да си сигурна? Хубаво е да се позлват и двата метода?
Бодитоо, благодаря з аинфото, но даже не знам какво означава този термин?  newsm78
Амниоцентеза,мисля,че е се взима околполодна течност и се изследва за хромозомни аномалий.Извинете  за спама.

# 742
  • София

Благодаря за отговора, bebe26 Simple Smile

Не, не съм правила овулационни тестове. Мисля за следващия цикъл да се снабдя с такива. Макар, че се надявам да не се налага Simple Smile

# 743
Здравейте момичета Simple SmileНадявам се сте добри  Simple Smile
Имам едно запитване към вас .. Simple Smile
На 6-7.03 ми беше О. ние естествено равотихме за бебче , и от тогава ме боли корема всеки ден както преди М. а има още една седмица до лелката.
Та можете ли да кажете от какво може да ме боли така всеки ден ???
Благодаря предварително и лек ден  Grinning

# 744
Сладка, да не е от притеснение. Корем може да боли както и от притеснение,така и от бременност,така и от предстоящ МЦ. Никой неможе да каже.

# 745
Нее от притеснение , защото сега съм спокойна... исках просто да споделя  Simple Smile

# 746
  • София
Здравейте момичета Simple SmileНадявам се сте добри  Simple Smile
Имам едно запитване към вас .. Simple Smile
На 6-7.03 ми беше О. ние естествено равотихме за бебче , и от тогава ме боли корема всеки ден както преди М. а има още една седмица до лелката.
Та можете ли да кажете от какво може да ме боли така всеки ден ???
Благодаря предварително и лек ден  Grinning

Може да е от О. /според мен , ако БТ се повиши и се задържи висока, около  37,1 - имало е О. , О. според мен на 20 ден от МЦ /
Може да те боли и от нещо друго което няма връзка с МЦ. Вземи нещо обезболяващо и ако не ти мине - консултирай се с лекар

# 747
Това е много интересен въпрос и аз мислех да попитам същото.
Точно вчера, когато беше смяната и си измерих Т беше по-висока(измерих я пак в 7 , но по новото време).
Обаче при мен има и нещо друго, понеже предната вечер пих алкохол и отдавам този скок на Т на него.
Днес отново по новото време в 7 беше паднала до предните си граници.
Но наистина ми е интересно да чуя мнения по въпроса.

Зравейте мами! От доста дълго време следя форумите в бг мама и днес имах кураж да се регистрирам.  bouquet
Темата много ми харесва защото и аз мисля да започна да правя опити да забременея. А на твоя въпрос си мисля че е от алкохола.

# 748
Това е много интересен въпрос и аз мислех да попитам същото.
Точно вчера, когато беше смяната и си измерих Т беше по-висока(измерих я пак в 7 , но по новото време).
Обаче при мен има и нещо друго, понеже предната вечер пих алкохол и отдавам този скок на Т на него.
Днес отново по новото време в 7 беше паднала до предните си граници.
Но наистина ми е интересно да чуя мнения по въпроса.

Зравейте мами! От доста дълго време следя форумите в бг мама и днес имах кураж да се регистрирам.  bouquet
Темата много ми харесва защото и аз мисля да започна да правя опити да забременея. А на твоя въпрос си мисля че е от алкохола.
Мила това съм го писала преди повече от 4 месеца Crazy

# 749
Бенджолина, въпреки че мнението ти е от преди 4 месеца, ми напомня за един наближаващ момент, когато пак ще сменяме часа и си мисля, че това ще повлияе малко или много на графиките на БТ.

В момента съм във ФФ и нормално температурата ми е към 36,6. Обаче, напоследък поводите за купони зачестиха и забелязвам, че след дори и малко употреба на алкохол, температурата ми скача до 36,8-9, дори 37,1 (ако съм си легнала в малките часове). От любопитство, искам да попитам има ли такава зависимост и при вас?

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 09:03 от Mary_Angel

Общи условия

Активация на акаунт