Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 147 698
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 900
Здравейте и от мен.
Момичета, имам едно въпросче към вас, възможно ли е покрай овулация да ми се гади? Много е странно, не трябва ли след това? Опитвам се да я засека с БТ и този месец, предните три дни имах боцкания вляво и ми е едно такова подгадено. Днес съм добре, но гаденето пак ме хвана. Апък овулацията трябва да ми е тези дни или най-късно до вторник-сряда. (цикъла ми е между 29-35 дни) Визможно ли е някой хормон да се вдига покрай О и той да е виновника за това гадене? Ако е от прогестерона, то би трябвало и БТ вече да се е качила доста, а тя се покачва плавно. Едва ли на този етап може да се прецени от графиката дали е минала овулацията, но мен главно ми е странно за това гадене  Crazy

# 901
  • София
Здравейте и от мен.
Момичета, имам едно въпросче към вас, възможно ли е покрай овулация да ми се гади? Много е странно, не трябва ли след това? Опитвам се да я засека с БТ и този месец, предните три дни имах боцкания вляво и ми е едно такова подгадено. Днес съм добре, но гаденето пак ме хвана. Апък овулацията трябва да ми е тези дни или най-късно до вторник-сряда. (цикъла ми е между 29-35 дни) Визможно ли е някой хормон да се вдига покрай О и той да е виновника за това гадене? Ако е от прогестерона, то би трябвало и БТ вече да се е качила доста, а тя се покачва плавно. Едва ли на този етап може да се прецени от графиката дали е минала овулацията, но мен главно ми е странно за това гадене  Crazy
Категорично - не
Внушаваш си нещо или си болна /СЧРазтр-во, напр./

# 902
Лелята дойде. Confused

# 903
Момичета, моля ви за мнение по тазмесечните ми графики. За разлика от предишния месец, този път и ФФ и БП са на едно мнение - О. на 14 ден, при положение, че миналия цикъл ми беше на 18-и ден.  Blush

И още нещо - О. съвпада с деня на (+) О. тест. Възможно ли е?  newsm78 Все пак ниската БТ е измерена сутринта, а тестът направих към 17 ч.  newsm78

Последно уточнение - на 15 ден, т.е. един ден след О. според сайтовете, док видя фоликул 23 мм. Графиката ли лъже, или док не е довидял нещо? Вече меря с живачен термометър като започнах от деня преди О.

Благодаря ви!   bouquet
denis_d, виждам, че си писала. Моля те за мнение, ако е удобно  Simple Smile

(извинете, че си повтарям и самоцитирам поста)

# 904
Кафенце, според мен овулацияа е била 15ти или 16ти ден! Успех!   bouquet

# 905
  • София
Според мен О. е била на 15 ден от МЦ. Не е проблем ако един път  О. е на 15 ден , а друг - на 18 ден.
Важно е да има О. Simple Smile

# 906
  • В къщурката на хълма на феите
Здравейте Simple Smile
Искам да ви помоля да разгледате и вие графиките ми и да дадет мнението си, понеже днес се хвърлих в размисъл. Според fertilityfriende.com ову ми е била на 27 ден от предния МЦ, а ние с момичетата коментирахме в една друга тема и стигнахме до извода че е ову е имало или на 21ви или на 25ти ден ..

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=8404 … oginName=moonlady - това е мартенската графика, априлската е закачена на подписа ми.. извинявам се, че не мога да ви покажа графиката от fertilityfriende.com, но така и не намерих от къде трябва да я направя видима и съответно да я постна тук.

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 13:50 от mecani

# 907
  • София
Здравейте Simple Smile
Искам да ви помоля да разгледате и вие графиките ми и да дадет мнението си, понеже днес се хвърлих в размисъл. Според fertilityfriende.com ову ми е била на 27 ден от предния МЦ, а ние с момичетата коментирахме в една друга тема и стигнахме до извода че е ову е имало или на 21ви или на 25ти ден ..

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=8404 … oginName=moonlady - това е мартенската графика, априлската е закачена на подписа ми.. извинявам се, че не мога да ви покажа графиката от fertilityfriende.com, но така и не намерих от къде трябва да я направя видима и съответно да я постна тук.
Според мен графиката ти /01/03/2010/  показва проблем:
- късна О. / ако е имало - била е на  24 ден от МЦ според мен/
- графикати ти се покачва стъпаловидно -от 21 до 31 ден на МЦ
- образува се връх, който е разположен в последната 1/3 от МЦ
- има голяма разлика в Бт в двете фази /повече от 0,6/
Много ми прилича на ЛУФ. Ако пак се повтори - консултирай се с лекар.
07/04/2010 - като и  за предната графика - добре е да мериш анално
дигиталния терм-р се държи 2-3-4 мин след сигнала
живачния 10 мин.

# 908
Здравейте момичета! Имам следния въпрос: На кое да вярвам - на тестовете за овулация
/ 3 поредни дни бяха положителни Clear Ovu, като последния ден тестова беше по-тъмна
от контролната / или на вариращата Т мужду 36,7 и 37,0 градуса през втората част!
Имах ли овулация този месец или не?

# 909
  • София
Здравейте момичета! Имам следния въпрос: На кое да вярвам - на тестовете за овулация
/ 3 поредни дни бяха положителни Clear Ovu, като последния ден тестова беше по-тъмна
от контролната / или на вариращата Т мужду 36,7 и 37,0 градуса през втората част!
Имах ли овулация този месец или не?
Тестовете за О. показват кога да се очаква О. - но те не ти гарантират, че наистина ще има такава.
БТ показва, че е имало О.  ако има разлика  м/у ФФ и ЛФ и тя е 0,4-0,6 градуса
Дай да видим графиката.

# 910

Възможно е да имам проблеми с термометъра. Едвам се виждаха цифрите в събота и неделя.
Като разместих батерията днес е друго. Освен това имаше Т-37,1 като мемори, а не 36,3 както показваха бледите показания.

# 911
Викторияна,дано проблема е в термометъра,зщатото до тук ову няма  newsm78

# 912
ЗДРАВЕЙТЕ момичета много ама много се извинявам ако не пиша на правилното място baby_neutral моля за отговор преди 10дни откриха на мъжа ми че има някакви ужасни бактерии уреаплазма уреалитикум ще умра откъде са се взели за един месец преди 1 мес. когато правехми изследване ги нямаше боже какво наказание чакам 1 год. час за инвитро а сега това ЗА КАКЪВ ПЕРИОД СЕ ЛЕКУВА НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ? Praynig

# 913
Викторияна,дано проблема е в термометъра,зщатото до тук ову няма  newsm78

Ами аз наскоро изпусках термометъра 2 пъти! Аз съм с късна овулация - 17 ден!
А то от 20 ден натам нещо се прецакаха показанията, ама може и сега да е месеца без овулация? newsm78 #Crazy

# 914
  • София
ЗДРАВЕЙТЕ момичета много ама много се извинявам ако не пиша на правилното място baby_neutral моля за отговор преди 10дни откриха на мъжа ми че има някакви ужасни бактерии уреаплазма уреалитикум ще умра откъде са се взели за един месец преди 1 мес. когато правехми изследване ги нямаше боже какво наказание чакам 1 год. час за инвитро а сега това ЗА КАКЪВ ПЕРИОД СЕ ЛЕКУВА НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ? Praynig

Спокойно, не  е толкова страшно . Лекува се -  ще се оправи с 1 курс на лечение.
На твое место и аз бих се лекувала успоредно с него и никакъв секс докато трае лечението

ПП  Ето малко инфо по темата
http://www.puls.bg/health/sex/news_2339.html

Общи условия

Активация на акаунт