Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 147 698
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 945
Café con leche, какво ти дава този ВИП, мен малко ме дразни, че където  и да кликна ми изписва за вип? Според мен в бейби план си има всичко - показва ти средна температура 1ва фаза, дпо, разница, аз го намирам за много по-удачен. Е... др е въпроса, че не винаги засича с ФФ еднакво,но...

# 946
chin, най-лесно ми е като ти отговоря, че VIP членството ти дава това, което не виждаш и до което не ти дава достъп и стои там и те дразни като видиш написано VIP membership feature  Crazy И мен така ме ядосваше, още повече ме ядосваше надписа, че VIP членовете често имат по-добри резултати в забременяването, благодарение на VIP функциите   Rolling Eyes Платих си VIP membership не заради тези ми ти писания, а защото смятам, че е редно да платя за добрите услуги, които предлага и най-вече заради това, че на сайта нарочно няма реклами и това е единствената му форма на издръжка.

Ако ползваш английски, можеш да прочетеш ето това сравнение от самия сайт.. Направила съм ти и и две снимки на екрана ми.

снимка 1
снимка 2

След като се засече и овулация, картинката също се променя, примерно в оценка на използването на фертилния прозорец (визуализира се), първи признаци на бременност, възможност за сравнение на данни при засечени повече от 3 цикъла и т.н.

Всъщност, ти като си се регистрирала във Fertility Friend първите 30 дни би трябвало да си видяла какви функции предлага VIP-а в сравнение с изцяло орязаното обикновено членство  Simple Smile

Бейби план го ползвам само заради това, че автоматично ми смята разликата в температурата на ФФ и ЛФ и заради нищо друго  Simple Smile

# 947
Café con leche, сега като попрочетох -да полезно е, има доста неща, които можеш да използваш и доста ненужни такива. От снимките, тези цветове нищо не ми говорят и само ме объркват Simple Smile. Може би проблема е в мен - свикнала съм да виждам едни неща, да изглеждат по определен начин и след това ми е трудно да свикна с нещо ново.  Не казвам, че бейби план е по-хубав сайт, но това да ти се вижда колко е разликата в ЛФ, за мене е огромно облекчение, вместо да се мъчиш да си изчисляваш сам, другото, което ми направи впечатление е че в БП не ти е нужен ВИП за да разгледаш  всички графики, като имаш избор да потърсиш  и избереш най-близката до твоята. Ползвам ФФ и го харесвам, просто не знаех какво точно повече ти дава този ВИП, който и на мен ми боде очите, та ми стана интересно и затова питах. Благодаря и дано не ти се наложи да го ползваш ВИП-а повече от 3 месеца Simple Smile

# 948
  • София
ФФ не съм ползвала повече от 3 год. вече Simple Smile
Имаше една опция -да ти покаже определени графики напр. от март до ноември /ти посочкаш колко/ наложени една на друга. Това най-много ми харесваше.
Виждаше се нагледно как се  понижава и повишава Бт при О. и как варира Бт във ЛФ
Simple Smile

# 949
Този месец БТ няма да ми е в никаква помощ за определяне на О.
Още от М. тръгнах с треска - t 39.5, няколко дни я борих. До вчера t ми беше доста висока за ФФаза - 36.8-36.9, а съм още преди О. Въпреки че FF днес вече ме изтипоса с О. на 9 ден  Crazy, което е абсурдно. Изглежда ще трябва да игнорирам БТ-то за този цикъл  Rolling Eyes и ще трябва да си коригирам графиката след като видя (+) О. тест.  Rolling Eyes

Ще ви бъда благодарна да хвърлите по един поглед   bouquet

# 950
кафенце, виждам, че днес имаш спад, Овулацията тепърва предстои, както знаеш. Мисля, че ФФ ще си промени мнението, след като засечеш О с тестовете!  Peace Може би този мессец ще ти е малко по-късно. Ако искаш премахни БТ, когато си била болна.... Успех!   bouquet

# 951
  • София
Този месец БТ няма да ми е в никаква помощ за определяне на О.
Още от М. тръгнах с треска - t 39.5, няколко дни я борих. До вчера t ми беше доста висока за ФФаза - 36.8-36.9, а съм още преди О. Въпреки че FF днес вече ме изтипоса с О. на 9 ден  Crazy, което е абсурдно. Изглежда ще трябва да игнорирам БТ-то за този цикъл  Rolling Eyes и ще трябва да си коригирам графиката след като видя (+) О. тест.  Rolling Eyes

Ще ви бъда благодарна да хвърлите по един поглед   bouquet
Според мен О. предстои - прави тестове за О.

# 952
  • област Варна
И аз искам да помоля за мнение. Дали FF са ми познали овулацията. http://www.fertilityfriend.com/home/2e106a. При първия положителен тест двете черти бяха с еднаква наситеност, а при втория тестовата беше доста по-тъмна от контролната. Благодаря Ви предварително за отговорите.

# 953
  • София
И аз искам да помоля за мнение. Дали FF са ми познали овулацията. http://www.fertilityfriend.com/home/2e106a. При първия положителен тест двете черти бяха с еднаква наситеност, а при втория тестовата беше доста по-тъмна от контролната. Благодаря Ви предварително за отговорите.
Ако е имало О. според мен е била на 17 ден от МЦ.

# 954
Еспиноза, бих казала, че овулацията при теб може би е била на 18-ти ден. Успех!   bouquet

# 955
  • област Варна
И аз имах такива съмнения за 17-18 ден, но не можах да си обясня ниската температура на 15 и скока на 16 ден. Благодаря на двете момичета, които ми отговориха, но няма да се разсърдя и на още мнения.
А чували ли сте, че при бременност има трифазност на графиката, т.е. след имплантация има още едно покачване. Четох някъде нещо подобно, но не се сещам къде.

# 956
  • София
И аз имах такива съмнения за 17-18 ден, но не можах да си обясня ниската температура на 15 и скока на 16 ден. Благодаря на двете момичета, които ми отговориха, но няма да се разсърдя и на още мнения.
А чували ли сте, че при бременност има трифазност на графиката, т.е. след имплантация има още едно покачване. Четох някъде нещо подобно, но не се сещам къде.
Чували сме за трифазни графики Simple Smile , но това не е признак на бременност /респективно липсата на трифазна графика - че няма бременност/

По графика, преди да са минали 16 дни след О. ,няма нищо, което да подсказва бременност.

# 957
Момичета, да отписвам ли този цикъл като ановулаторен?
Май графиката ми на нищо не мяза  newsm78

# 958
  • София
Момичета, да отписвам ли този цикъл като ановулаторен?
Май графиката ми на нищо не мяза  newsm78
Според мен не Simple Smile
След О., Бт , нормално се покачва от1 до 5 дни
Има време да се повиши БТ при теб

Според мен О. е била на 18 или 18/19 ден от МЦ.
Днешното понижение на Бт може да е инцидент

# 959
Кафенце, бих казала, че овулацията при теб е 20-21-ви, т.е. сега някъде... Доста късно този месец, но явно се мени. успех!!!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт