Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 147 698
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 930
  • София
..............Защо не пуснеш един прогестерон следващия път 7 дни след О?

Прогестерона е актуален и показателен за МЦ за който е пуснат. Особено когато има проблем с О. /напр. СПКЯ/

# 931
  • София
.................

За разликата от 0.24 - миналия цикъл изследвахме прогестерона на 7 ден след О., беше отличен (всъщност малко над горната граница).

За този МЦ ли? 02/22/2010

# 932
Здравейте момичета ! Отдавна не съм писала тук ,ноооо сега отново съм на тази вълна.След един несполучлив опит преди 6 месеца,ние продължаваме да работим по въпроса за БЕБО.Миналият път се оказа извънматочна бременност.Искам да чуя Вас и този път,какво мислите,възможно ли е да съм бременна при 36,9 БТ ,2 дни преди да ми дойде ? След овулацията ,6-7 дни, до момента ходя по малка нужда всеки час и нощно време ставам по 3-4 пъти.Ужасно е.Това често уриниране ,няколко дни след ову-то беше придружено с болки в десния яйчник.Сега уж чакам да ми дойде на 23.04.Всеки месец си усещам ову-то а този месец здраво поработихме Simple Smile.Днес сутринта БТ беше 36.9 .Имам леко изразен ПМС(много лека тежест долу ниско) и 3 пъпки  Simple Smile,гърдите никога не ме болят и сега не ме .Тааа,според вас,какво ще се окаже ?

# 933
.................

За разликата от 0.24 - миналия цикъл изследвахме прогестерона на 7 ден след О., беше отличен (всъщност малко над горната граница).

Да, за този цикъл  Simple Smile Тогава разликата ми е 0.33.

Прогестерон 30.09 ng/ml при реф.ст. за ЛФ 1.7 - 27.0

# 934
Отново съм аз.Днес БТ  е 37.0 ,очакваният ден е утре. Събудих се с ужасно главоболие.Колко трябва да е БТ ден преди цикъл ? Никой ли незнае ????

# 935
  • София
Здравей DandB! БТ преди М се държи различно при всеки. Дори може да бъде различна в различните цикли на една жена. На мен ми се е случвало да ми дойде и без да имам спад., но в повечето случаи такъв има. За бременност може да се говори след закъснение на М и поддържане на висока БТ. Стискам палци да не ти дойде! Успех!   bouquet

# 936
  • София
.................

Да, за този цикъл  Simple Smile Тогава разликата ми е 0.33.

Прогестерон 30.09 ng/ml при реф.ст. за ЛФ 1.7 - 27.0
Провери си тогава терм-ра, може нещо да се прецаква

# 937
Днес БТ ми е 37.0 и уж днес трябва да ми дойде. Възможно ли е да поддържам тази температура в деня на очакваната м ? Или ще ме пропусне ?

# 938
  • София
Днес БТ ми е 37.0 и уж днес трябва да ми дойде. Възможно ли е да поддържам тази температура в деня на очакваната м ? Или ще ме пропусне ?
Възможно е.
Понякога БТ се повишава и на др. ден идва М.
По БГ не може да разбереш дали е станало или не.
Ако повече от 16 дни няма М. и Бт е висока, може да се предполага бременност - преди това - не. Когато тези дни станат 20 - вече е сигурно, че е станало

# 939
Здравейте, момичета!
Аз съвсем се ошашках, фертилити ми определи О на 11 ден, а бейбиплан още не се изказва. Аз си мисля че трябва да е тези дни вчера-днес (са ми 16-17 ден).  Thinking Моля за мнение. Ако може да си изкажете мнението и аз предната ми графика като цяло, много ме притесняват тези вариращи стойности.  Confused

# 940
Напълно възможно. Погледни последния ми завършен цикъл. БТ ми беше 37.0 до 6-и ден от МЦ (М. ми е 7 дни обикновено). Дано да те подмине  Hug

# 941
  • В къщурката на хълма на феите
пепи, погледнах в бейбиплан графиките и видях, че цикъла ти варира между 26 и 29 дни .. и понеже ЛФ се мени, а не е константа всеки месец, възможно е да е била и на 11ти ден, но това изобщо не е сигурно, защото графиката може да се анализира от софтуера едва след като са попълнение повечето или всички данни за дадения месец, пък и определянето става не само на база от текущия месец, а и от предходните .. ти правиш ли ову тестове, за да можеш да направиш някакъв паралел ..

и аз исках да попитам за тия вариращи стойности, защото си гледам графиката от предния месец, гледам и от този и забелязвам, че сега е много по-динамична от предходния месец и се чудя на какво може да се дължи това ..

# 942
пепи, погледнах в бейбиплан графиките и видях, че цикъла ти варира между 26 и 29 дни .. и понеже ЛФ се мени, а не е константа всеки месец, възможно е да е била и на 11ти ден, но това изобщо не е сигурно, защото графиката може да се анализира от софтуера едва след като са попълнение повечето или всички данни за дадения месец, пък и определянето става не само на база от текущия месец, а и от предходните .. ти правиш ли ову тестове, за да можеш да направиш някакъв паралел ..
Благодаря ти за отговора!   bouquet Аз май нещо съм се объркала, мислех че ЛФ е еднаква за всеки месец и затова като смятах 11+13 (д-ната на ЛФ от миналия месец) ми се струваше много странно това да е д-ната на цикъла ми, е не че е невъзможно, но...
По принцип правя ову тестове но този месец пропуснах, а и да бях правила щеше да е след 12 ден.  Embarassed
Сега като си сравнявам текущата графика и тази от февруари ми се струват много идентични кривите за разлика от мартенския цикъл.  Confused

малко спам: Café con leche поднови ли си вип потребителя във фертилити, заслужава ли си?

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 15:08 от pepito21

# 943
Пепито, ЛФ е еднаква, а ФФ варира, т.е. Денят на Овулацията варира! Аз съм за О на 13-ти ден, утре руския сайт ще сложи ден на О след като нанесеш БТ,най-вероятно!

# 944
Пепи, отговарям ти с пейст на моя публикация от преди 4 чАса  Simple Smile

Втората причина е, че си платих VIP membership за FertilityFriend - просто реших, че за услугата, която предлага, сайтът заслужава съпорт от потребителите си под формата на такса за ползване на услугите им. Освен това сайтът целенасочено не пуска реклами, защото е създаден изцяло за да бъде в помощ на кандидат-мамите. Платих си за три месеца, тъй че това е максималният срок, в който да забременея  newsm68 Малко самоуверено от моя страна, но човек трябва да мисли позитивно, за да му се случват позитивни неща  smile3503 (освен това и според Кехоу трябва да си представяме ситуациите, които искаме да ни се случат като се опитваме да си представим емоциите и чувствата, които ще изпитваме, когато ни се случи случката  Simple Smile)

Аз платих $16.95 за тримесечен абонамент.
Любопитното е, че докато ми течеше 30-дневния пробен VIP период, постоянно отгоре беше написано, че ти предлагат специална оферта за вип-а само сега и валидна само за следващите 5 дни  Rolling Eyes (със сигурност и при вас е било така  Simple Smile). Само дето 5-е дни станаха 10, после 15 и изобщо оферата си беше "специална", кажи-речи, винаги  Laughing.

Обаче! След като си платих 3-месечния vip, сега виждам, че дават различна цена точно на този абонамент. Пак да кажа, че аз платих $16.95. Ето ги цените към момента така, както излизат на моя акаунт ( след като вече веднъж съм платила 3-месечен абонамент, при вас, ако не сте плащали нищо досега, вероятно още ще стои $16.95 за 3 месеца).

$45 - 365 Days VIP Membership
62.5% Off. Regular $120.
$25 - 90 Days VIP Membership
Discounted Package, regular $30.
$10 - 30 Days VIP Membership
Regular Package.

Разбира се, най-изгоден идва годишният, но аз не искам да дърпам дявола за опашката да го ползвам цяла година, затова си платих за 3 месеца (максимум, дай Боже!)  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт