Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 146 594
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 450
LADY_S, а как мериш БТ - орално ли ? 12-ти ден мисля, че е ок.

# 451
Да - орално Rolling Eyes
Пишеше на доста места, че може и орално, другите начини нещо не ми харесват ама ако не е правилно може и по тях да почна Embarassed

# 452
Да - орално Rolling Eyes
Пишеше на доста места, че може и орално, другите начини нещо не ми харесват ама ако не е правилно може и по тях да почна Embarassed
Когато се мери ректално(анално) стойностите са по-високи, че в дупето е по-топличко. Ама според мен и орално става, въпреки, че всички казват, че най-вярно е ректалното мерене. Както и да е.
Та аз когато меря орално, стойностите са ми около 36.4-36.5.
Нищо ти не се притеснявай, гледай си разликата и това е.

# 453
  • у нас
аз мерих орално и си бяха много точни измерванията. Винаги съм придържала термометъра така че да е плътно прилепнал към лигавицата. Графиката ми е чудесна и де вижда и двуфазност и след имплантацията още повишаване на БТ Peace Ако имаш желание можеш да я погледнеш в темата за бременните графики. До колкото си спомням през първата фаза при мен беше 36,0-36,1, през втората- 3,6 ,а след имплантацията-36,7. по-висока от 36.7 не съм вдигала. Успех

# 454
Да, орално е нормално да е така нисичка - давам ти моята да видиш - аз все орално съм мерила.

http://www.babyplan.ru/profile/37931

Успех.   bouquet

# 455
Мерси много момичета, бяхте ми страшно полезни  bouquet

# 456
  • София
При оралното измерване може да има отклонения 0,1 - 0,2 , че и повече градуси. За нас са важни стойностите да са много точни, всяка десета е от значение. Затова се препоръчва анално измерване. Дори вагиналното може да има макар и малки отклонения.
Ако искате Бт да ви е точна и да не се съмнявате в измерената Т., добре е да мерите анално.
Всеки сам избира как да мери.
Лично за себе си не бих мерила месеци наред и после да се съмнявам - вярна ли е тази стойност или не.
Все пак именно по БТ се правят заключения.

# 457
  • Варна
Температурата ми днес падна от 37.00, а вчера беше 37.40. Това означава край на надеждата и този месец нали? По принцип днес трябваше да ми дойде лелката, още не е, но имам болки в корема, което означава евентуално утре да чакам нали? Мразя е тази лелка!!! Така се надявах. Поддържах доста високи температури и мнооого се старахме. #2gunfire Пожелавам на другите НЕчакащи повече късмет!

# 458
  • у нас
не се отказвай толкова лесно. в деня на лелката при мен имаше спад на БТ и още на следващия ден се повиши отново Hug желая ти успех и ще следя с интерес Peace

# 459
lokitoki, докато не дойде, има шанс! Силно стискам палци причината за твоя спад да не е идващата лелка!!!   bouquet  При мен БТ понякога пада, ако съм спала по-малко...
 Моята графика този месец се движи идеално, дори смятам, че съм имала овулация. Според бейбиплан е била на 12-ти ден. Вие какво ще кажете? Нямам надежда да е станало, но поне се радвам за хубавата графика.. Пу-пу...

# 460
lokitoki, докато не дойде, има шанс! Силно стискам палци причината за твоя спад да не е идващата лелка!!!   bouquet  При мен БТ понякога пада, ако съм спала по-малко...
 Моята графика този месец се движи идеално, дори смятам, че съм имала овулация. Според бейбиплан е била на 12-ти ден. Вие какво ще кажете? Нямам надежда да е станало, но поне се радвам за хубавата графика.. Пу-пу...
Или 11-ти или 12-ти ден според мен.
защо да нямаш надежди да е станало? Имате си достатъчно сърчица в точните дни, така че ти желая успех   bouquet Hug

# 461
Бенджи, благодаря ти от сърце за куража, но все си мисля, че ще усетя, ако стане... До 19-ти има доста време, а и точно на 12-тия ден сме пропуснали  Wink Нямам и абсолютно никакви симптоми  Rolling Eyes Поне гърдите да ме боляха..

# 462
Бенджи, благодаря ти от сърце за куража, но все си мисля, че ще усетя, ако стане... До 19-ти има доста време, а и точно на 12-тия ден сме пропуснали  Wink Нямам и абсолютно никакви симптоми  Rolling Eyes Поне гърдите да ме боляха..
Нищо, че сте пропуснали точно 12-ти, имате и преди това и след това, тъкмо плувците са се засилили Wink
Стискам яко палци и на ръцете и на краката, ще следя развитието.

# 463
  • София
Според мен О. е била на 13/14 ден от МЦ./защото покачването на БТ е стъпаловидно/
Simple Smile

# 464
Сега като се замисля, denis_d , права си.
Защото и моето е стъпаловидно и О е ден, два след резкия спад на Т.
Имат си и сърчица, така че мисля, надежда има и то голяма  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт