Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 146 594
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 465
Оххх, почвам и аз да си стискам палци!!!  Wink Ама, че сте душици  Hug Hug Hug

# 466
  • Варна
Много благодаря за отговорите момичета! Днес БТ падна още малко 36.90 е вече, но цикъл няма засега Praynig, нямам и симптоми на цикъл вече. Вчера наистина не бях спала, но днес определено се наспах, така че това не може да е оправдание. Ще Ви пиша като има развитие. Barbaletka от все сърце ти стискам палци!!!

# 467
  • Бургас / Св. Влас

Barbaletka с теб сме на едни и същи дати  Hug

Ето и моите графики,момичета моля за коментар,babyplan ,ми отчете ову на 17ти ден,но днес т ми е много ниска  Thinking:

http://www.babyplan.ru/profile/66554

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 13:35 от mariakbg

# 468
mariakbg, като гледам не мериш БТ в един и същи час. Това е важно. Така не могат да се правят реални заключения. Силно стискам палци спадът да се дължи на имплантация!  Praynig Hug

# 469
mariakbg , аз за съжаление поне за момента не виждам ясно изразена двуфазност. Пусни я пак след няколко дни.

# 470
  • Бургас / Св. Влас
mariakbg, като гледам не мериш БТ в един и същи час. Това е важно. Така не могат да се правят реални заключения. Силно стискам палци спадът да се дължи на имплантация!  Praynig Hug

Здрасти, благодаря за бързия отговор  WinkИмплантацията не е ли 7-10 ден?
Меря я орално всеки ден в 8.00-8.15 освен в дните,когато съм го упоменала ,мисля че бяха 2 или 3.

Бенджолина, благодаря ти,ще я пусна след няколко дни пак  Hug

# 471
mariakbg, наистина е важно да я мериш по едно и също време всяка сутрин, а щом я мериш орално е още по важно да е и наистина директно след като ти е звъннал часовника - без да си пила вода, да си ходила до тоалетна да си се целувала и т.н. Нали се сещаш, че даже ако спиш с отворена уста и БТ е по-ниска. Имплантация може да има на 6-10 ден след овулация, даже май е преди 10 ден. Така, че за сега не може да се каже много по това, което си правила до сега.
Успех.

# 472
  • София

Ето и моите графики,момичета моля за коментар,babyplan ,ми отчете ову на 17ти ден,но днес т ми е много ниска  Thinking:

Провери си терм-ра.
Колко време го държиш?:
- дигитален 2-3-4 мин след сигнала
- живачен 10 мин

# 473
А на мен защо ми излиза, че си е закрила профила в Бейби план. Там не виждам графика, а само в зачатие. newsm78
 ето това: Участница закрыла свой профиль для просмотра.
Для получения доступа к профилю обращайтесь к участнице сайта

# 474
  • Бургас / Св. Влас
неее не съм закривала профила, преди малко бях вътре,може би затова  newsm78

# 475
  • Бургас / Св. Влас

Провери си терм-ра.
Колко време го държиш?:
- дигитален 2-3-4 мин след сигнала
- живачен 10 мин

дигитален е и е нов
в интерес на истината след сигнала го махам Sad(
ще го държа 2-3 мин. ,както ти препоръча, благодаря

# 476
  • Варна
За съжаление лелката дойде и както винаги навреме. Мразя я!!! Поне разбрах, че БТ ми пада един ден преди цикъл, за новия месец ще съм ориентирана. Пожелавам Ви да имате повече късмет от мен! Peace

# 477
 Здравейте!
 denis_d, аз веднага махам термометъра, след сигнала. Защо трябва да се държи допълнително време? Или това се отнася за оралното мерене?

# 478
За съжаление лелката дойде и както винаги навреме. Мразя я!!! Поне разбрах, че БТ ми пада един ден преди цикъл, за новия месец ще съм ориентирана. Пожелавам Ви да имате повече късмет от мен! Peace
Не се разстройвай! Вярвай и ще ти се случи!!!  Praynig Hug Дано този месец да ни зарадваш!  Praynig

# 479
  • София
Здравейте!
 denis_d, аз веднага махам термометъра, след сигнала. Защо трябва да се държи допълнително време? Или това се отнася за оралното мерене?
Най-просто казано защото след сигнала отчита още, това не е най-високата измерена стойност.
А на нас ни трябва най-високата.
За да не разпитвам всеки какъв му е терм-ра, като кажа да се държи и след сигнала, момичетата веднага се ориентират.
Провери твоя как измерва:
- до сигнала
- 2-3-4 мин. след сигнала
ако има разлика държиш го повече.

Общи условия

Активация на акаунт