Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 147 698
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 2 295
  • София
Според мен О. може да е била на 26/27 ден от МЦ.

Със СПКЯ ли си ?

# 2 296
  • София
Здравейте,момичета!
Моля за мнението ви по повод моята графика.Този месец е първият,през който започваме наистина сериозни опити да забременея,но от тестовете за овулация излиза,че този месец не съм имала такава.Въпросът ми е виждате ли двуфазност изобщо?Търсих,но не намерих някоя подобна на моята графика.Намерих инфо,че тестовете понякога не отчитат правилно,а аз на 14 ден направих теста с изключително малко урина и не знам дали е отчел правилно или не... Благодаря ви предварително! Hug  bouquet
Хубав ден!
Ако си спазвала всички правила на измерването / и графиката точно отразява положението/ - добре е да те видят на УЗ.
Прилича ми на задържан фоликул.
Ако е имало повече от 1 фоликул, може и да е имало О. и графиката да не е достоверна

# 2 297
  • София
Е,това не го разбирам...Т ми се почи днес рязко сред серия отрицателни тестове за О.
Уж толкова дебнах момента,а тя каква стана.Ако и утре е така-вероятно О е минала.А тестовете не засякоха пик. Пфффффффффффф....
Една стойност нищо не означава, но все пак стискам палци да е имало О.

# 2 298
От година се трепем Wink Имаме детенце искаме още едно имам и един миссед Confused
Сега не става за разлика от първите два пъти в който забременях от раз
В КИРМ ми казаха че най вероятно нямам овулация и ще ме стимулират с клостилбегит....
Цикълът ми е много дълъг но на мен ми се вижда че може да е имало някаква ову на 24ден

# 2 299
  • София
От година се трепем Wink Имаме детенце искаме още едно имам и един миссед Confused
Сега не става за разлика от първите два пъти в който забременях от раз
В КИРМ ми казаха че най вероятно нямам овулация и ще ме стимулират с клостилбегит....
Цикълът ми е много дълъг но на мен ми се вижда че може да е имало някаква ову на 24ден

Рано е още за тест за бременност - изчакай 3-4 дни.
За сега графиката ти е добре.
Важно е да е имало О. - дори да е била и късна, не е проблем

За Клостилбегита - не се съгласявай да се прилага без да е направена спермограма /в клиника по стерилитет / и изследване за проходимост на тръбите.
Дори да имате вече 1 дете.

# 2 300
За цветна снимка д-ра каза че няма да ми се прави защото няма на лице причина за запушване защото не са минали 2год от аборта ми а при него не съм имала фибрилност,а спермограмата е отлична Flutter
И аз неискам да го пия даже изобщо най малкото че не съм имала киста а той е много коварен,често има и много плодни бременности Confused

# 2 301
Здравейте  Heart Eyes Графиката в бейби план ми засече О този месец  Grinning Не знам вече какво да мисля и дали е реално, но поне се радвам, че имам О. Но сме правили секс само в деня на О и предните дни, а аз четох, че трябва и деня след О. Някои може ли да даде мнение - трябва ли задължително да сме правили секс на другия ден след О? Благодаря за отговора и слънчев ден на всички  Hug

# 2 302
  • София
Здравейте  Heart Eyes Графиката в бейби план ми засече О този месец  Grinning Не знам вече какво да мисля и дали е реално, но поне се радвам, че имам О. Но сме правили секс само в деня на О и предните дни, а аз четох, че трябва и деня след О. Някои може ли да даде мнение - трябва ли задължително да сме правили секс на другия ден след О? Благодаря за отговора и слънчев ден на всички  Hug

Дай да видим графиката.

Ако сте правили секс в един от дните / преди О. , по време или до 10 часа след О./ шанса да се зачене е голям

# 2 303
  • somewhere over the rainbow
Така или иначе се зачева само от един акт Laughing Та не е задължително да се прави във всички фертилни дни, просто така шансът е по-голям. Ние го правихме в деня преди и в деня на овулацията и стана Simple Smile

# 2 304
http://www.babyplan.ru/profile/114799

Ето това ми е графиката, но днес се успах и не можах да меря  Embarassed  Според мен О е била на 27-я ден, не на 28. Но не мога да съм сигурна. 28-я ден пак не съм мерила, понеже съм спала само 2 часа и реших, че няма смисъл. Другия месец май ще я караме секс през ден, ако док не каже нещо друго или не ми каже да ходя на фоликуметрия.
Благодаря за отоговорите ви момичета и дано да е станало  Praynig

# 2 305
Сигурно въпросът е задаван десетки пъти и се извинявам...Доколко това,че тази сутрин станах за секунди,за да си взема термометъра,може да повлияе на БТ?

Озадачена съм доста.Не засякох нищо с тестове,а Т ми скочи на 15-я ден.
Не съм нито болна,нито имам някакви меицински манипулации тези дни-не се сещам за причина този скок в Т да е причинен от друго.Имах и болки в гърдите.
Въпреки сападът обаче,тази сутрин бейбиплан засече О.Ясно е,че ще продължавам да меря,но при мен нещата явно никога не вървят гладко и все нещо не се случва "по план"

# 2 306
  • Варна
Сигурно въпросът е задаван десетки пъти и се извинявам...Доколко това,че тази сутрин станах за секунди,за да си взема термометъра,може да повлияе на БТ?

Озадачена съм доста.Не засякох нищо с тестове,а Т ми скочи на 15-я ден.
Не съм нито болна,нито имам някакви меицински манипулации тези дни-не се сещам за причина този скок в Т да е причинен от друго.Имах и болки в гърдите.
Въпреки сападът обаче,тази сутрин бейбиплан засече О.Ясно е,че ще продължавам да меря,но при мен нещата явно никога не вървят гладко и все нещо не се случва "по план"
И аз го имам този проблем - тестовете не показваха О,когато два месеца подред ги ползвах,но температурата ми се покачва и Бейбиплана засича О около 15-ти ден всеки месец при кратък цикъл от 26 дена... newsm78 Това ме кара да си мисля,че нещо не е наред! Cry

# 2 307
  • София
Здравейте момичета
Понеже съм на морето и не мога да се обадя на доки  -да ви питам вас
 от два дни Т им спадна- вчера беше 36,6 днес 36,5- снощи имах и слабо розово кървене- минимално днес нищо няма- та въпроса ми е може ли този спад на Т да е от имплантацията?
Вижте ми графиката - ОВУ е засечена от доки на 24 а от бейби план на 25 - кога би трябвало да има имплантация ?
Малко ми е притеснено- защото Т спада , а имах това кървене- ако е цикъла май ми е раничко и ЛФ ще се окаже много къса Tired
Ще очаквам отговора ви-на кой ден би трябвало да има имплатационен спад на Т след ОВУ?
 Hug

# 2 308
имплантацията е около 7-10 ден.  Peace
Рано е за цикъл.

# 2 309
  • София
Дано да е рано за цикъла Praynig Praynig Praynig
А не трябва ли това спадане на Т да е само ден- или от смяната на климата да е ?
Офффф съвсем се обърках Tired
А и цял ден имам едно замайване все едон съм пила 5 ракии от сутринта  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт