Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 147 698
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 2 325
  • срещу двата комина :)))
Хайде да Ви помоля да коментирате графиката до момента....офф, никак не схващам...имам някакви си мои разсъждения, но искам да ги сравня с вашите
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1
  bouquet
не си пуснала твоята графика, а  всеки потребител вижда своята  Peace пробвай пак

# 2 326
# 2 327
графиката ти е малко стъполовидна. По един и същи начин ли мериш от началото на цикъла до сега?
Прави тестовете от - до -, ако тестът от 11-ти ден е верен то овулацията може да е била на 12-13 ден (не си измервала тогава), ако температурата от 15-ти ден не е инцидент (спазила си всички правила за измерване и не ти е било студено), то овулацията е била на 15- 16 ден. 
Все още е рано да се каже със сигурност, но до няколко дни ще се види.

# 2 328
Точно и мен това ме притеснява защо е така стъпаловидна... като гледам другите са доста последователни.По едно и също време меря Т... newsm78
Но най-високата Т е днес...не трябва ли да е била най-висока по време на О  newsm78

# 2 329
  • София
Денис, док при последния преглед ми изписа да пия доста неща по следната схема: ФК всеки ден, вит.Ц 3х1 от 1до16-ти ден, вит.А 2х1 от 1 до 16-ти ден, вит. Б комплекс 3х2 от 1до 16-ти ден и вит. Е от 14 до 28-я ден.  Crazy Аз ги пих по тази схема първия и втория месец, а сега третия пропуснах вит.Ц понеже реших, че е лято и ям плодове и зеленчуци и си го набавям от тях. По така направената схема док мисли, че О ми е към 14-я ден. Но според меренето на БТ не е така и след Ц този месец ще отивам да му покажа и ще го питам дали трябват някакви изследвания. Свито ми е под лъжичката, но нямам друг избор. Ти как мислиш добра ли ми е предписаната схемата?
Идеална е Simple Smile
За първи път някой да сподели, че лекарят му е предписал нещо подобно.
Лекаря ти е супер Simple Smile Браво

Тези добавки ще подпомогнат МЦ и О. но ако няма сериозен здравословен проблем.
При приема на добавки не е от голямо значение дали точно се определя деня на О.

Пиши как протичат следващите прегледи и какво предприема лекаря ти Simple Smile

# 2 330
  • София
Здравейте ,изписан ми е клостилбегит(след всички изследвания)от 3ден по1,заедно с него и естрофем пак от 3ден кажете ми моля ви този естрофем подтиска ли овулацията???Чета че се почва след овуто а аз трябва да го пия от 3ден???Някой знае ли нещо  Sad

Има различни схеми на прием на тези лекарства. Лекаря ти е преценил, че при теб - схемата трябва да е тази
Имате ли Изледване за проходимост на тръбите и Спермограма?

# 2 331
  • София
Точно и мен това ме притеснява защо е така стъпаловидна... като гледам другите са доста последователни.По едно и също време меря Т... newsm78
Но най-високата Т е днес...не трябва ли да е била най-висока по време на О  newsm78
С какъв терм-р мериш и колко го държиш?
Според мен има проблем в терм-ра.

Не е задължително О. да е при най-ниската измерена стойност / индивидуално е за всяка графика, дори и при един и същ човек Simple Smile/

# 2 332
Привет в този летен, студен и дъждовен ден. Снощи след като правихме секс видях, че ми е зацапало розово и на сутринта се събудих с истински Ц. По графиката се чудя днес ли да отбележа като начало на Ц или вчера? За първи път не съм нещастна след като видя Ц, а напротив. Доволна съм, че установих, че имам проблем и вече смело ще търся решение!  Peace Много ми е къса лутеалната фаза! Дано само тя да е причината за неуспехите досега!  Praynig
Денис, не знам защо само аз съм споделих схемата на витамините. Може би на другите не им изписват  newsm78 Аз имам един спонтанен аборт преди 1 год. в началото на 6-я месец. Тогава точно този лекар ми го направи и ми помогна много! После съм ходила на преглед  1 седмица след аборта при него. Преди три месеца решихме, че ще подновяваме опитите и ходихме на консултация и тогава той ми каза да меря БТ 3 месеца и да пия витамините и ако не съм забременяла през това време да отивам пак. Предполагах си аз, че ще имам проблем с прогестерона, защото в началото на бременността имах кафяво течение и пиех Дуфастон до средата на 4-я месец.

# 2 333
Денис с дигитален я меря- едва ли е от термометъра.Съвсем се обърках вече  Rolling Eyes

# 2 334
Здравейте!

Бихте ли могли да погледнете графиката ми:

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=evi_georgieva

и да изкажете мнение кога е била евентуалната овулация?

Благодаря!

# 2 335
  • София
Shana
За начало на МЦ отбелязваш следващия ден /когото има нормално течение, а не зацапване/

# 2 336
  • София
Evit@  графиката ти е супер. О. според мен е била на 14 ден от МЦ
Стискам палци да е станало Simple Smile

# 2 337
  • София
Денис с дигитален я меря- едва ли е от термометъра.Съвсем се обърках вече  Rolling Eyes
Според мен е от терм-ра или нещо неправилно мериш.
Имаш разлика 1,2 градуса - което не е нормално /освен ако няма здравословен проблем/

Дигитален се държи 2-3-4 мин след сигнала
Живачен - 10 мин

Сравни си терм-ра с нов - който отчита по-висока Т. той е изправния.
/ сравнява се като измерваш Т. с 2-та терм-ра под мишниците - 10 мин./

# 2 338
Днес пак мерих, но с друг Т- 36.8..... абе ще си меря няколко дни още с новия вече, а да видим какво ще стане.

# 2 339
  • Варна
Момичета,да ви попитам и в тази тема...
От няколко дена съчетавам меренето на температурата с тестове за О.Три дена меря в 16.00 часа.Днес е 4-тия ден,в който трябва да меря,но имам ангажимент в 15.00 и докато се прибера,ще стане сигурно към 18.00 часа.
Та въпроса ми е,има ли смисъл да меря толкова по-късно или задължително трябва да е по едно и също време всеки ден? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт