Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 147 698
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 2 370
  • София
Благодаря ви момичета
Странното е че точно този месец ме натъпкаха с хормони
... и Нищо Tired
Ще ми пустат изследвания пак и ще видим....

# 2 371
  • Австрия
vnd, по-късата ЛФ сама по себе си не е проблем. Проблем би могъл да бъде ниският прогестерон (вероятен показател за това в ЛФ е ниската базална температура), например. В първата ти графика ЛФ е 14 дни. Във втората - доста къса с ниска БТ. Обикновено ЛФ е константна.. Може да е инцидент, но може и да е знак за проблем. Най-добре е да направиш (както си решила) нови подробни изледвания и да се консултираш с добър гинеколог/специалист по репродуктивна медицина. Без точна представа за положението ти, не те съветвам да започваш с добавки. Това, което може да се приема в подготовка за бременност, но и въобще е полезно за организма: фолиева киселина + Б-витамини, Ц и Е.

# 2 372
vnd, това което пих аз е геритамин/герикапс по схема.
Друго, което изписват при СПКЯ и не е хормонално е Fertilaid. Аз мисля, че трябва да се консултираш с лекар. При мен имаше ефект, но ми беше изписан от лекар, въпреки че е хранителна добавка.

Според мен ЛФ 8-9 дни няма как да е нормална и да не е проблем, но това е според мен.  Peace
Имай предвид, че коментирам само този цикъл. Всеки цикъл е до някъде различен дори и при една и съща жена.

# 2 373
  • София
Ако ЛФ е под 12 дни -говори за проблем и трябва да се направи консултация с  лекар.
Но, за къса ЛФ се говори ако поне 3-4 поредни МЦ тя е къса.

vnd  
МЦ 09.07 - според мен не е имало О.
Не бързай да се притесняваш - всяка жена поне 1 път в годината има ановулаторен МЦ.
Следя О. си от 17годишна  /а съм на 40+   Simple Smile / и съм забелязала, че ако имам ановулаторен МЦ то той е винаги лятото. 
Е, не всяка година, но  през 1-2год. се случва.

# 2 374
Да се преместя сега в тази тема  Simple Smile
Ще сложа линк  към графиката,която приключи днес с МЦ  http://www.babyplan.ru/diary/2011-08-17  дано да е излязло както трябва.Има ми ги всичките графики в подписа иначе... охх,според вас тази последната графика какво показва...има ли поне нещо нормално в нея?

# 2 375
Да се преместя сега в тази тема  Simple Smile
Ще сложа линк  към графиката,която приключи днес с МЦ  http://www.babyplan.ru/index.php  дано да е излязло както трябва.Има ми ги всичките графики в подписа иначе... охх,според вас тази последната графика какво показва...има ли поне нещо нормално в нея?
Изглежда ми ановулаторна.
Според мен може да е имало повече от един фоликул, тогава графиката не е много достоверна.
Виждам, че си имала пол. ову тестове.

# 2 376
Чин,да този месец наистина имаше доста сутрини ,в които ми беше студено. Мен ме обърква това,че имах положителен тест за О,а БТ не го показа.
А,за това,че може да е имало повече от един фоликул - аз съм с ПКЯ ,напълно вероятно  Tired

# 2 377
  • София
Антоника 
Според мен не си мерила редовно и както трябва. Simple Smile
Може и да е имало О.

# 2 378
Денис,наистина пропуснах доста дни накрая,не си бях в къщи и не беше удобно да меря.Дано  наистина ненормалната ми температура да е от неправилно мерене   Grinning по-спокойна бих била и дано да не е някакъв проблем /сериозен /
Много благодаря   bouquet

# 2 379
  • Бургас
http://www.fertilityfriend.com/home/36296a
може ли коментар и върху моята графика  Praynig според мен О въобще не е имало още, ако има го чакам чак след 20тия- 25тия ден, че може и по-нататък. 28дни цикъл без лекарства никога не съм имала. Rolling Eyes

# 2 380
  • София
http://www.fertilityfriend.com/home/36296a
може ли коментар и върху моята графика  Praynig според мен О въобще не е имало още, ако има го чакам чак след 20тия- 25тия ден, че може и по-нататък. 28дни цикъл без лекарства никога не съм имала. Rolling Eyes
Ако БТ продължи да се покачва и се задържи висока - О. според мен е била на 15 ден от МЦ / според графиката ти до тук Simple Smile/

# 2 381
Здравейте момичета! За първи път ползвам тестове за измерване на Овулация - Clear Ovu. Месечният ми цикъл е редовен с продължителност 27-28 дни. Първият тест направих на 12-ти ден от началото на МЦ. На първият и вторият тест се появиха две успоредни, много бледи черти. Третият тест (14-ти ден от МЦ) контролната черта беше много бледа, а тестовата - дебела и доста по-тъмна. Следващите два теста също бяха с по две черти, пак бледи, но по-ясни от тестовете през първите два дни. Понеже на всеки тест, контролната чертичка почти не се вижда, а тестовата винаги е добре видима, се чудя дали  тестът е читав. Четейки упътването на опаковката излиза, че във всеки един от тези дни резултатът е положителен, защото тестовата черта я има и е винаги поне толкова ярка, колкото контролната. Бихте ли ми помогнали с интерпретацията на теста?! Много ви благодаря!!!

# 2 382
  • срещу двата комина :)))
Здравейте момичета! За първи път ползвам тестове за измерване на Овулация - Clear Ovu. Месечният ми цикъл е редовен с продължителност 27-28 дни. Първият тест направих на 12-ти ден от началото на МЦ. На първият и вторият тест се появиха две успоредни, много бледи черти. Третият тест (14-ти ден от МЦ) контролната черта беше много бледа, а тестовата - дебела и доста по-тъмна. Следващите два теста също бяха с по две черти, пак бледи, но по-ясни от тестовете през първите два дни. Понеже на всеки тест, контролната чертичка почти не се вижда, а тестовата винаги е добре видима, се чудя дали  тестът е читав. Четейки упътването на опаковката излиза, че във всеки един от тези дни резултатът е положителен, защото тестовата черта я има и е винаги поне толкова ярка, колкото контролната. Бихте ли ми помогнали с интерпретацията на теста?! Много ви благодаря!!!
тестовата черта трябва да е по-силна от контролната за да е положителен  Peace , но има специална тема за Ову тестове. Тук се обсъждат температурни графики  Peace

# 2 383
  • Варна
Здравей,скъпа!
Аз миналата седмица го имах същия проблем с тези тестове...Положителен е този с по-дебелата тестова черта.Другите са отрицателни,независимо,че на упътването е обяснено друго...
Смени тестовете - не си купувай повече Клиър.Мен така ме посъветваха момичетата в другата тема.
А аз ти пожелавам,да не се налага да си купуваш повече!  bouquet

# 2 384
Благодаря ви за отговорите!
Май наистина трябва да сменя тестовете другия месец...
 Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт