Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 146 560
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 2 625
Момичета, колко дни преди цикъл спада температурата?

# 2 626
Здравейте,
бихте ли погледнали и коментирали и моята графика,за първи път този месец имах положителен тест за овулация с две ясни черти.
А иначе меря всяка сутрин в 6.20 с живачен термометър ,ректално.

# 2 627
Кашпшчка различно е при всеки. При мен спада денят преди да ми дойде (но не винаги Crazy), при други момичета спада ден- два след като им дойде. Всичко си е индивидуално.
Задържи ли се повече от 16 дни висока има реални шансове за двучертичков резултат.

# 2 628
Галка графиката ти изглежда добре. О е била на 16/17 ден продължавай да мериш и дано да сте хванали яйцето  Peace

# 2 629
Галка графиката ти изглежда добре. О е била на 16/17 ден продължавай да мериш и дано да сте хванали яйцето  Peace

Дано и аз много се надявам  Praynig Praynig Praynig

# 2 630
  • София
Стискам палчета Praynig- като я гледам...много обнадеждаваща е  Praynig Praynig

# 2 631
Ренденце, благодаря за отговора, тепърва ще меря.

# 2 632
  • Sofia
Момичета, как ще мерите БТ след като се смени времето? Ако сега ставам в 730 и меря, ще трябва ли според вас да започна да го правя в 630 newsm78 или да продължа според новото време #Crazy

# 2 633
Момичета, как ще мерите БТ след като се смени времето? Ако сега ставам в 730 и меря, ще трябва ли според вас да започна да го правя в 630 newsm78 или да продължа според новото време #Crazy
Не е необходимо да ставаш в 6:30.
Започваш да мериш по новото време, просто първите дни отбелязваш в бележки, че си измерила 1 час по-късно. По-нататък организма привиква, съня се нормализира  Peace

# 2 634
  • Лондон/Пловдив
Добро утро за първи месец си меря БТ и малко ме притеснява , меря с дигитален термометър в ду-то ми показва ми 36.5- 36.6 Т.  Но този термометър съм го засичала с живачен и има разлика с 0.4 по малко мери дигиталния .
Аз в графиката си пиша Т която ми се изписва на дисплейчето ,но реално като прибавя 0.4 и температурата ми се струва много висока . Едната графика ми е в подписа ,а другата пускам тук .http://www.babyplan.ru/profile/131863

# 2 635
  • Велико Търново
Чери, погледни моята графика за какви температури става въпрос. На мен твоята ми се струва съвсем нормална  Peace Аз меря вагинално с живачен термометър. Сравнявах с дигитален - показва ми с 2 до 3 десети по-ниска Т. Аз записвам стойностите, които съм измерила с живачния, защото тук съм чела, че трябва да се записва по-високата стойност. Та си мисля, че Т ти е съвсем нормална  Peace Но да се изкажат и по-вещите в занаята  Laughing

# 2 636
Не са толкова важни самите стойности, колкото това, графиката да е двуфазна, за да се знае че е имало овулация. Затова БТ трябва да се мери с един и същи термометър, на едно и също място по едно и също време и да се записват точно стойностите, които той показва.
Аз това разбрах като четох, което намерих из мрежата за БТ. Ако не съм разбрала, по-вещите да ме поправят, ако обичат.  Simple Smile

# 2 637
  • София
Добро утро за първи месец си меря БТ и малко ме притеснява , меря с дигитален термометър в ду-то ми показва ми 36.5- 36.6 Т.  Но този термометър съм го засичала с живачен и има разлика с 0.4 по малко мери дигиталния .
Аз в графиката си пиша Т която ми се изписва на дисплейчето ,но реално като прибавя 0.4 и температурата ми се струва много висока . Едната графика ми е в подписа ,а другата пускам тук .http://www.babyplan.ru/profile/131863

Няма такова нещо - единия Терм-р да отчита една стойност - другия друга / при еднакви условия/
Живачния терм-р се държи 10 мин.
Дигиталния се държи 2-3-4 мин след сигнала.

Графиката ти е добре до тук - О. предстои

Сравни как отчитат двата терм-ра : слагаш ги под мишниците и отчиташ след посоченото време  - Т. трябва да е една и съща, ако не е - верен е този,  който показва по-висока стой-ст

# 2 638
  • София
Чери, погледни моята графика за какви температури става въпрос. На мен твоята ми се струва съвсем нормална  Peace Аз меря вагинално с живачен термометър. Сравнявах с дигитален - показва ми с 2 до 3 десети по-ниска Т. Аз записвам стойностите, които съм измерила с живачния, защото тук съм чела, че трябва да се записва по-високата стойност. Та си мисля, че Т ти е съвсем нормална  Peace Но да се изкажат и по-вещите в занаята  Laughing

БТ ти е висока - не е нормално.

Към измерената стойност прибавяш още 0,3 градуса?! Не трябва така.

Следващия МЦ / дано да няма М. Simple Smile/ нанасяй в графиката точно това, което си отчела като стойност

# 2 639
  • Велико Търново
Денис, записвам точно стойността, която ми показва живачния термометър. Не добавям 3 десети. Просто казах на Чери, че и аз съм сравнявала дигитален с живачен и има разлика в показанията. Дигиталният ми показва с 2 до 3 десети по-ниска Т отколкото живачния. Реших, че дигиталният не е верен и всички стойности, които съм нанасяла в графиката са точно тези, които ми е измерил живачният термометър  Peace Надявам се стана ясно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт