Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 146 180
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 2 715
  • София
Здравейте мацки с мисия  Grinning
Пак съм тук да се примоля да ми погледнете графиката и ако някои може да изкаже мнение дали този месец сме изпуснали О отново.
Благодаря   bouquet

http://www.babyplan.ru/diary/2011-11-06

Линка не ти е точен, оправи го

# 2 716
Shana, не се вижда графиката ти.

Норичка, според мен на 13-14 ден, но БТ се покачва много плавно и стъпаловидно, дано се повиши още.

# 2 717
  • София
Здравейте,момичета!!!Бихте ли погледнали и моята графика?Миналия месец цикълът ми закъсня с 2 дни и отиде на 30 дневен цикъл.Сега обаче си мисля,че овулацията ми е била на 13 ден,ама не е ли много рано?Не съм правила тестове,защото изчакваме резултатите от микробиологията дали съм се изчистила от е. колите.Така или иначе този месец пропуснахме,но все пак ще споделите ли мнение кога е била ову?
Имам и друг въпрос - къде бих могла да отида да ми правят фоликуметрия?В "Света Петка" не съм доволна.
Успех и късмет на всички.
Рано е още за коментар

Ако БТ продължи да се покачва и се задържи висока  - О може да е била 14/15 ден от МЦ.

ФМ може да направиш при всеки АГ, който има вагинален УЗ

# 2 718
Денис колко пъти  на цикъл е необходимо прегледа с УЗ за фоликм.?
Норичка, от това което знам за цикъла дължината му се мени според първата фаза, т.е за колко време узрява фоликула, втората фаза за всяка жена без проблеми е постоянна, около 14дни, в идеалният случай, така че ако успееш да засечеш за два три цикъла дължината на втората си фаза ще можеш да смяташ точният ден на очакваната/неочаквана менструация  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 16:37 от pufpafka

# 2 719
Благодаря ви ,момичета.Досега си мислех,че когато падне БТ,тогава и на следващия ден е ову.Явно нещо не съм разбрала.А лекарката така ме обърка при последното ми посещение,че направо нямам думи!!!!
Е,ще потърся друг лекар.Мисля,че във Военна болница има добри гинеколози.
Хайде,чао от мен и приятна вечер.

# 2 720
Извинявам се много, все бъркам как да я сложа  Embarassed
http://www.babyplan.ru/profile/114799

# 2 721
denis_d , благодаря   bouquet
Ако реша да поръчам и не мога да се справя ще помоля за помощ.

# 2 722
  • София
Денис колко пъти  на цикъл е необходимо прегледа с УЗ за фоликм.?
Норичка, от това което знам за цикъла дължината му се мени според първата фаза, т.е за колко време узрява фоликула, втората фаза за всяка жена без проблеми е постоянна, около 14дни, в идеалният случай, така че ако успееш да засечеш за два три цикъла дължината на втората си фаза ще можеш да смяташ точният ден на очакваната/неочаквана менструация  Rolling Eyes
Ако може да си го полволиш 3 пъти : на  7-8 ден от МЦ, преди О. и след О.
Ако искаш да спестиш 1-2 преглед - мериш БТ и правиш тестове за О.
Когато теста е (+) отиваш да те видят на УЗ.
След О. може пак да отидеш./ но може и да го пропуснеш този преглед./
Пускаш прогестерон на 7 ден след О. / определена с БТ + тестове за О./
Може да се спести някой преглед само, ако  няма съмнения за СПКЯ 

# 2 723
  • София
Кашпичка 
 Peace когато решиш - пиши, ще ти помогна

# 2 724
  • София
Извинявам се много, все бъркам как да я сложа  Embarassed
http://www.babyplan.ru/profile/114799

До тук графиката ти е добре.
Ако БТ продължи да се покачва и се задържи висока - О. може да е била на 23/24 ден на МЦ.
Това според графиката ти до тук

Трябва да я видим след 4-5 дни отново
Дано  да има О. Simple Smile

# 2 725
Ох, шантава работа значи!  ooooh! Всеки месец по различно време е тази О и все не можем да я уличим. Защо се мести толкова не знам. Луда работа!
Денис, много ти благодаря за отоговора!   bouquet Дано да е била на 23 ден и да имам малка надежда,че може нещо да е станало. Но като цяло не се надявам. Другия месец ще правим през ден от 20-я ден и от януари ще пробвам с тестове за О.

# 2 726
Момичета,здравейте.Относно витамините,искам да ви питам аз да пия ли такива(и какви точно и кога и по колко)?Съжалявам за многото въпроси,ама искам да си ги купя още днес ако се налага.
Приятна и успешна седмица!!!

# 2 727
Ами желязо и фолиева са достатъчни. Има и готови женски витамини, които са за бременни или жени които искат да заченат. Внимавай какви ще вземеш, ако не са от тези, защото аз без да искам купих едни мултивитамини с добавка на лутеин уж за очите, но се оказа че май не са подходящи за втората фаза на цикъла. Аз пия само чисти фк, защото пуснах желязо и се оказа завишено, та моето мнение е че и витамин ц и фолиева само за периода на зачеване са добре, после ще ти пуснат и кръвна картина и ако има нужда и желязо и др микроелементи ще пиеш. Трябва да се внимава с витамините, тъй като някои се натрупват в организма и може да доведат до предозиране  Hug
 Ако имаш още въпроси за процеса на забременяване може да дойдеш и в съседната тема за тиквите, там си пишем за целият процес ии др теми   Hug

# 2 728
  • София
Ох, шантава работа значи!  ooooh! Всеки месец по различно време е тази О и все не можем да я уличим. Защо се мести толкова не знам. Луда работа!
Денис, много ти благодаря за отоговора!   bouquet Дано да е била на 23 ден и да имам малка надежда,че може нещо да е станало. Но като цяло не се надявам. Другия месец ще правим през ден от 20-я ден и от януари ще пробвам с тестове за О.
Дано да я улучите най- после  hug

Тестовете за О. ще ти помогнат  - те  много точно показват кога да очакваш О. /стига да не си със СПКЯ Simple Smile

# 2 729
Здравейте момичета!
Много ми е неудобно,но съм невежа с температурните графики,по точно в разчитането им.Меря БТ от няколко месеца но този месец имам чувството че нещо не е наред.Искам да попитам според вас имало ли е О,и ако Да,кога?Благодаря ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт