90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 73

• 37 172
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • област Софийска
Добре дошли на всички новички и от мен! Гледам доста момичета се включват в режима, на правилното място сте, да знаете  newsm10
Elizabett, за нещо стресово за задействане на метаболизма според мен би ти подействало Японското чудо например. Нашата диета едва ли да подейства като стрес, при положение че се храниш разделно толкова време.
Вuки, това с бульона май никой не го спазва  Peace
nana33 , това, което ти е казала Вики относно гладуването, е точно така. Не бива да гладуваш, защото организмът започва да трупа запаси. Просто спазвай стриктно режима и резултати ще има.

# 106
  • Сф
не ,просто няма такова нещо. вече 21ви ден съм режимна, смея да кажа почти изрядна, и не стига,че не съм отслабнала,а точно обратното - нагоре съм с 1-2 кг  Cry а уж се храня както трябва, на плодовите дни съм перфектна, единствено, където на вечеря не ям на половина, но ако това само ми е прегрешението не би трябвало да е проблем. не съм ядосана, а просто разочарована и обезкуражена   Sob smile3518

# 107
Мира, ти ме отчайваш. Толкова много четох за тази диета и всички бяха толкова възхитени от резултатите от нея.

# 108
 newsm51  Здравейте на всички! Брей....typeuu затрупа ме работа и не съм влизала няколко дни и не мога дави изчета днес....то и нова тема даже сме отворили... atwork но сега чакайки 5ч се наслаждавам на вашите писания.
Аз да ви се оплача покрай нашите болни тука и изследвания разни разнообразни тотално обатачих режима. Направо да си призная цяла седмица съм нережмна - чак не мога да се сетя днес какво ден ми е, че да влизам наново в какво трябва да се яде. Та от утре лепвам от № 1 - все пак до 16 декември имам почти цял месец да си изкарам 90те дни въпреки нарушенията, нали така?
Поздрави и  Hug на всички

# 109
Харизанче,ти що само надничаш от балконя smile3534

# 110
Забравих да изкажа възмущението си по повод приказките на някаква си азмира. Толкова й се ядосах, че чак ми идва да си сменя картинката. Срам и позор, че и тя си е сложила тиква....
Тъпа тъпанарка....другите думи няма да ги пиша да не си развалите мнението за мен. Да си стои там където и извън бг и да не се меси при фиданките!

# 111
  • Berlin
омахах 2 пържоли с шопска! Grinning като невидяла след този плодов ден. Simple Smile)) обаче салатата беше готова овкусена и имаше МНОГО оцет  Crazy и сегаа ми е вулканесто в корема.  Blush
аз 1вия ден пих бульон на маги, зеленчуков, който си беше една буца сол, разтворена в гореща вода и ми се отщя и бульон, и всичко. Simple Smile та мисля да не пия повече, само водичка.

# 112
  • dobrich
Добре дошли на всички нови кандидат-фиданки smile3525
Днес съм на въглехидрати и малко оцапах режима с едни шоколадови бонбони. Моят мъж снощи се прибра от Брюксел и ми донесе кутия с бонбони, но снощи не се изкуших, а днес направо прекалих и се оправдавам ,че ми е въглехидратен. Утре на плодовия ще поправя нещата. И при мен кантара все още не е мръднал повече,но за сметка на това се намърдах в едни доста тесни дънки, че даже са ми и леко широки на кръста. Интересна работа - на кантар съм -2кг , а иначе сякаш съм поотслабнала.
Искам да кажа на всички нови мадами- режима е страхотен, разнообразен и явно дава резултат. В никакъв случай никой да не се отказва, че знае ли човек можеби на 2етап ще стане рязкото спадане на теглото(аз поне на това се надявам).
И сега да почерпя и аз с една вода(само тя е режимна), че свекито днес е именничка. ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ С ИМЕТО ЕКАТЕРИНА И КАТЯ. Наздраве и да оплакнем малко окото Joy

# 113
Гаргамелче, лаптопът ми се прецака. Сега е без звук и има само кирилица БДС, а на нея пиша много трудно и затова не пиша. В момента нямам излишни пари за ремонт.

Мимозка, тиквата ни е приятелка за разлика от леля Азмира. Joy

polinakoleva, на този мацко май му е воден ден днес? hahaha

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 16:17 от Харизанова

# 114
Виждам че откакто писах на обяд има още нови момичета в нашите редици.Добре дошли при нас! welcome
Аз влизам само да кажа,че при нас имаме една рожденничка и една именничка.Черпиха ме със бонбони,торта,сладки и безалкохолно.А съм и в МЦ и много ми се яде сладко.Но аз не се изкуших,а раздадох  всичко на другите колежки. newsm44 Направо не мога да се позная-като знам как изяждах всичко преди да започна тази диета...

# 115
О Харизанче драго ми е поне тук да те видя, спокойна съм, че си жива, а не си преритала от глад Joy
 irena_oi браво момиче за волята, аз пък правя следното, когато някой черпи и си трупам запаси в чекмеджето и като дойде въглехидратен си ги хапвам хи хи хи .
Честито на всички именници и на свекито на мойта адашка.
Бюлони въобще не пия, не съм се и мъчила гади ми се от тях. Когато мога си хапвам едно и също за обяд и вечеря, но не винаги ми се получава признавам си.

# 116
Mira*  опитай се да ядеш по-малко вечер. Кам 16-17 часа яж един плод. така прави поне 4 дни и тогава виж дали има резулатат. Може би точно там ти е грешката.
ОТНОСНО КАНТАРИТЕ-вече съм отчаяна от тях. То човек не може дарезбере колко тежи в действителаност.
Много ми се яде миш-маш, но ми иска да хапна и месце довечераа, а ще съберат яйца, сирене и месо, та едното трябва да го съкратя.
Днес и мен ме тресе яко глада. Обядвах още в 11,30.Сега ядах 1 банан.Май до вечеря ще хапна още някой плод.

# 117
Много sorry Харизанче и аз без фонетика съм загубена.Миналата седмица бях два дни в старата си фирма да им свърша малко работа и ми оставили само БДС-то на сл.комп.Полудях направо- то като някой кълвач-ама скоростта е на степен минус 20   Animal Snail.Дано ти се реши проблема скоро. fingerscrossed

# 118
irena_oi БРАВО! Ти си за пример. Аз щях да се налапам!

# 119
polinakoleva, на този мацко май му е воден ден днес? hahaha
Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт