Molia pomognete

• 1 174
  • 6
  •   1
Отговори

Zdraveite , imam ujasen problem i se nadiavam niakoi da me posuvetva.
Problemut mi e purvo 4e zapochnah rabota raz4itaiki 4e mujut mi 6te gleda du6te ria ni i vtoro 4e sega imam nujda ot detegleda4ka a ne znam nito kolko se pla6ta na 4as nito dali vuob6te 6te se obadi niakoi a nai lo6oto e 4e ne pechelia mnogo ujas.....
Ako moje da mi kaje niakoi kolko se pla6ta na 4as no normalnite tarifi ne za bogata6i....za da moga da pusna pone obiava i da znam kakva tzena e normalna....Blagodaria predvaritelno Shocked

# 1
Вместо да търсиш детегледачка,по-добре си остани у дома и си гледай сама дъщерята. Така,хем ще се грижиш сама за нея,хем ще имаш време да се научиш да пишеш правилно и на български език. А може и да ти светне,какво е препинателен знак.  Mr. Green

# 2
  • София
Първо - пиши на кирилица, така си адски трудна за четене.
Второ - 650 лв. плаща на месец моя приятелка за детегледачка, на час вървят още по-скъпо.
Трето - има цял подфорум за тази работа, виж си го в падащото меню, там ина инфо на корем.

# 3
Наистина ужасен проблем. И защо мъжът ти не ще да гледа дъще ря ви?
И прави ли ти впечатление, че тук всички пишат на български.

# 4
Поне да беше опоменала в заглавието за какво става дума,а не като лъжливото овчарче!

# 5
Съгласна съм с всички горепосочени коментари.  Peace Имате два варианта или да си останете вкъщи при детето, а мъжат ви да работи и издържа, или да запишете детето на градинка. Все пак вие си знаете положението и е логично вие да прецените. Успех!

# 6
Зов за помощ в комбинация с усмихнат емотикон и латиница - признавам си, влязох предимно за да се посмея.  
Joy Joy Joy

Но не мога да отмина с безразличие, ще помогна.  bowuu
1. Колко в голямо детето и обсъждали ли сте варианта детска градина/ясла?
2. Мъжът ти работи ли? И ако не работи, какво му пречи да гледа детето? Бащите също могат да се грижат пълноценно за децата. Това че са мъже, не означава, че са неспособни.
3. Имате ли баби, които да ви помагат?

Надявам се да се справите без детегледачка, защото цената, която посочи belinda, ми се вижда доста висока. Успех! Peace

Общи условия

Активация на акаунт