Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 386 830
  • 2 724
  •   1
Отговори
# 2 100
  • Около Костинброд
Някой сблъсквал ли се е със следния проблем: пералнята пере и плакне дрехите с много гореща вода. Няма значение на каква програма е сложена, пере си с каквито градуси сама си реши и плакне не със студена, а с много топла вода. Идеи какъв може да бъде проблема? Скоро се преместихме да живеем в едно село до Костинброд и не мога да намеря майстор от района, а идването на такъв от София ще ни излезе солено.

# 2 101
  • оттам, откъдето започва България
Такова нещо не бях чувала. Колко време ти плакне пералнята, че да успее да затопли водата до гореща?  newsm78 А преди да се преместите как работеше?

# 2 102
  • София
Някой сблъсквал ли се е със следния проблем: пералнята пере и плакне дрехите с много гореща вода. Няма значение на каква програма е сложена, пере си с каквито градуси сама си реши и плакне не със студена, а с много топла вода. Идеи какъв може да бъде проблема? Скоро се преместихме да живеем в едно село до Костинброд и не мога да намеря майстор от района, а идването на такъв от София ще ни излезе солено.

Да не сте я вързали към топлата вода?

# 2 103
И аз това си мисля, ама чак толкова да не усетят, че пълни топла вода.  newsm78

# 2 104
  • Русе
А термотата е в ред ли е?

# 2 105
Момичета,
Имам следната молба - ако някой да ползва марката Bompani, да изкаже впечатления. Харесала съм си от ретро хладилниците им, но ми се иска отзив! Благодаря предварително!

# 2 106
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=460303

# 2 107

Благодаря, прочетох темата, но е от 2010 - минало е време за тест и впечатления, а и може да има нови собственици.

# 2 108
Дано да има кой да се включи, защото това е най-добрия ориентир, като изключим, че техниката е и до късмет.

# 2 109
  • Около Костинброд
Такова нещо не бях чувала. Колко време ти плакне пералнята, че да успее да затопли водата до гореща?  newsm78 А преди да се преместите как работеше?

Плакненето си е с нормалното времетраене - около 20 мин. Не сме я вързали към топлата вода.Simple Smile И да, този проблем се появи отпреди да се преместим. Но не го прави постоянно, а само от време на време. Даже един ден изпра дрехите на 90 градуса - минавам покрай пералнята и усещам, че е силно нагрята отвън. Добре, че перях чаршафи тогава и то светли...

# 2 110
  • Русе
Плакненето си е с нормалното времетраене - около 20 мин. Не сме я вързали към топлата вода.Simple Smile И да, този проблем се появи отпреди да се преместим. Но не го прави постоянно, а само от време на време. Даже един ден изпра дрехите на 90 градуса - минавам покрай пералнята и усещам, че е силно нагрята отвън. Добре, че перях чаршафи тогава и то светли...
Имах подобен проблем преди време. Оказа се, че термостата се е прецакал, за това те попитах дали е в ред вашия.

# 2 111
Според мен трябва да вземеш спешни мерки, защото можеш да си похабиш прането. Сега е било чаршафи, ама другия път може да е нещо сложено за пране на 40 градуса и какво ще стане на 90 градуса не ми се мисли. newsm78

# 2 112
Моля помогнете не мога да се ориентирам. Кое според вас е по-добро?
https://www.technomarket.bg/products/09143065/whirlpool-hscx-80420
http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-BEKO-DPY-8506-GXB1/p/680627
Не съм ползвала досега сушилня и не мога да преценя какво да изисквам и като марка кое е по-добро.

# 2 113
  • На брега на реката
Тета, ето ти темата за сушилни. В нея има повече мнения и ще ти е полезно.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=767957.1620;topicrefid=20
Аз лично, харесах повече Бекото, а и ползвам предишен модел и съм много доволна. А пък и за Уърпула чета , че не е това което е бил.

# 2 114
Аз имам това Беко. Нямам никакви, ама никакви забележки. Има повече програми от написаните в сайта.

Последна редакция: пт, 23 окт 2015, 12:06 от Аlibabali

Общи условия

Активация на акаунт