Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 386 748
  • 2 724
  •   1
Отговори
# 2 160
  • Пловдив
благодаря! Peace

# 2 161
  • Пловдив
Аз, след като смених за десетина години две нови - Фагор и Аристон /развалили се непоправимо малко след изтичане на гаранцията/, си взех Миеле втора ръка. Доволна съм. Имам я поне от 4г вече, пу -пу...

# 2 162
  • Пловдив
Аз, след като смених за десетина години две нови - Фагор и Аристон /развалили се непоправимо малко след изтичане на гаранцията/, си взех Миеле втора ръка. Доволна съм. Имам я поне от 4г вече, пу -пу...
чиста работа  Wink ама късно е...пиши ми от къде я взе и за какви пари Peace

# 2 163
  • Пловдив
От един гараж за уреди втора ръка в нашия квартал, но май тази есен го затвориха...
Гледам, че има подобни из целия град.
Имаше гаранция 6м.
Не помня за колко, но около 300лв, мисля.
Защото ми искаха 300лв за ремонт на Аристона и ние решихме, че не си струва.  Wink

Последна редакция: ср, 02 дек 2015, 14:14 от *Бенджи*

# 2 164
  • Русе
..... За пръв път чувам за Горение за немски пазар...
Моята сушилня е Горение и е точно за немския пазар. Донесоха ми я от Германия, втора ръка. Peace

# 2 165
  • Пловдив
Ами аз се подлъгах точно от хвалбите...за марката и за производството Confused Не вярвам,че всички перални Горение работят като моята Naughty

# 2 166
  • ГО
Здравейте, имам проблем със съдомиялната.
Не мие добре. По чиниите и чашите остава една мръсотия.
Пробвах какво ли не - различна подредба, изплакване предварително, течен препарат, препарат на прах, по половин таблетка слагах - не и не.
Виках и техници - нищо й нямало.
Правилно е монтирана - тръбата за мръсната вода е на високо.
Идея нямам защо не мие добре. Освен, че са мръсни, по съдовете има един мазен и лъскав филм. Това, обаче, не е винаги. Понякога излизат хубаво изсъхнали, друг път - мазни и влажни.

Какво да правя?

# 2 167
Виж дали ти работи реотана за загряването. Какви таблетки ползваш, каква марка ти е машината?

# 2 168
  • ГО
Слагам Финиш или Сомат.
Аристон за вграждане, ако има значение
Как да разбера дали реотана загрява? Ако я отворя по време на работа - топла е, но в никакъв случай, да буфне пара, както старата ми машина.  Thinking

# 2 169
Мазния филм говори за проблем с препарата, според мен

# 2 170
Привет група , много моля за съвет . Ще отоплявам северна стая панел със частична изолация и сменена дограма . Зимата е много ветровито и студено . Кой от климатиците да избера , спряла съм се на тези модели ......
http://www.termo-klima.com/bul/full_info.php?recid=484   , не пише до какви минални градуси работи , но ме привлече СОР-а.
http://www.termo-klima.com/bul/full_info.php?recid=396  , същата причина има висок коефициент на полезно действие
 http://www.termo-klima.com/bul/full_info.php?recid=1200 , ниската посочена температура на работа .....
Ама и аз съм една .....

Последна редакция: ср, 02 дек 2015, 19:15 от klem4e

# 2 171
  • оттам, откъдето започва България
Каква кубатура ще се топли? И нещо не разбрах, един и същи модел ли сочиш?

# 2 172
  • с/у ОколоМръсТното
Тука гледам Шани коментира хладилници та да се включа с един въпрос че ще ми е ценно мнението а може и на някой друг. Шани какво Ви е мнението относно така рекламирания линеен или линеарен компресор който се ползва в хладилниците на LG. Голяма гаранция му дават, големи хвалби, но струва ли си и въобще нещо ново ли е това или си е нещо старо наречено с гръмко име.

нямам представа, не се занимаваме с хладилници.

Милитана, за Кьортинг не си ли чувала? Кьортинг е Горене за немския пазар.

klem4e - не се захващай с машини, които не са предназначени за ЕС.

# 2 173

klem4e - не се захващай с машини, които не са предназначени за ЕС.

А кои са предназначени за нас....., не ми е ясно изобщо. Имам един панасоник , който би трябвало да работи на -17 , но още на -10 започва да размразява през 15 минутки и направо си духа хладно.

# 2 174
Мазния филм говори за проблем с препарата, според мен
.....по-скоро с температурата на водата. Сомат и Финиш са добри марки. И да, ако миялната се отвори по време на работа трябва да излиза пара и да е много гореща. Явно нещо някакъв регулатор на температурата не работи. Има и вариант да се е повредило нещо като таймер и да скъсява програмата. Аз имах такъв проблем и не измиваше добре. Засечи си на фиксираните програми колко мие. Ако времето е скъсено - това е причината.

Общи условия

Активация на акаунт