Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 379 946
  • 2 714
  •   1
Отговори
# 2 340
  • Русе
Дали не става въпрос за пиролизата, тя мисля, че е на тази температура? Но не за готвене.

# 2 341
  • София
И аз си го помислих това за пиролизата, но там е различно. Дори и с пиролиза, максималните градуси за печене са около 250оС или 300оС на някой модели. Самата пиролиза е от 400оС до около 500оС, в зависимост от нивото й, но тези градуси са само за почистващия цикъл, а не че по принцип може да се пуска друга програма на тях.

# 2 342
Жената веодно изпича боядисана керамика с  керамични бои - там температурата трябва да е 300-320 градуса.

# 2 343
Ааа, ама тогава дали й трябва готварска фурна, или някаква по-специална  newsm78

# 2 344
Защо? Ако готварската фурна може да изпълнява и хоби неготварски задачи, защо трябва да се купуват 2 фурни.

# 2 345
  • ГО
Моята пиролиза е 500 или 550 градуса.
Не знам на 350 градуса дали ще е ефективна.

# 2 346
Камаче, разсмя ме. Не става въпрос за температура за пиролиза - тя е толкова висока, за да изгаря всичко, а става въпрос за печене на нещица - стъклени и порцеланови боядисани със специални керамични боички, които изискват изпичане обикновено на 320 градуса, за да се заздрави глазурата на хоби предмета. Това е засръчковци, не за готвачи и домакини. Просто, ако си домакиня с хоби страсти, предпочиташ фурната ти да има и градуси ЗА ПЕЧЕНЕ9 не за пиролиза) до 350. Това е. ПВсички съвременни фурни а с максимум300 градуса.

# 2 347
  • ГО
Сори, не съм разбрала, Хихихи, моя грешка.
 hahaha hahaha hahaha

# 2 348
Камаче Hug Голяма сладурана си! Иначе в САЩ и ЮК има любителски малки пещи за тази цел, ама в БГ не зная дали се продават

# 2 349
Защо? Ако готварската фурна може да изпълнява и хоби неготварски задачи, защо трябва да се купуват 2 фурни.
Ами защото явно няма  Grinning
Но ще се оглеждаме

# 2 350
Да питам функция на готварските печки ВОДНО ПОЧИСТВАНЕ, върши ли някаква работа? Колебая се между две печки, искам да знам дали това водно почистване може да наделее.
Едната е на Горение с водно
другата е Електролукс
обаче Горение няма грил newsm78

# 2 351
Доколкото съм чела - не върши работа.

# 2 352
Здравейте, бихте ли ми препоръчали готварска печка, със стъклокерамичен плот, чиято фурна да има до 350о С .
Фурните за пици са с ползване на постоянен температурен режим до 450°C
http://www.bps.bg/bg/products.php?g_id=65

# 2 353
  • София
Да питам функция на готварските печки ВОДНО ПОЧИСТВАНЕ, върши ли някаква работа? Колебая се между две печки, искам да знам дали това водно почистване може да наделее.
Едната е на Горение с водно
другата е Електролукс
обаче Горение няма грил newsm78
На електролукса кой е модела? Сигурна ли си, че е за почистване, а не за печене, т.к. имат модели и от двата вида, да не се объркаш. Принципно водното може и сама да го симулираш на всяка печка. А двете марки са магаре и космос Crazy.

# 2 354
Ако става въпрос за Горение и Електролукс бих го нарекла две магарета по-скоро. Словения срещу Полша или Унгария...среден клас качество, еднакъв обслужващ /калпав/сервиз, за Горение - една година  по-дълга гаранция, иначе всичко си е до късмет. И да не ви се налага подмяна на резервни части - за всички марки срокът за доставка е 45 дни, само на Сименс/Бош срокът е 10 дни, щото немецът контролира, нищо че е изведено производството в Турция и Испания например.

Общи условия

Активация на акаунт