Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 380 093
  • 2 714
  •   1
Отговори
# 2 400
Изчистете филтъра на помпата:
Скрит текст:
(или я стотинка, я копче да се е "добрало" в маркуча за мръсната-изходяща вода и да го е позапушил)
Скрит текст:

# 2 401
За София става въпрос   . Почистих филтри , маркучи .... каквото можеше да се почисти.  Работи 5 мин и след това светват всички копчета и спира .  newsm78           

# 2 402
Работи 5 мин и след това светват всички копчета и спира .  newsm78           
Направете снимка на светналите диоди (копчета).
По тях се "разчита" грешката, която указва кой компонент е дефектирал.
Какъв модел е пералнята?
ПП Предполагам е нагревател или температурен датчик.
Скрит текст:

# 2 403
Здравейте!

От снощи имам съдомиялна Беко 28330 и не мога да намеря как да си регулирам солта. Пише в книжката в кой раздел е, пише, че трябва да се настрои, но не и как. В интернет гледах упътването, но е същото като книжката в съдомиялната.
Някой има ли познания, да ми помогне? Praynig

# 2 404
  • Сф
Нямаш ли отделно хвърчащо листче, на което да пише каква е комбинацията от бутони? Моята е друг модел, но освен книжката, в комплекта имах и хвърчащо листче как да регулирам солта, гланца, звука и т.н., както и тестова лентичка за твърдостта на водата.

# 2 405
  • Варна
Здравейте,

Дойде време за нов хладилник и от всичко изчетено по форумите....ами още повече се обърках. Общо взето за всички марки и системи има за и против. Обиколихме и всички по-големи технота във Варна /ТП, ТМ, Техмарт и Зора/ и кой-знае каква консултация не получихме. Да не споменавам досадата през 5 мин да идва някоя девойка да пита искаш ли на кредит, но да не се отплесвам...
Искам около 2м хладилник, бюджета ми е 1500лв макс. Харесали сме:
http://www.technomarket.bg/hladilnitzi/samsung-rb-37j5240ss-ef-09141512
Всякакви мнения ще са ми от полза.
Стария ни е самсунг, на повече от 10г, мъкнат по квартири...никога не е ремонтиран, никога не съм го размразявала, никога не е събирал лед/вода...и си работи..просто ми е малък

Последна редакция: нд, 11 юни 2017, 11:18 от vanyaes

# 2 406
Нямаш ли отделно хвърчащо листче, на което да пише каква е комбинацията от бутони? Моята е друг модел, но освен книжката, в комплекта имах и хвърчащо листче как да регулирам солта, гланца, звука и т.н., както и тестова лентичка за твърдостта на водата.

Да, имало такова, ама не предполагах, защото в книжката пишеше на 13 страница, на 13 страница пишеше някакъв раздел, в който се описва как и защо е нужна солта, но не и как да си я настроим, та си помислих, че са пропуснали да ни я напишат просто Simple Smile .

# 2 407
  • София
Здравейте
Имам нужда от помощ, става дума за съдомиялна машина Електролукс тези малките, които се побират под мивката, модела е Electrolux ESF 2410. Посред нощ я чух да изпомпва, но със някакъв странен звук, всички копчета са неактивни, не светят и няма начин да се изключи, единствено от контакта. Вероятно помпата се е прецакала или заяла или и аз нямам представа какво е. Някой имал ли е подобен проблем и може ли да се справим без сервиз ? И някакви отзиви за читав сервиз в София ?

Благодаря предварително!  Hug

# 2 408
жгмъц,
Цитат
Има вода на дъното и е сработил аквастопа
Скрит текст:

# 2 409
  • София
Здравейте
Имам нужда от помощ, става дума за съдомиялна машина Електролукс тези малките, които се побират под мивката, модела е Electrolux ESF 2410. Посред нощ я чух да изпомпва, но със някакъв странен звук, всички копчета са неактивни, не светят и няма начин да се изключи, единствено от контакта. Вероятно помпата се е прецакала или заяла или и аз нямам представа какво е. Някой имал ли е подобен проблем и може ли да се справим без сервиз ? И някакви отзиви за читав сервиз в София ?

Благодаря предварително!  Hug

съпруга на Маги:По-долу са ти отговорили. Абсолютно вярно. При включване в контакта помпата тръгва и всички копчета са неактивни. Имахме го този проблем.
Оставих я за два дни като преди това махнах всичко от дъното и отточния канал. Забърсах всичко. Това защото не знам къде е сензора, де.
След два дни "тръгна" от там където е спряла. Довърши си програмата и оттогава нямаме проблем.  Peace

# 2 410
  • София
Аз я оправих, но забравих да пиша.  Embarassed
Явно беше смукнала наобратно от мръсния канал, защото беше запушен, отпуших канала и я пуснах, надигнах леко отпред и помпата спря, бутоните светнаха и всичко е ОК!  Grinning

# 2 411
Здравейте, купих си този хладилник
https://www.emag.bg/hladilnik-s-frizer-samsung-rb29hsr2dsa-ef-28 … MP-429_1026_10143

не е от Е маг само ползвам линка.
Та след като го включих страничните стени почнаха силно да се нагряват, до парене, и шума е силен при работа. Чета че е нормално и в магазина казаха така, но мен ме притеснява.
Имали ли сте подобен проблем?

# 2 412
Здравейте, купих си този хладилник
https://www.emag.bg/hladilnik-s-frizer-samsung-rb29hsr2dsa-ef-28 … MP-429_1026_10143

не е от Е маг само ползвам линка.
Та след като го включих страничните стени почнаха силно да се нагряват, до парене, и шума е силен при работа. Чета че е нормално и в магазина казаха така, но мен ме притеснява.
Имали ли сте подобен проблем?

На етикета пише шум 39 децибела, което е едно нищо! Имам миялна с шум 41 и почти не се чува. Та това, което ти казват явно не е така поне по отношение на шума.

# 2 413
  • Сф
Нашият е от същата серия, но по-голям. Наистина понякога мн нагрява странично, ни после охлажда. За шумър не мога да преценя, не ме дразни, но всеки има различен праг.

# 2 414
и аз не мога да преценя за шума, но в сравнение със стария, който е поне на 25г., този е шумен

Общи условия

Активация на акаунт