Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 380 102
  • 2 714
  •   1
Отговори
# 2 415
  • На земята, която е всъщност звезда.
и аз не мога да преценя за шума, но в сравнение със стария, който е поне на 25г., този е шумен

Според мен инверторните хладилници са по- шумни от старите. Затова като купих нашия хладилник, извиках техник да провери, и той потвърди, че така работят: моторът включва и изключва, като при първата опция си има шум, няма какво да се лъжем. Но тази година /трета/ забелязах нещо странно: или аз съм привикнала към работата му, или той наистина е станал по- безшумен, но вече изобщо не чувам мотора.  newsm78

Относно нагряването мисля, че понякога го прави, но не е постоянно. Ще следя тези дни и ще пиша.

# 2 416
  • София
Здравейте, купих си този хладилник
https://www.emag.bg/hladilnik-s-frizer-samsung-rb29hsr2dsa-ef-28 … MP-429_1026_10143

не е от Е маг само ползвам линка.
Та след като го включих страничните стени почнаха силно да се нагряват, до парене, и шума е силен при работа. Чета че е нормално и в магазина казаха така, но мен ме притеснява.
Имали ли сте подобен проблем?

Имам подобен модел и се чува само понякога, но не дразни, даже не го забелязвам ако има друг шум около мен. На моменти изобщо не се чува нищо. Страните не наряват толкова колкото описваш, понякога са си студени съвсем, но предполагам при теб са се нагрели заради първоначалното охлаждане от стайна температура, до 7 или на колкото си го нагласила градуса. След това би трябвало да се оправи. Изчака ли 24 часа след поставянето му в стаята преди да го включиш?

# 2 417
да вече не нагрява толкова и шума е както го описваш

# 2 418
Здравейте, попаднах на тази тема и ще си напиша проблема, пък, каквото стане. Фурната ми прави проблем ( от тези старите "Мечта" е), као сложих да пека и завъртях копчето да настроя градусите, отзад, където е гърба на печката, присвятка, пак завъртях и пак същото. Какъв би  ммогъл да  е проблема и да извикам ли техник или да не се притеснявам и да си готвя в нея.

# 2 419
  • Sofia
Климатикът мирише много неприятно ooooh!... какъв може да му е проблема?

# 2 420
  • Сф
Изпери филтрите. Ако не помогне, извикайте техник за профилактика.

# 2 421
  • Sofia
Мерси

# 2 422
  • Berlin
Какво е мнението ви за пералня и сушилня в едно? Ние нямахме място и за двете и взехме един уред, без преди това нищо да разуча, просто импулсивно станаха нещата. Още не съм го ползвала, но така или иначе апартаментът няма тераса и сушенето ще е тегаво. Siemens е, ако има значение.

# 2 423
  • Пловдив
Аз ползвам комбиниран уред от няколко години. Нямахме достатъчно място в стария апартамент и това беше единствен вариант.
Доволна съм, но определено има и минуси. След сушене се събира мъх по стъклото на вратичката, както и в уплътнението. Ако не почистя старателно, мъхът се набива по дрехите при следващото пране.
За мен минус е и това, че трябва да чакам N на брой часове, за да пусна следваща пералня. Определено бих предпочела да имам два уреда на разположение.  Peace
Но като цяло съм доволна.  Simple Smile
Hotpoint Ariston е моята. Вероятно от Siemens ще си още по-доволна.

# 2 424
  • София
Какво е мнението ви за пералня и сушилня в едно? Ние нямахме място и за двете и взехме един уред, без преди това нищо да разуча, просто импулсивно станаха нещата. Още не съм го ползвала, но така или иначе апартаментът няма тераса и сушенето ще е тегаво. Siemens е, ако има значение.
Дано сте уцелили качествена машина, която да се справя със сушенето без миризми, свиване на дрехи и мачкане. Лошото на комбинираните е, че барабана им е по-малък в сравнение със самостоятелна сушилня при едни и същи кг. за сушене, от там идва и намачкването. Другото неудобство е, че след пране, ако са прани дрехи с пълния капацитет за пране, трябва половината да се извадят в леген и да чакат така, докато другата половина бъде изсушена. Хубавото е, че не винаги се пере с пълния капацитет кг. за пране.

# 2 425
  • Berlin
Благодаря. Изобщо не знам какво сме взели. Беше единствената бройка в магазина и купихме.
А мачкането и свиването не зависи ли от дрехата и програмата на сушене? Всъщност си спомням, че преди не исках точно сушилня, защото хич не обичам да гладя дрехи, мислех, че само ще ги мачка. А и свекърва ми има сушилня и някак лигави излизат дрехите от нея. Ще си взема и един простор за вътре все пак, само зимата мисля да я ползвам.

# 2 426
  • София
Благодаря. Изобщо не знам какво сме взели. Беше единствената бройка в магазина и купихме.
А мачкането и свиването не зависи ли от дрехата и програмата на сушене? Всъщност си спомням, че преди не исках точно сушилня, защото хич не обичам да гладя дрехи, мислех, че само ще ги мачка. А и свекърва ми има сушилня и някак лигави излизат дрехите от нея. Ще си взема и един простор за вътре все пак, само зимата мисля да я ползвам.
Мачкането и свинаето зависи изначало от самата дреха /материалите й/, от възможностите на сушилнята и от правило избраната програма. За първи път чувам, че излизат лигави от сушилня? Да не би да слага много омекотител? Всъщност при използване на сушилня не беше ли противопоказно да има омекотител newsm78. Аз такъв не ползвам така или иначе и не съм наясно. А и след сушилня всичко е толкова меекичко и пухкаво, и повечето нямат нужда от гладене.

# 2 427
  • Berlin
Мисля, че не слага омекотител, но въпреки това дрехите са странни, адски меки, все едно не са прани. Поне на мен не ми е приятно как са на пипане и усещане. Дано при мен не е така, че няма да я ползвам за сушене.

# 2 428
  • София
За меки са си меки, но не са лигави /поне при мен, а и не съм чувала за лигави до сега/. Изглеждат ти като все едно носени, защото я няма "шкурката" при хавлиите, а другите дрехи не са "застинали" с формата, която е от сушене на простор. /не можах да обясня много добре, ама дано разбираш какво имам предвид Embarassed/

Последна редакция: нд, 02 юли 2017, 19:42 от ₪₪₪ Afrodita ₪₪₪

# 2 429
  • Berlin
Да, точно така.

Общи условия

Активация на акаунт