Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 386 154
  • 2 722
  •   1
Отговори
# 2 610
За 2000 лв ще си вземете чудесна Миле. Но решението е Ваше разбира се.

# 2 611
  • В твоето съзнание...

От тях просто нямам съвсем никакви наблюдения, а и в сайта им мисля че имаше само един модел до тази цена и то такъв който не поддържат на склад, което не знам дали говори добре.

Иначе ако може да препоръчате конкретен модел, не ги изключвам в никакъв случай.

# 2 612
За тези пари бих препоръчала някоя от високия клас на Бош. Имам и Бош и АЕГ и Боша е по-тиха, освен това програмите са ми по-логични, и си спазва посочвните времена на пране.

# 2 613
  • София
Абсолютно Бош!
От четири месеца съм с комбиниран Бош - пералня със сушилня. Когато я пуснахме за първи път, стояхме с мъжа ми до нея и си казахме, че това не е възможно. Толкова е тиха.
Моделът ни е това - https://bqlamania.eu/product/%d0%ba%d0%be%d0%bc-%d0%bf%d0%b5%d1% … 0%bc%d0%b8%d0%bd/

# 2 614
  • София
Привет, търся препоръки за тиха пералня Simple Smile За сега като марка съм се ориентирала към AEG, като ми се ще да бъде нещо до около 2000лв.
Ако някой ползва някой техен модел и е доволен от представянето му и нивата на шума (пералнята ще седи в холокухнята), моля да сподели.

Ползвала съм АЕГ от серия 9000 и наистина е супер тиха. Мога да сравня с Бош и Миле които също са тихи, но щом сте се насочили към АЕГ, няма нужда да мислите за друго. Не мисля, че има пералня, която да е осезаемо по-тиха от АЕГ, поне за този бюджет. Просто вижте моделите им около тази цена и си изберете според дизайна и програмите. Разликите са в тях, а не в начина на работа.

# 2 615

От тях просто нямам съвсем никакви наблюдения, а и в сайта им мисля че имаше само един модел до тази цена и то такъв който не поддържат на склад, което не знам дали говори добре.

Иначе ако може да препоръчате конкретен модел, не ги изключвам в никакъв случай.
За такава сума се насочете към Миле. Огромното ѝ предимство пред АЕГ е ремонтопригоният ѝ казан (отваряем)
Например:
https://www.tehnomix.bg/peralnya-miele-wwd120-wcs-8kg
Задължително се обаждате в магазина и питате за наличност. Аз с този магазин никога не съм имала проблем.

Всички перални от висок клас са тихи!

Последна редакция: сб, 03 сеп 2022, 16:03 от petiaivanov

# 2 616
Имам подобна Миле за 8 кг и 1600 оборота центрофуга и мога да потвърдя, че е тиха.

# 2 617
Имам следния въпрос.. Сушилня не мога да изнеса на терасата тъй като е с няколко мм по широка. Марката е ARG, ако има значение. Някой дали е имал такъв казус и как го е решил? Това за предварителното  мерене вече го чух у дома.

# 2 618
Като не става през врата, пробвай през прозореца. Другото е да се извади стъклопакета от дограмата на прозореца или пък…… бутайте стената 🤪

# 2 619
По-широка от вратата или по-широка от самата тераса? Ако е от вратата, вече са ти предложили варианти, ако е от самата тераса, не виждам как. Всъщност виждам-търсете нова според размера, а тази подайте.Драстично е, да. Макар и със сантиметър - два има разлика в размера на различните модели.  Имах проблем с тясната врата на терасата и търсих модел с метър в ръка.

# 2 620
ssiigg, бихме пробвали дали може да мине през вратата като се свалят страничните капаци, горния капак. Зависи от модела.

# 2 621
А правилният отговор е, че мястото на сушилнята в никакъв случай не е на терасата.Осообено ако е термпомпена.През зимата там, тя, няма да работи.

# 2 622
А правилният отговор е, че мястото на сушилнята в никакъв случай не е на терасата.Осообено ако е термпомпена.През зимата там, тя, няма да работи.
Термопомпа е да. Но терасата е много добре остъклена и топла. Зимата цветята цъфтят там.

# 2 623
Термопомпа е да. Но терасата е много добре остъклена и топла. Зимата цветята цъфтят там.
Нима на терасата ви се поддържа температура 15* колкото все пак е в една стая.Особено, когато настъпят студове, нуждата от сушилнята ще е най-голяма, а вие няма да можете да я ползвате.

# 2 624
От десетина години ползваме целогодишно сушилня на терасата в два апартамента. Обикновена кондензаторна и термопомпена. Ако температурата е в нужнте граници няма да имат никакъв проблем.

Общи условия

Активация на акаунт