Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 384 241
  • 2 722
  •   1
Отговори
# 705
Имам такава много съм доволна Peace

# 706
Моля за съдействие за климатик Мидеа и по-точно как най-добре да си настроя климатика за режим на работа за зимния сезон?
Според указанията на дистанционното режим на работа са изброени следните функции:auto,cool,dry,heat,fan.Зная,че за топло се избира-heat,но има ли и някави други екстри за настройка?Бутоните SWING, AIR DIRECTION, CLEAN AIR, FAN SPEED, TIMER ON, SLEEP, TIMER OFF, TURBO какво предназначение имат и кога трябва да ги използвам?
Извинявам се предварително за невежеството, но за първи път ще се отопляваме на климатик и от инструкциите в книжката са ми неясни много неща.
Предврително благодаря на тези,които ме упътят.

# 707
  • София
PUPA имам сушилня ARISTON модел AQCF 852 BU. Купих я преди 1 година. Много съм доволна от качеството на сушене, не е много шумна, ароматът на дрехите се запазва. Този модел е произведен в Англия (за добро или лошо). Ако те интересува нещо конкретно питай.

# 708
Моля за съдействие за климатик Мидеа и по-точно как най-добре да си настроя климатика за режим на работа за зимния сезон?
Според указанията на дистанционното режим на работа са изброени следните функции:auto,cool,dry,heat,fan.Зная,че за топло се избира-heat,но има ли и някави други екстри за настройка?Бутоните SWING, AIR DIRECTION, CLEAN AIR, FAN SPEED, TIMER ON, SLEEP, TIMER OFF, TURBO какво предназначение имат и кога трябва да ги използвам?
Извинявам се предварително за невежеството, но за първи път ще се отопляваме на климатик и от инструкциите в книжката са ми неясни много неща.
Важното е да си на HEAT Wink AIR SWING го направи да духа надолу, че топлият въздух да минава през помещението и по законите на физиката си отива сам нагоре. FAN SPEED аз лично правя на ниска скорост, че иначе става завихряне. Другото са глезотийки и въпрос на това дали ти се играе с техниката   bouquet

# 709
Важното е да си на HEAT Wink AIR SWING го направи да духа надолу, че топлият въздух да минава през помещението и по законите на физиката си отива сам нагоре. FAN SPEED аз лично правя на ниска скорост, че иначе става завихряне. Другото са глезотийки и въпрос на това дали ти се играе с техниката   bouquet
Peace
Съгласна съм с едно изключение - аз лично настройвам крилото да е максимално нагоре. Като е надолу, особено ако е инвертор, на моменти си ми подвейва направо студено, особено ако е настроен на под 24 градуса  Thinking

# 710
http://icecat.com.pt/bg/p/aeg/t-55640-aeg/t-55640-3444154.html

Купихме си ето това чудо, но нямам инструкция за употреба а и не намирам в нета. Много моля ако някой има същата или подобна да удари едно рамо Praynig Embarassed кое за какво е малко по подробно.

# 711
А ти поиска ли от продавача?

# 712
Абсолютно непонятно ми е как може да се закупи уред и към него да няма ръководство за употреба на български език?!

# 713
Абсолютно непонятно ми е как може да се закупи уред и към него да няма ръководство за употреба на български език?!
Ами за съжаление е така в България. Случва ми се няколко пъти вече.
Родителите на мъжа ми купуват съдомиялна от голяма верига магазини за техника и им казват в кашона е ръководството. Понеже те са от по малък град и в тяхния град няма такива магазини, отиват до областен град където има. Прибират се вкъщи, вадят уреда и ръководство няма. Питат ме мен какво да направят. Звъннах в магазина и бяха толкова "учудени" че няма в кашона Outta Joint Звънях на фирмата вносител, звънях на разни сервизи, питах и тук в бг мама .... нищо. Накрая отидох в магазин от същата верига в София и ги питах ако имат, да ми дадат на флашка - но пък за мое най голямо учудване те ми го принтнаха и ми го дадоха.
Така също си купихме хладилник пак от голяма верига магазини и той беше без инструкции - но разбрахме след като ни го доставиха в нас и го разопаковахме - но в този случай се оказа че в сайта на фирмата има и от там си го свалихме

Та вече незнам да се учудвам ли ... да се смея ли ..... да се ядосвам ли

# 714
Не стига това, ами и в повечето случаи така нескопосано е преведено,че нищо не се разбира. Затова аз имам правило-търся си оригиналното / из нет-а /.

# 715
Ами тези вериги си реват за оплакване в КЗП.
Аз проблеми с книжки с ръководства никога не съм имала. Дори не съм получавала ксерокопие.
А уреди съм купувала и купувам.

# 716
Sourcherry, голяма си късметлийка че не си се занимавала с това. Дано не ти се и налага.  Peace
На мен сега ми предстои да купя няколко уреда и това съм си го набила в главата да не го пропусна  ooooh!

# 717
Здравейте отново.
Вчера се загледах в един хладилник - bosch
Много ме впечатли ниската консумация на енергия
Цитат
Консумация на енергия: 150 kWh годишно

Та четох в сайта че имат нови технологии - има вътре лед осветление от което се пести, ..... но прекалено хубаво ми звучи ... а се чудя дали няма уловка?
Ако някой има наблюдения към хладилник марка bosch може ли да сподели мнение?
Мерси предварително   bouquet

# 718
Привет и от мен Simple Smile
Трябва ми сушилня, тъй като нямаме балкон. Няма как да я свържем с канализацията обаче и ако си вземем трябва да е в спалнята ни. Една позната ми каза, че изпускали пара. Не зная обаче дали това важи за всички модели.
Някой може ли да ми препоръча подходяща за нашия случай?
Предварително благодаря!

# 719
  • Sofiа
Сушилнята не се връзва в канализацията. Два вида са: връзват се към комин или са на принципа на кондеза и не се връзват в нищо, освен в ток. Водата при вторите се събира в едно контейнерче, което се излива след края на програмата.Пара няма, но има топлоотдаване.
Слагайки си сушилнята в спалнята, обаче имайте предвид, че няма да ви е приятно да си я пускате, когато сте в стаята. Леко шумнички са, а ако суши неща с много метални копчета, ципове и т.н. става доста шумно

Общи условия

Активация на акаунт