Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 384 186
  • 2 722
  •   1
Отговори
# 780
Предлагам ти да я пуснеш отново и да я изчакаш, без да я изключваш и да си записваш в кой момент колко минути показва.

# 781
Либхер не са от евтините...

Трябва ми не много голям хладилник, но не и от най-малките.

# 782
Ми то по-голям за 300-400 има само Беко и от рода, които сигурно не са лоши все пак.

# 783
Добре, благодаря много.

Май ще е БЕКО, надявам се всичко да е наред.

# 784
А ние искаме да си купим климатик.И се колебаеммежду панасоник и фуджицусименс.Инверторен разбира се.Моля за вашето мнение.

# 785
Добре, благодаря много.

За хладилник от по- ниския ценови клас препоръчвам Crоwn Peace Доста тихичък и си върши работата перфектно  Peace Имам такъв от 6-7 години и не съм имала проблем с него.
А ние искаме да си купим климатик.И се колебаеммежду панасоник и фуджицусименс.Инверторен разбира се.Моля за вашето мнение.
Футджитсу-то се водят най-качествените. Ако не те притеснява цената - вземай и не го мисли. Ние вкъщи сме с Панасоници и да ти кажа честно сме доволни  Peace

# 786
Добре, благодаря много.

За хладилник от по- ниския ценови клас препоръчвам Crоwn Peace Доста тихичък и си върши работата перфектно  Peace Имам такъв от 6-7 години и не съм имала проблем с него.
Благодаря, това ще е другият вариант.
Ще проуча още малко и по магазините ще разгледам.

След Нова Година, до края на Януари се надявам да съм с нов хладилник.

Отново благодаря на всички, които ми отговориха.

# 787
  • София
Бих се изненадала ако намерите климатик фуджитцусименс.  Joy Иначе от двете марки избери Фуджитсото. Ама пак си зависи - модели, параметри.

# 788
  • Бургас
Привет и от мен! Искам да питам за хладилниците side by side коя марка да изберем, че се колебаем с ММ Whirlpool или  Hotpoint-Ariston?

/извинявам се ако се повтарям, но 50 стр са ми много да ги прочета/

# 789
Аз търся съвет за сушилня.
Колебанията са ни между тези два модела : http://www.technopolis.bg/b2c/details//680511/P11100201/Сушилня-BEKO-DCU-1670 и http://www.technopolis.bg/b2c/details//680512/P11100201/Сушилня-BEKO-DCU-7670 .
Това са ни вариантите поради размера на пералното помещение. На пръв поглед трябва да платим 40 лв. отгоре за отложен старт .

# 790
Еми зависи дали предпочиташ повече екстри или по-малко неща, които биха могли да се развалят.

# 791
Аз търся съвет за сушилня.
Колебанията са ни между тези два модела : http://www.technopolis.bg/b2c/details//680511/P11100201/Сушилня-BEKO-DCU-1670 и http://www.technopolis.bg/b2c/details//680512/P11100201/Сушилня-BEKO-DCU-7670 .
Това са ни вариантите поради размера на пералното помещение. На пръв поглед трябва да платим 40 лв. отгоре за отложен старт .
Имаме втората. 40 лв. не са чак толкова много- освен отложен старт, който позволява да пускаш пералнята на нощна енергия и да пестиш, имаш и дисплей, показващ реалното време, което остава/неочаквано за мен, много ми харесва тази екстра/. Има осветен барабан, програма за бебешки дрехи, дънки, освежаване, функция против намачкване и т.н. Много е шумна, но толкова добра работа ми върши, нищо не гладя и всички дрехи са ми винаги чисти и сухи.

# 792
Моля, препоръчайте ми миялна за 12 комплекта, не за вграждане, за около 500-600лв. По принцип си харесахме Аристон (май беше хот пойонт), АЕГ и Зануси. Другите ми уреди-котлони, фурни, абсорбатор- са АЕГ и съм доволна, но те бяха немски, а за миялната АЕГ пише, че е полска. Продавачът беше резервиран за Аристона, а аз от пералнята нямам оплаквания (за сега де Thinking)
Прочетох добри отзиви за Беко. Изобщо благодаря за всичко споделено. Държа на отложен старт, икономичност, кратка и интензивна програма Peace

# 793
Моля, препоръчайте ми миялна за 12 комплекта, не за вграждане, за около 500-600лв. По принцип си харесахме Аристон (май беше хот пойонт), АЕГ и Зануси. Другите ми уреди-котлони, фурни, абсорбатор- са АЕГ и съм доволна, но те бяха немски, а за миялната АЕГ пише, че е полска. Продавачът беше резервиран за Аристона, а аз от пералнята нямам оплаквания (за сега де Thinking)
Прочетох добри отзиви за Беко. Изобщо благодаря за всичко споделено. Държа на отложен старт, икономичност, кратка и интензивна програма Peace

За тези пари се насочи към бломберг или беко. Идеално съотношение между качество-цена-екстри! Майка ми има бломберг за 10 комплекта и е много доволна. Peace Hug

# 794
Момичета, моля за помощ.
Сестра ми има пералня Zanussi ZWG1100M, но инструкцията и е на непонятни за нас езици. Ако не на български, то поне на английски да имаше  ooooh! Не може да се разкарва с бебето до магазина където сигурно ще и дадат, затова моля вас.
Благодаря предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт