Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 383 825
  • 2 722
  •   1
Отговори
# 240
  • Точно където трябва
Не знам за тук ли съм, че няма да питам точно за бяла техника. Интересуват ме конкретно уредите FAGOR. Че мога да пазарувам от представителите им в БГ /да не ги споменавам, че реклама.../ с отстъпка. Мнения, впечетления? Би трябвало като са им офиц. вносител, да са оригинални, а не китайски, какво мислите?

# 241
Фагор са едни от малкото, които нямат ментета. Купувай смело !
Само че си вземи точно Фагор, не Едеса.
Серията Лино са бюджетна техника,правени са май наистина в Китай за соц-а. То го пишеше някъде из сайта..

# 242
  • София
Здравейте!
Искам съвет за миялна Мидеа.
Преди 2 месеца беше в сервиз, защото протече. Уж бил запушен филтър, оправиха я тогава, но сега пак протече.  Sad
Не искам пак да я носим в сервиз, явно проблема е друг, но какъв???
Какво и къде можем да погледнем сами, за да проверим дали проблема не е другаде? То явно нещата отиват на към нова, но поне да видим....

# 243
Не знам за тук ли съм, че няма да питам точно за бяла техника. Интересуват ме конкретно уредите FAGOR. Че мога да пазарувам от представителите им в БГ /да не ги споменавам, че реклама.../ с отстъпка. Мнения, впечетления? Би трябвало като са им офиц. вносител, да са оригинални, а не китайски, какво мислите?
Имам пералня Фагор - желязна е вече 11-та година. Единствения майстор, който я е виждал беше когато сработи защитата срещу вибрации при неравномерно разпределено пране и аз мислех, че се е повредила  Crazy - посмяхме се с момчето и си отиде по живо по здраво  Wink
Малко по-скъпа беше от популярните тогава среден клас марки (Канди, Електролукс и т.н.), но си струва всяка стотинка  Peace

# 244
  • 1st floor
Девойки, кажете къде се продават перални Кьортинг...виждала съм ги някога, но сега не ги откривам newsm78

# 245
Девойки, кажете къде се продават перални Кьортинг...виждала съм ги някога, но сега не ги откривам newsm78
http://www.shopping.bg/korting-kwa-50100

# 246
  • 1st floor
http://www.---цензуриран-спам-от-ирина---/korting-kwa-50100
може ли на лични линка? Simple Smile

# 247
  • с/у ОколоМръсТното

навсякде ги има... казват се Горене.

# 248
  • 1st floor

навсякде ги има... казват се Горене.
знам  Laughing..., но има доста голяма разлика в цената, а моделите са почти едно към едно, та затова ги издирвам...

# 249
Да не би вече Кьортинг да са по-евтини  newsm78
Преди 5 години Кьортинг бяха по-скъпи, макар че ги правиха във фабриката на Горение в Словения. Просто немската марка беше по-скъпа от словенската Горение ...

# 250
  • 1st floor
Да не би вече Кьортинг да са по-евтини  newsm78
Преди 5 години Кьортинг бяха по-скъпи, макар че ги правиха във фабриката на Горение в Словения. Просто немската марка беше по-скъпа от словенската Горение ...
на мен познато  момче от техномаркет ми обясни, че се правят в един завод, с еднакви части , но Кьортинг били по принцип за техния си пазар и били по-евтини...после почнали да ги изнасят newsm78
Преди три-четири години си купих пералня на Горение за 560 лв., а след няколко месеца баща ми си купи същата , със същите параметри на Кьортинг за 400...единствената разлика между двете е, че при моята врътката за програмите е от ляво , а копчетата от дясно...при него е обратното...та затова ги издирвам...
От техномаркет вече изчезнаха...

# 251
  • Пловдив
И аз да питам тук за мнение за климатик PANASONIC CS/CU-PW9GKE/X интересува ме тих ли е ако някой го има тъй като ми трябва за спалня 12-13кв.

# 252
Имаме такава 12-ка. Вътрешното тяло е тихо, но монтажниците си бяха оставили ръцете и не бяха затегнали външното тяло за носачите и не бяха прищракали капака, та оттам дрънчеше.
Накратко - климатика е ОК. Внимавай с монтажа  Peace

# 253
  • Пловдив
Благодаря Drozi ще го имам впредвид при монтажа  bouquet

# 254
  • София
На външното се слагат едни тампони отдолу, за да е по-тих, много са евтини, но може да са ги "позабравили". Панасоник последните 2-3 години казват че вече не са така качествени, ако е по-стар модел прекрасно, ако е нов newsm11

Общи условия

Активация на акаунт