Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 383 803
  • 2 722
  •   1
Отговори
# 225
Моля за съвет  baby_neutral !!!!
Незнам дали поста ми е за тук, ако не е моля за извинение. Пералнята ми протече с много силен теч, още при първото пълнене (изхвърли цялата вода отдолу). Марка Самсунг е, на около 5 години. До момента си работеше без проблеми. Отворихме с мъжа ми капака отзад, не успяхме да разберем от къде е теча. Всички маркучи са здрави и здраво закрепени. Остава да е накъде от предната част, но тъй като там е барабана - няма никаква видимост. Моля за някаква схемичка как да я разглобим (да махнем барабана) за да се види каква е повредата и/или мнение къде и в какво може да се крия проблема. Благодаря предварително   bouquet.

# 226
  • Ловеч
Шани, ще погледнем в този магазин, знам го къде е, ако са нови ще пиша. ))))
Mirama, може ли да кажеш къде се намира този магазин и какво предлагат, понеже искам да отида другата седмица до него, а не съм от Плевен  Wink

# 227
Здравейте има много качествени и хубави уреди втора употреба и нови с транспортни дефекти в Младост 4 бл408.Няколко уреда със си купувала и са много добри. Имам и телефон на магазина 0896800686

# 228
Здравейте има много качествени и хубави уреди втора употреба и нови с транспортни дефекти в Младост 4 бл408.Няколко уреда със си купувала и са много добри. Имам и телефон на магазина 0896800686

ауууууууу.. много хубава реклама си направи, поздравления Peace

# 229
Моля за съвет  baby_neutral !!!!
Незнам дали поста ми е за тук, ако не е моля за извинение. Пералнята ми протече с много силен теч, още при първото пълнене (изхвърли цялата вода отдолу). Марка Самсунг е, на около 5 години. До момента си работеше без проблеми. Отворихме с мъжа ми капака отзад, не успяхме да разберем от къде е теча. Всички маркучи са здрави и здраво закрепени. Остава да е накъде от предната част, но тъй като там е барабана - няма никаква видимост. Моля за някаква схемичка как да я разглобим (да махнем барабана) за да се види каква е повредата и/или мнение къде и в какво може да се крия проблема. Благодаря предварително   bouquet.
Здравей, вижте маншона на пералнята да не е скъсан или самия казан да не е пробит. Понякога се получава от банели и разни такива неща попаднали между казана и барабана. Няма да ви обяснявам как да я разглобите, защото според мен проблема е за техник.

# 230
Искам да попитам има ли някой, който може да сподели опит с т.нар. мобилни климатици? Има ли смисъл от тях, или вършат работа колкото един вентилатор? Милото иска да купим такъв за подарък на родителите ми а аз съм сериозно резервирана. Моля помагайте! Да не ги набутаме с нещо неефективно и безполезно  Thinking

# 231
  • София
Искам да попитам има ли някой, който може да сподели опит с т.нар. мобилни климатици? Има ли смисъл от тях, или вършат работа колкото един вентилатор? Милото иска да купим такъв за подарък на родителите ми а аз съм сериозно резервирана. Моля помагайте! Да не ги набутаме с нещо неефективно и безполезно  Thinking
Той май е нормален климатик, ама му трябва място, където да изхвърля топлия въздух.

# 232
  • с/у ОколоМръсТното
Да не ги набутаме с нещо неефективно и безполезно  Thinking

ще се набутате.
И ако свекитата ви връщат сметката за ток за мсеца, съвсем ще ме разберете.

# 233
Здравейте, може ли някой да ми помогне с намирането на инструкция за пералня AEG OKO LAVAMAT 72330 Update

# 234

ами ние си закупихме такива и сме много доволни
климатици какво да кажа нашите са от типа и топло и студено

# 235
  • София
Моят въпрос е относно конвенционалните климатици и ще се развам ако може да ми помогнете със съвет.

Вече седмица ровя по разни сайтове и форуми, но  не откривам решение.

Нужен ни е климатик, който:
- ще ползваме предимно и само за охлаждане (за отопление  само през преходния период, защото с Топлофикация така или иначе не можем да се "разведем" Sad)
- е за помещение с квадратура 21 кв.м. и кубатура близо 54 мз
- имаме външна изолация 5 см., изолация на таван 8 см вата, последен етаж сме и лятото става доста горещо (поне преди изолацията беше така)
- струва не повече от 700-800 лв.

От доста места ми препоръчват Мидеа, но имам миялна Beko и съм доста недоволна от нея, та съм малко скиптична към китайските марки.

# 236
  • Разпиляна във въображението
Някой да има впечатление от този климатик - http://www.bulclima.com/klimatici-i-multisistemi/fujitsu-general/ash12ub

# 237
  • Варна
Искам мнението на имащи уреди с марки Краун, Беко...

# 238
Искам мнението на имащи уреди с марки Краун, Беко...
Майка ми преди 4 години си купи печка Беко, резултатът е смяна на долен реотан всяка година. Сега пак е изгорял и тя се е отказала тотално да дава повече пари за тази печка.
Изводът може сама да си го направиш Naughty

# 239
  • София
Моят въпрос е относно конвенционалните климатици и ще се развам ако може да ми помогнете със съвет.

От доста места ми препоръчват Мидеа, но имам миялна Beko и съм доста недоволна от нея, та съм малко скиптична към китайските марки.

Ами Мидеята ще ви свърши работа, ако не искате да си купувате нещо марково. Във всеки случай е за предпочитане пред разните Осаки, Хайери и особено Самсунг. Между другото само отделни модели на читавите марки се произвеждат в Япония, повечето обикновени климатици се произвеждат в Китай.

Общи условия

Активация на акаунт