Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 383 795
  • 2 722
  •   1
Отговори
# 210
  • Русе
И.. тук в БГ едва ли ще намериш нови Bauknecht
    Има,намират се. Wink

# 211
drakona442, програматора е електронен.
А за парите, е този път нямам намерение да давам много пари, за да се скапе след 3г. Поне да не ме е яд като ще я хвърлям.

DjastaPrasta, къде ги има тези перални в Плевен, нови ли са, гаранация?

# 212
  • Русе
drakona442, програматора е електронен.
А за парите, е този път нямам намерение да давам много пари, за да се скапе след 3г. Поне да не ме е яд като ще я хвърлям.

DjastaPrasta, къде ги има тези перални в Плевен, нови ли са, гаранация?
     В магазин Бяла Мания.Обаче къде се намира не мога да ти кажа newsm78 Имай предвид,че не са евтини перални.Нови са,с гаранция,някои са с нарушена опаковка или малък транспортен дефект.

# 213
  • с/у ОколоМръсТното
аз също се съмнявам за нови Баукнехт, но Мирама, ако видиш, свирни  Whistling

Има ли някой с Индезит,

аз имам Индезит, въз стар и съм въз доволна. НО, вече отдавна няма читав Индезит на пазарЯ.
Каквото и да си купиш до 400-650лв. ще е все едно. Замижаваш, пожелаваш си късмет и посочваш. Пожелавам ти късмет  Peace

# 214
Шани, ще погледнем в този магазин, знам го къде е, ако са нови ще пиша. ))))
Ами за Уърпула преди 3г дадохме доста пари...както казах, изкара 3г и сега пере на 2програми.
Реално каквото и да вземе човек сигурно е на късмет. Ама не ми се дават по 800-1000лв на всеки 3г просто.

# 215
  • София
От къде мога да си намеря филтър за миялна машина? Пластмасовата джаджичка само ми трябва, но в магазините за домашни потреби ме гледат странно..  Rolling Eyes

# 216
От къде мога да си намеря филтър за миялна машина? Пластмасовата джаджичка само ми трябва, но в магазините за домашни потреби ме гледат странно..  Rolling Eyes

От сервиза на производителя Wink

# 217
  • София
Въпросът е че ние и марката й не знаем  Crazy Над 10 годишна е, бившите собственици на апартамента ни я оставиха, каквото е пишело, ако е пишело, отдавна го няма  Thinking

# 218
Знаете ли дали има плитка пералня /под 50 см/ на АЕГ? И дали изобщо са компромис с качеството тези плитки перални?

# 219
Знаете ли дали има плитка пералня /под 50 см/ на АЕГ? И дали изобщо са компромис с качеството тези плитки перални?

Не мисля, че има плитка, но има с горно зареждане  Peace

# 220
  • с/у ОколоМръсТното

ако е с люк, мисля че Канди предлагат за 3кг. сухо пране.
Не е компромис с качеството, а с количеството на прането.

И защо пък точно АЕГ?

# 221

ако е с люк, мисля че Канди предлагат за 3кг. сухо пране.
Не е компромис с качеството, а с количеството на прането.

И защо пък точно АЕГ?

Electrolux (правят се в завода на АЕГ) имат такава малка за 3 кг >> http://electrolux.bg/node38.aspx?productId=15701
но момичето пита за по плитка нормална - по-плитки има аристон, горение и мн други

# 222
Да, плитка, но с фронтално зареждане. Просто искам да я пъхна в една ниша, а 60-см-вата ще ми стърчи малко. Но не ми е фатално стърченето, така че може би ще взема стандартен размер. Видях я Електролукс-а, но като че ли пред нея предпочитам тази:
 http://www.gorenje.bg/washing_machines_slim?c=170492
АЕГ - нали уж в момента поддържат сравнително добро качество, а и защото си закупих всички останали домакински уреди /без хладилник/ на тази марка. Та поне да се разправям с един сервиз.... Simple Smile

# 223
За да не пускам нова тема искам тук да попитам за абсорбаторите.Малко не съм на ясно с тях.Предстои ми ремонт на кухнята и искам да си сложа абсорбатор и до колкото разбрах има някакви с филтри,демек не е нужно да има отвот  навън или към отвора на комина. Защото наистина няма къде да го отведа.Ако греша ме поправете и моля за повече информация, ако правилно съм разбрала,че има такива абсорбатори.

# 224
  • София
Да попитам и в тази тема:
Някой може ли да ми помогне с мнение за съдомиялна Whirlpool ADG 2900?
http://anita1.snimka.bg/family/dekor-i-detska-staya.412261.17461453

Общи условия

Активация на акаунт