Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 383 861
  • 2 722
  •   1
Отговори
# 255
  • София
принципно монтажът на климатикът е важен, колкото и самия климатик. Имат наши роднити климатик PAnasonic, но ъглов от преди 5години, нямат оплаквания. Сега се чува, че новите модели дават дефекти, но нямам наблюдения.

# 256
  • с/у ОколоМръсТното
Панасоник последните 2-3 години казват че вече не са така качествени, ако е по-стар модел прекрасно, ако е нов newsm11

Joy Joy Joy

2-ри тампони не е хубаво да се слагат. Компресорът е на 3бр. и още 2 за стойката и гледай какъв резонанс става.

mdonkova, PW-to е хубав обикновен климатик.

# 257
  • Под гъбата
Здравейте!
Искам съвет за миялна Мидеа.
Преди 2 месеца беше в сервиз, защото протече. Уж бил запушен филтър, оправиха я тогава, но сега пак протече.  Sad
Не искам пак да я носим в сервиз, явно проблема е друг, но какъв???
Какво и къде можем да погледнем сами, за да проверим дали проблема не е другаде? То явно нещата отиват на към нова, но поне да видим....
Какъв ти е модела на съдомияланата? За какъв филтър говориш? Да не би да имаш спукан маркуч на входящата вода?

# 258
  • Под гъбата
Въпросът е че ние и марката й не знаем  Crazy Над 10 годишна е, бившите собственици на апартамента ни я оставиха, каквото е пишело, ако е пишело, отдавна го няма  Thinking
Дай снимка да се мъчим да я разпознаваме! Peace

# 259
  • София
Дори не помнех за пералнята или за миялната съм писала Joy Еми ще купуваме нова вече, та няма нужда, мерси Hug

# 260
Да попитам и тук,може да ми помогнете.

Купих си много изгодно сушилня втора ръка,от познати,но нямам книжка с инструкции и не мога да се ориентирам как да работя с нея.
Моделът е SIEMENS 8KG WT46E303GR. http://www.web-electric.gr/ecom/product.php?productid=17229
Ako някои знае от къде мога да си сваля упътването ще съм много благодарна.

# 261
Да попитам и тук,може да ми помогнете.

Купих си много изгодно сушилня втора ръка,от познати,но нямам книжка с инструкции и не мога да се ориентирам как да работя с нея.
Моделът е SIEMENS 8KG WT46E303GR. http://www.web-electric.gr/ecom/product.php?productid=17229
Ako някои знае от къде мога да си сваля упътването ще съм много благодарна.

Търси SIEMENS 46E303

# 262
да се посъветвам. имам индезит win8,но самата пералня май според мен не пере добре,пробвах какви ли не прахове-но все ми се струва,че не са достатъчно изпрани дрехите.всъщност не сами ми се струва.особено личи при дрехите на малката-пюретата си седят,дори и при по-високи температури.обикновено пера обаче на 40 градуса и включвам таймера за съкратяване на програмата.дали според вас е от този таймер,трябва ли да я оставям да си пере без спестяването на някви си минути.въпреки че след като го има не би трябвало да има проблем?хм!кво ще кажете вие?ааа и още нещо-преди крайната центруфуга пералнята зацикля и трябва да и натисна копченценцито ръчно(а не би трябвало да е така де),един път зацикли,един път,без значение дали съм я пренатоварила или си е ок от към кг?
май дълго стана
п.п.не давайте съвет само да я сменям Stop защото я купихме февруари и ще ме  #2gunfire ако трябва да се купува нова. мдаммм кво да прая ся?

# 263
дали според вас е от този таймер,трябва ли да я оставям да си пере без спестяването на някви си минути.въпреки че след като го има не би трябвало да има проблем?

Нормално е да пробваш преди да питаш.

# 264
А чистила ли си я скоро без дрехи вътре? Филтърът как е ?

# 265
ами чесно казано съм пробвала,ама аз пак не виждам разлика.знам ли може и да си въобразявам,но бялото не ми е толкова бяло Blush
а относно филтъра-ми тя е само на няколко месеца толкова ли бързо да се зацапва.уффф.ще взема и тва да пробвам Praynig (не че знам как става и няма да се наема аз,въпреки че желание имам,щот ме нерви вече много конкретно тази бяла техника)

# 266
  • София
Здравейте, мислиме да купиме съдомиялна до към 500 -550 лв. умуваме между електролукс, беко, бломберг....
Интересно ми е до колко важна е функцията защита от преливане( при тези марки дават ли често грешки) ? Функцията 1/2 зареждане и бърза програма означават ли и по-малки разходи?

Съдомиялни BLOMBERG GSS 9220 и BEKO DFS 2531
 има всички екстри, но доколко са читави?

по-мака, но има защита от преливане -  ELECTROLUX ESF 2430 W

С нетърпение чакам препоръки и насоки.

# 267
  • София
Нашата е Електролукс, има програма автоматично да си решава сама всичко и само нея ползвам..има много малко програми и това много ме дразни, но иначе измива отлично Peace

# 268
Момичета имам проблем с климатика, обадих се в сервиза но ще дойдат чак във вторник. Ще се радвам ако някой се е сблъсквал с такова чудо или има на идея какво може да е, да сподели.

Та значи климатика включва нормално, работи на всички режими -охлаждане, изсушаване, вентилатор и автоматичен. Абсолютно всичко реагира както трябва, и скороста на вентилатора и това в коя посока да духа но ....не и на отопление Crossing Arms
Както си работи на друг режим, като му задам за отопление край вече, вдига жалузите нагоре и вече нямам контрол над скороста на вентилатора. Мога да вдигам градуси ,но реално по топла струя въздух няма. Все едно е "забил" на последната му зададена програма за работа /през ноща го настройвам точно така, 18-19С жалузите нагоре и вентилатор на най-ниска степен/ Някаква идея какво може да му е?

# 269
  • Пловдив
Подобен случай съм имала със стария ни климатик - липса на фреон беше проблема дойдоха напълниха го и започна да духа топло.

Общи условия

Активация на акаунт