Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 384 273
  • 2 722
  •   1
Отговори
# 615
То....не зная някой тук да има НОВО Мийле.. Simple Smile Ако можеш да си го позволиш, гледай в сайта им.
Нашите са по-старички серии..

# 616
Благодаря! А вашите какви модели са?

# 617
  • Бургас
Ще използвам темата да попитам ( тъй като не открих друга тема ) каква марка готварска печка с керамични котлони и фурна (около 500 - 600 лв. ) бихте препоръчали да купя....

# 618
Здравейте момичета, доста страници изчетох от темата и доста се пообърках. Обзавеждаме апартамент и в момента сме стигнали до електроуредите. В магазин за техника втора употреба харесахме печка за вгражане АЕГ. Модела е В 9820-4-m.  Моля ако някой от вас е запознат с този модел да сподели мнението си. Тази печка я видях в Технополис, но там модела беше 5, а не 4-m  и цената беше доста висока. Не знам каква е разликата между двата модела, а също така и печката е изцяло сензорна и няма меню на български. Не знам как бих се оправила. Какво бихте ме посъветвали?

# 619
Какво бихте ме посъветвали?

Да си купиш нова.

# 620
lesli , препоръчвам Канди - котлони стъклокерамични и фурна за вграждане ,вече 5-6 година ги ползвам и не са мръднали

# 621
Защо нова?Аз също обичам да ми е новичко,но поне за втората употреба и то АЕГ и Бош доста хвалби съм чувала.Моя мъж дори се ядосва,че сме взели нова миялна (електролукс с която проблеми никакви нямаме),а не втора употреба Бош .

# 622
lesli , препоръчвам Канди - котлони стъклокерамични и фурна за вграждане ,вече 5-6 година ги ползвам и не са мръднали

Подрепям този пост. В стария апартамент бях с такива- разкош  Peace, сегашната ми фурна е ЕАГ, котлоните Горение- ами не съм толкова възхитена  Sad

# 623
Уърпул керамични котлони не препоръчвам.Дали бе минала половин година и името на марката се изтри.Почти не бе ползван(като резерва е),а се изтри от едно веро.Надявам се  важните му части да са по-качествени.

# 624
Уърпул керамични котлони не препоръчвам.Дали бе минала половин година и името на марката се изтри.Почти не бе ползван(като резерва е),а се изтри от едно веро.Надявам се  важните му части да са по-качествени.

Ползвам и Уърпул и Горене и нямам никакви проблеми, като посочените по-горе. Доволна съм и от двата плота.

# 625
А други ползвала ли си? Само при сравнение откриваш, че има по- добро  Peace

За Горението вече писах в темата за кухните, не заслужава толкова внимание  Mr. Green

# 626
А други ползвала ли си? Само при сравнение откриваш, че има по- добро  Peace

За Горението вече писах в темата за кухните, не заслужава толкова внимание  Mr. Green

Ползвала съм някакви Нео, мисля, че бяха. И с тях не съм имала проблеми. Те бяха с въртящи се копчета.

# 627
Да си кажа проблема за плота Горение, да не съм голословна- моят е двойка с разширяема зона, нарочно го взех сензорен, за да има място за 2 тенджери, а и защото знаех от предния /любимото Канди/, че по- лесно се чисти. Но при този сензорът се оказа проблем- при по- дълга употреба е така нагрят самия плот, че не можеш да си задържиш пръста да го изключиш. Ненавиждам и звуковия сигнал, който ми издава, когато го напръскам с пяна за почистване. Предполагам, че с нищо не е повече от което и да е Нео, освен двойната цена  Mr. Green

# 628
Може би по скоро трябва да се внимава да не попаднеш на фалшимент.Сега като помисля опаковката му бе много елементарна.Как го е пропуснал това мъжа не знам,но и той си го бе харесал и така.

# 629

Общи условия

Активация на акаунт