Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 384 267
  • 2 722
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Айде честито,дано работи безотказно!

# 631
  • Бургас
lesli , препоръчвам Канди - котлони стъклокерамични и фурна за вграждане ,вече 5-6 година ги ползвам и не са мръднали
    Благодаря за съвета. А дали имат големи печки с такива котлони и фурна ( тъй като аз мисля такава да купувам) или са само за вграждане......

# 632
  • Бургас
Здравейте имам въпрос относно хладилниците. предстой ни закупуване на хладилник за имот които ще ползваме като вила зимата и лятото,  по рядко есен и пролет годишно . Какви са вариантите за пестене на енергия трябва ли всеки път да го изключвам и размразявам или има варианти за други функция и кои модели. Благодаря

# 633
Има хладилници нофрост, които не образуват скреж, а има и такива които автоматично се размразяват. Т.е. и в двата случая размразяване не е нужно. Обикновено на вторите обаче камерата или фризера не са с автоматично размразяване, т.е. се нуждаят от ръчно размразяване.

# 634
  • Бургас
Благодаря.

# 635
  • София
Е, Шани-то пълно щастие няма  Grinning такава се " падна" - т. е. имаше - защото Miele за 220 лв рядко се намира.

Малко късно питам - но как решихте въпроса с транспорта?
Благодаря!

# 636
Взехме си го с нашия бус. После саи си я качихме до 2 етаж-сравнително лека е, не е като пералня.

# 637
Като стана въпрос за уредите втора употреба да питам: моя приятелка иска да си вземе съдомиялна миеле втора употреба за 9 комплекта, да знаете къде предлагат?

# 638
# 639
Здравейте.
Предстои ми покупка на пералня - както за всеки уред - мнения всякакви за всеки модел  Rolling Eyes
Та за да ми стане кашата по голяма - да се допитам до вас за пералня Siemens.
Имам място само за пералня с горно зареждане.
Гледах тази
Но не намирам инфо за нея.
Като цяло какво ви е мненито за марката? Сегашните уреди siemens, с качеството на едновремешните ли е? Всичко което бихте ми казали за тази пералня ще ми бъде от полза. Ако някой я има - да сподели моля и какви функции има - че инфото на бг и англ. е много оскъдно и се опитвам от някакви полски сайтове да си преведа.  Praynig
Дали си заслужава  newsm78

# 640
  • с/у ОколоМръсТното
`GHOst whisSpeRer* ~, гледаше Фуджицу и Панасоник и си взе Тошиба? Защо смени марката? И кой модел Тошиба взе?

# 641
`GHOst whisSpeRer* ~, гледаше Фуджицу и Панасоник и си взе Тошиба? Защо смени марката? И кой модел Тошиба взе?

Този който ми монтира климатика и кунсолтантът на техномаркет казаха, че тошибата била по-добра и затова. Защо, сгреших ли? Sad Модела е Toshiba ras-137skv-e3

# 642
Леле, леле- на консултант от Техно / нещо си / да вярваш  Naughty
Аз съм намислила да вземаме Фуджицу 12-ка. Ей това:
http://www.antonovclima.com/климатик/12/Fujitsu-General/597/ASYA-12LKC

# 643
Леле, леле- на консултант от Техно / нещо си / да вярваш  Naughty
Аз съм намислила да вземаме Фуджицу 12-ка. Ей това:
http://www.antonovclima.com/климатик/12/Fujitsu-General/597/ASYA-12LKC

Ако не си видяла, препоръча ми го и този който ми го минтира/представител на климафрост/ Flutter

П.С.За фуджицу разбрах, че са шумни. А и в този сайт лъжат! Naughty Не мисля, че климатика е произведен в япония и че става до 91м3

Последна редакция: пн, 19 сеп 2011, 13:49 от `GHOst whisSpeRer* ~

# 644
Видях. Не се нито заяждам, нито нищо !! Само с добри намерения го казах..

Общи условия

Активация на акаунт