Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 384 267
  • 2 722
  •   1
Отговори
# 645
Видях. Не се нито заяждам, нито нищо !! Само с добри намерения го казах..

Зная  bouquet

# 646
Те са с почти идентични показатели. На мен ми трябва за южен хол около 65 куб. м с ПВЦ дограма. Лошото единствено е,че при нас понякога Т падат под -20. Но тогава ще пускаме радиатора.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2011, 14:56 от Анонимен

# 647
Хол около 65 кв.м?

# 648
Уф, куб. м имах предвид  ooooh! Редактирам се.

# 649

И аз се втрещих, ама завидях благородно само  Mr. Green. Нашия е около 30 и всички познати ни завиждат, че е голям, ако чуят за 65  Wink

# 650
Еееее, то ако беше 65 квадрата няма стопляне туй чудо  Mr. Green 4,50*5,50 е. Съвсем стандартен, клонящ към малък даже.

# 651
  • с/у ОколоМръсТното

При СОР 4.04 на FUJITSU и PANASONIC ти се довери на консултант, който ти е дал машина с СОР 3.68. Защо не четете показателите на машинките си? Освен ако ти е идвало твърде скъпо...

Певицата, другарка РЕНИ, серия LKC на FUJITSU e подобна на Тошибата на  `GHOst whisSpeRer* ~
Вземи си LEC серия на FUJITSU, да ти е мирна главата. И няма да пускаш радиатор при -20 градуса.
Ако имаш възможност, най-добре си вземи PANASONIC E12 LKE (или MKE).

# 652
При СОР 4.04 на FUJITSU и PANASONIC ти се довери на консултант, който ти е дал машина с СОР 3.68. Защо не четете показателите на машинките си? Освен ако ти е идвало твърде скъпо...

Ами момичето доста пита и умува, чак сега и аз разбирам черно на бяло какво да гледам, ако тръгна да избирам. Сигурно е някакъв коефицент или показател това  newsm78

# 653
Шани, препоръчай марка пералня, моля.
Да е здрава, да пере добре, да е икономична, да не е скъпа Laughing.

# 654
Шани, благодаря за съвета-права си   bouquet СОР-а му е 4,04, а разликата в цената на 12-ката е само 50 лева !
А панасоника вече идва много скъп..

# 655
http://www.bulclima.com/klimatici-i-multisistemi/fujitsu-general/ashb09ld-plasma
Някакви отзиви за този климатик и дали ще може да отопли помещение от 32кв.м?
Благодаря

# 656
http://www.bulclima.com/klimatici-i-multisistemi/fujitsu-general/ashb09ld-plasma
Някакви отзиви за този климатик и дали ще може да отопли помещение от 32кв.м?
Благодаря

Не. Деветка е.

# 657
 newsm78  Здравейте от 5 дни съм горд собственик на сушилня ariston. Но изглежда има нещо нередно в долния филтър има малко вода. Това нормално ли е? Моля ако имате такава машинка или знаете да споделите   bouquet За съжаление пристигна без български инструкции,знаете ли от къде мога да ги дръпна? 

# 658
Следя за сушилня.

# 659
newsm78  Здравейте от 5 дни съм горд собственик на сушилня ariston. Но изглежда има нещо нередно в долния филтър има малко вода. Това нормално ли е? Моля ако имате такава машинка или знаете да споделите   bouquet За съжаление пристигна без български инструкции,знаете ли от къде мога да ги дръпна? 

Ако си я купила от български магазин, те трябва да ти дадат поне преведена на български. Ти попита ли ги?

Общи условия

Активация на акаунт