Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 384 293
  • 2 722
  •   1
Отговори
# 675
  • Русе
Имам и аз питанка за съдомиялните, но за модели. Имам си вече 5,5г Веко DIS 5830. Изключително доволна съм. Сега обаче правим къща и ще купуваме пак, но този път искам да е 60 см, тъй като ще е голяма кухнята и има място. ОБАЧЕ широкия модел на Веко няма отложен старт, а аз го ползвам постоянно, затова тръгнах да търся друга. Спряла съм се на няколко, така че ще помоля за препоръки:
http://www.technomarket.bg/products/09108845/aeg-f-78001vi

http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside/% … 340&scenario=

http://www.technopolis.bg/b2c/details/bulgarian/687165/P11110301 … CTROLUX-ESL-66010

http://electron.bg/bosch-smv-40m30eu-p-141282.html

http://electron.bg/ariston-lfta-2294-hxha-p-171480.html?cPath=22_335_105

Общо взето държа на накисване, отложен старт, кратка програма.

Ще питам после и за фурните Simple Smile.

# 676
Здравейте, предстои ми купуване на пералня и от всичко изчетено съм се навила за Миеле ( втора употреба) . Знаете ли във Велико Търново дали се намират , или ще трябва от някой по-близък , или далечен град да отида да си я взема  newsm78

# 677
Аз пералня Миле втора употреба не бих купила.
По-добре нещо ново.

# 678
Защо , нали всички са доволни и от тези втора ръка . Все пак това си е качество , или ...

# 679
На Миле-тата втора ръка им е взето здравето.
Специално за пералните говоря.

# 680
Здравейте момичета. Пиша ви с молба за помощ. От една седмица се лутам и вече напълно се обърках. В момента съм в процес на избиране на фурна и плот за вграждане и аспиратор към тях. Трябва до края на седмицата да съм ги купила. За сега съм се спряла на Електолукс, прием всякакви предложения, като сумата в която трябва да се вместим е около 1200 лв и за трите неща - фурната, плотът и аспираторът, като предпочитам да се вгражда - да е от този тип или изцяло за вграждане

# 681
Здравейте момичета. Пиша ви с молба за помощ. От една седмица се лутам и вече напълно се обърках. В момента съм в процес на избиране на фурна и плот за вграждане и аспиратор към тях. Трябва до края на седмицата да съм ги купила. За сега съм се спряла на Електолукс, прием всякакви предложения, като сумата в която трябва да се вместим е около 1200 лв и за трите неща - фурната, плотът и аспираторът, като предпочитам да се вгражда - да е от този тип или изцяло за вграждане

Има голяма разлика между евролукс и електролукс Peace Моите са самсунг много съм доволна!!! Фурната е 850 лв., а котлоните 300 и абсорбаторът ми е фабер Peace Препоръчвам самсунг!!!  Peace

# 682
 vily_st, `GHOst whisSpeRer* ~ иска да каже, че уредите, които си избрала не са Електролукс, а Евролукс.
То ако слушаш кой какво ще ти предложи, ще имаш много предложения. Сигурно с всяка марка, без най-високите класове, като Миеле, можеш да се включиш в тая сума.
Аз съм доволна от Горение, Тека и Уърпуул, от тези, които съм ползвала. А иначе бих препоръчала Сименс и Бош също, но тях не съм ги ползвала.

# 683
vily_st, вкъщи всички уреди (аспиратор, плот, фурна, хладилник, мивка и смесител) са ни на Eurolux и сме много доволни. Така че, като съотношение цена-качество, от мен определено имаш един глас за марката. Иначе, доколкото знам, при закупуване на комплект от 3 уреда, се получаваше и 5-годишна гаранция, което си е плюс Peace, защото когато ние си избирахме оборудването, другите фирми ни предлагаха само 2 и 3-годишна гаранция... Rolling Eyes
Успешен избор!  bouquet

# 684
Имам и аз питанка за съдомиялните, но за модели. Имам си вече 5,5г Веко DIS 5830. Изключително доволна съм. Сега обаче правим къща и ще купуваме пак, но този път искам да е 60 см, тъй като ще е голяма кухнята и има място. ОБАЧЕ широкия модел на Веко няма отложен старт, а аз го ползвам постоянно, затова тръгнах да търся друга.
http://www.technopolis.bg/b2c/details//680482/P11100501/%D0%A1%D … BDa-BEKO-DFN-6837

Тази има отложен старт.

# 685
  • Русе
Тази има отложен старт.

Но не е за вграждане Wink. Имат само един модел на 60 см за вграждане и той няма за съжаление. Ще се търси друга.

# 686
аз си купих съдомиялна Miele немска чудесия, верно скъпи са ако ги купиш чисто нови! Аз пообиколих магазините за 2-ра ръка бяла техника и ... хоп намерих си и то за колко 320лв... и вече от година мие и изсушава перфектно! И да ДОВОЛЕН съм и препоръчвам марката и втората ръка магазини!  Hug

# 687
аз си купих съдомиялна Miele немска чудесия, верно скъпи са ако ги купиш чисто нови! Аз пообиколих магазините за 2-ра ръка бяла техника и ... хоп намерих си и то за колко 320лв... и вече от година мие и изсушава перфектно! И да ДОВОЛЕН съм и препоръчвам марката и втората ръка магазини!  Hug

Може ли да кажеш модел? По принцип 2-ра ръка са от времето на пра баба ми Laughing  А и новото миеле нЕма много общо със старото/откъм функции, програми и т.н. новости/ Flutter

# 688

Може ли да кажеш модел? По принцип 2-ра ръка са от времето на пра баба ми Laughing  А и новото миеле нЕма много общо със старото/откъм функции, програми и т.н. новости/ Flutter

Значи да води се старо за германците Simple Smile за жалост не пише отпред нищо освен Миеле, не съм я въртял да видя за модел, но от приятелката ми знам (понеже е германка) че Миеле са добри верно и скъпи но пък те в германия имат само Миеле верно някви нови модели но се пак каде е Германия каде сме ние Grinning ... и ще погледна за модел и ще драсна Simple Smile

П.С. от към функции си има всичко за измиване и изсушаване а дали ги подрежда сама по рафтовете ми липсва като функция Stuck Out Tongue Лек ден  Thinking

# 689
Здравейте, имам сушилня за дрехи Електролукс EDC 66150 от 2 г.,но съм я използвала много малко,защото ми събира дрехите с по два номера. Нямам книжка на български език и сигурно бъркам нещо програмите -пускала съм само 3 програми. Не мачка дрехите,но работи по 3часа.
Проблема е че дрехите на децата окъсяват когато ги пусна в сушилната.
Ако някой може да ми каже на каква програма не се свиват дрехите и книжка на български мога ли да прочета някъде  в сайта. Hug

Общи условия

Активация на акаунт