Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 384 254
  • 2 722
  •   2
Отговори
# 750
Не мога да ти помогна с конкретните питанки,но мога да кажа какъв е нашия хладилник и че го обожавам откакто го имаме/5 години/.

http://www.technomarket.bg/products/09010615/samsung-rl-33sbms

Не го правя абсолютно нищо.Нито размразявам,нито нищо.Има 5 степени в хладилната част.Ползваме го на 2-ра и вътре е доста студеничко,та чак понякога замръзват киселите млека,ако съм го сложила в дъното.Нищо не се разваля вътре  Laughing
Фризерът е чекмеджета,които са си празни,няма лед,няма нищо.За 10-15 минути ми стават ледените блокчета за питие.

Иначе инверторен предполагам,че ще е нещо подобно на климатиците.Тоест работи на малко по-различен принцип и ще е по-икономичен  newsm78

Ние имаме малко по-скъпия модел, който е с две отделни кутии за зеленчуци. Има и звукова индикация за отворена врата. Фризерът пък, освен трите кутии за продукти, си има формички за лед, които се изпразват в кутия със завъртането на едно копче.
Много съм доволна от машинката, оказа се изключително сполучлива покупка (да чукна на дърво!). До момента не сме имали проблеми, не се е повреждал и работи безупречно.

Сега вече ме е яд  Crossing Arms
Точно такива допълнения бих искала  към нашия,особено отделението за лед  Crazy
Но наистина са много добри хладилничета.Незнам до модел ли е до какво е  Thinking

# 751
Windy, заинтригува ме, може ли линк към твоя модел  Praynig Но фрост е, нали? Много държа на това  Peace

# 752
Windy, заинтригува ме, може ли линк към твоя модел  Praynig Но фрост е, нали? Много държа на това  Peace

Нямаш грижи! Мисля, че трябва да е ето този: http://www.technomarket.bg/products/09002729/samsung-rl-39ebms  Peace
Разпределението вътре е абсолютно същото, отвън вратите и корпусът са инокс. За жалост, не съм си у дома в момента и не мога да погледна книжката с инструкциите за ползване, за да ти гарантирам на 100%, че моделът е този. Но съдейки по описанието на продукта и снимката, това е нашият хладилник. Забелязвам също, че цената му е страхотна в момента.  Money

# 753
  • Ланкър, планините Овнерог
Благодарско за отговорите. Аз по - скоро за по принцип питах, не конкретно за модела, на който сме се спрели. Предполагам, че до 2ч машинката ще е у нас и мисля да я тествам. Програма за освежаване що ще рече - например застоялите от миналата година зимни дрехи, но иначе чисти, ако ги врътна на тази програма, би трябвало след това да са ок, така ли да разбирам? Друг сигур тъп въпрос - 8кг капацитет - мокри или сухи? Логично би било за мокри да става въпрос, но знам ли  newsm78

Някой ползва ли такива
DRYER BALLS и наистина ли вършат работата, за която ги рекламират?

Още нещо ми хрумна да питам (прощавайте, но трЕбе да знам предварително) - имам едни съхнали - недосъхнали дрехи - имам ли опция да ги пусна да изсъхнат или си трябва да са мокри, току що изпрани дрехи?

Последна редакция: нд, 16 окт 2011, 17:22 от Гита Ог

# 754

Аз имам електролукса и съм много доволна. Боша също е много хубав. Peace

Благодаря `GHOst whisSpeRer* ~  Simple Smile. А да ми кажеш като суши следи ли влажността на дрехите,  и ако изсъхват по-бързо намалява ли времето за сушене.

Скоро си купих сушилня Bosh и съм изключително доволна.

Windy може ли линк кой точно модел на Bosh.

# 755

Аз имам електролукса и съм много доволна. Боша също е много хубав. Peace

Благодаря `GHOst whisSpeRer* ~  Simple Smile. А да ми кажеш като суши следи ли влажността на дрехите,  и ако изсъхват по-бързо намалява ли времето за сушене.

Скоро си купих сушилня Bosh и съм изключително доволна.

Да, следи влажността. След като са сухи до избраната от теб степен, тя автоматично спира Simple Smile

Последна редакция: нд, 16 окт 2011, 20:36 от `GHOst whisSpeRer* ~

# 756
Кой по - напред не вярваше, че няма инструкции на БГ, като си купиш техника? Ето пресен пример. Бясна съм. Сушилнята е у нас, но не мога нищо да направя, защото дори и на английски няма упътване. Звъннах в магазина, обещаха да ми пратят на мейла. Ако до утре нямам нищо, вече ще им говоря на въпреки и жалба в КЗП

# 757
Някой ползва ли такива[/b] DRYER BALLS и наистина ли вършат работата, за която ги рекламират?

Още нещо ми хрумна да питам (прощавайте, но трЕбе да знам предварително) - имам едни съхнали - недосъхнали дрехи - имам ли опция да ги пусна да изсъхнат или си трябва да са мокри, току що изпрани дрехи?

Аз ползвам такива топчета, обаче никога не съм сушила без тях. Аз си поръчах сушилнята от този сайт, който си посочила. Бях поръчала и топчетата и ми ги подариха, така че си ги ползвам. Не мисля обаче, че ще има голяма разлика, ако не ги сложа.

Давам ти го веднага: http://www.techno-mix.com/product/3266/bosch-wtw-86561

# 758
Гита Ог, честито. Да се похвалиш, след като я изпробваш. Simple Smile

# 759
Да попитам и в тази тема .
Какво ви е мнението за подовите климатици или подово- таванните ?
Например този-
 http://www.termo-klima.com/bul/full_info.php?recid=289
Може би изглежда тъпо , но ми се струват по- ефикасни , в къщи имаме климатик на 26 градуса е , а краката са ми студени и си мисля , че трудно се надхитряват физичните закони .
На какво мнение сте , моля дайте съвети, още повече , че не купуваме всеки ден климатик и се стремим да върши работа.

# 760
И на мен не ми харесва отоплението с климатик - за да ми стане топло на краката, температурата в стаята трябва да стане  над 30 градуса и главата ми  да се пръсне от жега. Даже миналата зима на работа си пусках духалка в краката и не ползвах климатика през зимата.

# 761
Аз си го настройвам на 27-28 и да духа надолу, докато ми се стоплят краката и след това на 25.

# 762
Кой по - напред не вярваше, че няма инструкции на БГ, като си купиш техника?

Аз.
Ако си купя уред без упътване на български език - подробно и ясно, жална им майка.
Толкова съм люта Twisted Evil, че така нещата няма да оставя.

Гита, честита машинка. Здрава да е!

# 763
Аз си го настройвам на 27-28 и да духа надолу, докато ми се стоплят краката и след това на 25.
Цял ден духа на 27  градуса и все надолу - на мен ми е добре , като сложа по- дебели чорапи що годе става , ама детето то си е дете - горе - долу слиза,  играе на земята и гледам носът му текнал и станал студен , заедно с ръчичките. Ама главата ми пуши вече да избирам пералня и климатик. #Crazy

# 764
Кой по - напред не вярваше, че няма инструкции на БГ, като си купиш техника?

Аз.
Ако си купя уред без упътване на български език - подробно и ясно, жална им майка.
Толкова съм люта Twisted Evil, че така нещата няма да оставя.

Гита, честита машинка. Здрава да е!

И аз така. Въпросът е принципен. Писах им приканчващ мейл, утре ще видим дали има отговор. Ако не - КЗП.
Иначе на английски си намерих упътване, че и я тествахме вече. Ама то с нашето вчерашно пране не успях да настроя точно на колко време да върти. Ама нищо, де, повечето изсъхна. Ама ми се изправи косата с това делене на прането. Хич не си го представям  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт