Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 390 361
  • 2 724
  •   1
Отговори
# 1 590
    Благодаря за отговорите! Със сигурност искам да мога да пека по две /да можеше и три/ неща едновременно във фурната, за котлоните нямам големи претенции, само да не са претенциозни Wink. А комбинираните с по два газови и два електрически как ги намирате?

# 1 591
  • На земята, която е всъщност звезда.
'Нивелиран ли е както трябва?
[/quote]

Да, За да бъда по- точна, 40-50 мин. бръмчи, 40-50 мин. е абсолютно тих. Предполгам, че когато бръмчи, работи генераторът. Просто се чудя, дали това е мормално, т.е. всички по- големи хладилници с фризер са така, а аз съм отвикнала с предишния, който беше по- малък и с камера.  newsm78

# 1 592
  • София
Като си извадиш тавата наполовина, телескопичните водачи я държат да не падне. така може да си разбъркваш, да си добавяш нещо, въобще да си правиш каквото искаш, без да се навираш в горещата фурна. Много полезно нещо са.
Я кажи за новата фурна Simple Smile Ти коя си взе Simple Smile

Янтра, взех AEG BP7314621M с пиролиза, hidrobaking(каквото и да значи, ама май се пекат хляб и кроасани), сушене на зеленчуци. 1280 лв излезе.  Веднага и изгубих книжката с рецептите и упътването при преместването и сега я пускам на магия. Едната програма (вентилатор с долен) май някое хлапе ми я е настроило винаги да е 25 мин и ми се разпивква да я рестартирам.

Много съм доволна иначе, огромна е, готвя направо в нейните тави, които учудващо се побират и в миялната. Само да намеря пустото упътване и рецептите.

# 1 593
  • Пловдив
Като натиснеш бутона за включване и със стрелките местиш по програмите, обаче ако натиснеш следващия бутон - има запаметени програми. А бутона със звездата е да си запаметиш собствени. Аз имам едно, дето доста му се чудих какво е, уж горно и долно печене пък не мога да кача температурата над 80градуса, ама се оказа програма за сушене #Crazy Ама аз в дебрите на готовите програми още не съм проникнала Simple Smile Действам си на принципа на око да види, ръка да пипне Simple Smile И сондата за месо не съм я пробвала Simple Smile

Ще погледна как се слага време. И аз имам, но познай - не го ползвам Simple Smile

И аз готвя в тавите на фурната, съвсем прилични емайлирани тави. Обаче като ги сложа в миялната друго не може, евентуално малко чаши и двете тави Simple Smile

Я виж дали моето упътване не ти върши работа - http://media.snimka.bg/s1/3025/032294082-big.jpg?r=0 и http://media.snimka.bg/s1/3025/032294083-big.jpg?r=0

Последна редакция: вт, 31 дек 2013, 09:57 от Янтра

# 1 594
  • София
Да, това ще помогне да махна таймера на програмата, мерси.

Тая програма на 80 градуса мислех, че е за претопляне на манджа. Иначе аз  ползвам тая с таймера, тя е на 150 за 25 мин, тъкмо да нарежа салата и да извадя ракия.

Сега мисля да инвестирам в тава с решетка за готвене на пара. Че аз нали тръгнах от това да пека на пара, а ти ме побърка с тая пиролиза и се отметнах.

Последна редакция: вт, 31 дек 2013, 10:23 от Грета Ей

# 1 595
  • Пловдив
Аз не ползвам специална решетка за пара. Моята хватка е - питката в тавата някъде на средно ниво, решетката от фурната най-ниско долу, на решетката слагам една евтина тава (от метро) и сипвам две шепи лед.

Ама твоето hidrobaking май имитира нещо такова или бъркам, аз такава функция нямам Grinning

Пиролизата е супер яко нещо, хич не съжалявай, облекчава ми живота Simple Smile Миенето на фурната представлява да пусна програмата - 30секунди и да ида да спя. На сутринта забърсвам с мокра кърпа (или прахосмокуча вътре, защото редовно има големи залепнали изкипели остатъци, които изгарят от пиролизата). 2-3 минути. ИДЕАЛНО!

# 1 596
  • София
Добре, ще пробвам с леда. Лед винаги имаме.

# 1 597
  • Пловдив
Здравейте! Имам нужда от вашата помощ за моят хладилник-Faber Nardi. Водата вътре не може да се изпарява и си остава вътре и замръзва.Явно нещо ми се е запушила дупчицата ,от коята трябва да се изпарява.Има една пластмасова пръчица за тази цел,но явно не става.Как да я почистя или сме за майстор.Дано да сте ме разбрали за какво говоря.

# 1 598
krems82, продухай дупчицата с някакво маркуче с диаметър 7-8 мм. Аз за целта си пазя една по-дебела сламка и с нея продухвам, така се отпушва.

# 1 599
  • Пловдив
lulu благодаря за съвета.Ще го пробвам и пак ще пиша.Аз пробвах по-дълга дървена клечка,но е доста дълбоко и се притесних да не продупча нещо.

# 1 600
 krems82,  тръбната част на по-дебел химикал също ще ти свърши работа. Махни частите на химикала, използвай само тръбичката. Махни една две полички на хладилника, за да ти е по-удобно.  Допри тръбичката от химикала до дупчицата / не навътре, за да не спукаш тръбичката/ и продухвай.

# 1 601
Здравейте!
Моля за мнение за тази пералня със сушилня
http://www.technopolis.bg/b2c/details/688732/P11100102/Peralnya- … -CANDY-EVOW-4653D

bouquet

# 1 602
  • Пловдив
lu_lu нищо не става.Продухахме,уж се отпушва нещо,но после като го пуснем хладилника и нищо.Водата пак се събира:(

# 1 603
lu_lu нищо не става.Продухахме,уж се отпушва нещо,но после като го пуснем хладилника и нищо.Водата пак се събира:(

Затова искам аз но фрост  Confused
Нашият го оправям с дълга медна тел, ръгаш докъдето стигнеш  Crazy или ще става хладилник или....да го няма

# 1 604
  • На земята, която е всъщност звезда.

Затова искам аз но фрост  Confused

Този, който купихме и за който писах по- горе е ноу-фрост. Доволна съм от охлаждането, но май точно заради това е по- шумен. Имай предвид този факт, ако хладилникът е в помещение, където се спи или учи напр.

Общи условия

Активация на акаунт