Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 390 364
  • 2 724
  •   1
Отговори
# 1 635
  • Пловдив
Привет! Предстои ни покупка на свободно стояща готварска печка и се започна едно чуденеееее, та помагайте! Изисквания- таймер и телескопични водачи!Посочвам само тях, защото печките е тези екстри обикновено си имат и достатъчен брой други функции на фурните.
Варианта с комбинирана на газ и ток най ми допада. До сега готвех на газ. Заради порастващите хлапета обаче ми се иска вече и котлони на ток да имам. Склонна съм обаче да остана и без газ ( ще имам още един шкаф).
За съжаление нямам вариант да ги вграждам.
Бюджет около 1000лв.
Препоръчвам тази, лично я ползвам и съм страшно доволна!
http://www.technopolis.bg/b2c/details/707099/P11100601/Gotvarska … ka-AEG-947056V-WN
И ние сме с такава и също сме доволни.

# 1 636
Прегледай дали няма някоя с пиролиза в ценовия ти диапазон - пиролизата много облекчава почистването.

Подкрепям
Намойта фурна май има такова нещо (по спомени като я купувахме) ама й нямам никакви книжки да видя дали наистина... Как изглежда като копче, знак, емблема това чудо? И как се ползва  Blush
При мен е с електронен програматор. Има различни режими - горно, долно печене, вентилатор и единия режим е пиролиза. За ползването - вадя решетката и страничните държачи и пускам. То си прави там каквото прави, след като приключи и изстине забърсвам само с мокра салфетка (аз щото съм никаква домакиня и редовно изкипявам нещо пускам прахосмукачка за да махна големия изгорял боклук). И фурната е чиста! Няма търкане, няма миене.
Дай ми символа за тя пиролиза, другите ги имам и аз Simple Smile

# 1 637
  • Пловдив
Прегледай дали няма някоя с пиролиза в ценовия ти диапазон - пиролизата много облекчава почистването.

Подкрепям
Намойта фурна май има такова нещо (по спомени като я купувахме) ама й нямам никакви книжки да видя дали наистина... Как изглежда като копче, знак, емблема това чудо? И как се ползва  Blush
При мен е с електронен програматор. Има различни режими - горно, долно печене, вентилатор и единия режим е пиролиза. За ползването - вадя решетката и страничните държачи и пускам. То си прави там каквото прави, след като приключи и изстине забърсвам само с мокра салфетка (аз щото съм никаква домакиня и редовно изкипявам нещо пускам прахосмукачка за да махна големия изгорял боклук). И фурната е чиста! Няма търкане, няма миене.
Дай ми символа за тя пиролиза, другите ги имам и аз Simple Smile
http://bosch.expo2000.bg/image/data/ACTIVECLEAN_A01_bg-BG.jpg

# 1 638
  • София
Янтра,а каква е твоята фурна?

# 1 639
  • Пловдив
За вграждане AEG BP7314621, 74 литра е, голяма, пиролиза, телескопични водачи. И има разни али-бали, които се оказва, че не ползвам.

# 1 640
След разходката ми по магазините и четене на спецификации стигнах до извод, че пиролиза при свободно стоящите готварски печки няма. Може и да съм пропуснала, но аз лично не открих.
Спрях се на два модела-
http://nai-izgodno.bg/gotvarska-pechka-bosch-HCE743220F
и http://nai-izgodno.bg/gotvarski-pechki-i-mikrovalnovi/gotvarski- … ce&order=DESC
При Боша като добавя телескопичните водачи ще надвиша сумата.
Не съм запозната с предимствата на каталитичното почистване пред водното и въобще има ли такова.
Та чуденката ми е заслужава ли си да оскъпя печката със 180лв. заради едното почистване. Поне аз други сериозни разлики не забелязах!

# 1 641
  • Пловдив
Ами ... аз каталитично не съм виждала, но водно имам и е горе-долу нищо. Много слаба работа.

# 1 642
  • София
Бени,аз не бих се лишила от газ !Лятото докато моята кухня се ремонтираше ,готвих на керамиката на децата.Не е лошо,но газта си е газ/като изключим индукцията ,де/! Тази печка не е ли вариант за теб ? http://nai-izgodno.bg/gotvarski-pechki-i-mikrovalnovi/gotvarski- … Gorenje-KC66185BX

# 1 643
Тази печка я гледах в Технополис, обаче там консултанта ми твърдеше, че няма таймер за край на готвенето. В това описание пък друго пише. Усещам как следобед пак ще се разхождам до там. Много често излизам и оставям сегашната ми печка сама да доготвя, но....може и да се разделя с тази екстра.

# 1 644
Трябва да подменя два уреда - печка и пералня в жилище под наем, и предпочитам да са от нисък ценови клас. Какво е мнението за ВЕКО перални, имат ли добър сервиз, устойчиви ли са на ползване от наематели най-вече? В момента пералнята е на повече от 12 години немска, стара е,  но работи безотказно и за това се чудя да не я подменя с боклук. На тази пералня се спрях за сега - цената е много ниска в момента.

Това е печката, марката Дипломат също не ми е позната, някакви отзиви и за нея - сервиз и като ползване как е. Благодаря!

# 1 645
  • Пловдив
Аз не бих сменила пералнята, щом работи. По- старите уреди са в пъти по -здрави и издръжливи от новите.
А за апартамент под наем бих взела печка със стъклокерамичен плот втора ръка /свободностояща или за вграждане, взависимост от кухнята/.

# 1 646
Печката трябва да е с такива размери, защото кухнята е нова и има място за такава малка печка. А втора употреба се възпирам да купя, заради гаранцията.

# 1 647
  • Пловдив
Че и те имат гаранция - 6м или 1г...

# 1 648
  • На земята, която е всъщност звезда.
И аз не бих сменила старата немска пералня, ако се справя добре. Спокойно ще си изкара няколко години. Ако все пак държите да го направите, новата пералня чия ще бъде и за чия сметка ще се купува?

# 1 649
Трябва да подменя два уреда - печка и пералня в жилище под наем, и предпочитам да са от нисък ценови клас. Какво е мнението за ВЕКО перални, имат ли добър сервиз, устойчиви ли са на ползване от наематели най-вече? В момента пералнята е на повече от 12 години немска, стара е,  но работи безотказно и за това се чудя да не я подменя с боклук. На тази пералня се спрях за сега - цената е много ниска в момента.

Това е печката, марката Дипломат също не ми е позната, някакви отзиви и за нея - сервиз и като ползване как е. Благодаря!
Относно пералнята - много енергоемка при центрофугиране, САМО 800 оборота е центрофугата, няма аквастоп, няма отложен старт. Не бих я избрала поради тези причини. И 20 лв да струва - не.

Общи условия

Активация на акаунт