Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 390 372
  • 2 724
  •   1
Отговори
# 1 650
За наша сметка ще са новите уреди, как за коя? Но предпочитам да са нови, ако ще се пазят. Но няма гаранция и за това искам поне да са по-евтини.

А не бих взела нова АЕГ /моята е такава и е страхотна/ за наематели....просто не го заслужават. И за това изобщо не гледам екстри, а ниска цена и малко проблеми.

# 1 651
И за това изобщо не гледам екстри, а ниска цена и малко проблеми.
Щом не искаш проблеми - тези "екстри" дето съм ти ги изброила са абсолютно необходими. Иначе може да стане наводнение, или пък да плащаш космически сметки за ток. Кое  е по-добре си прецени ти сама.

# 1 652
  • На земята, която е всъщност звезда.
За наша сметка ще са новите уреди, как за коя? Но предпочитам да са нови, ако ще се пазят. Но няма гаранция и за това искам поне да са по-евтини.

А не бих взела нова АЕГ /моята е такава и е страхотна/ за наематели....просто не го заслужават. И за това изобщо не гледам екстри, а ниска цена и малко проблеми.

От поста ти не става ясно, че си наемодателят. Помислих, че си наемател и може да искаш уредите да са си твои /т.е. ти да си ги платиш/. Аз, напр., живея от десет години в апартамента на приятел под наем и съм си с мои уреди и мебели, такива, каквито на мен ми харесват и ми вършат работа.

# 1 653
Аз това щях да предлагам - ако искате, дайте го като вариант на наемателите - купуват ви уред, вместо да плащат наем. Но за целта трябва договор за наем Simple Smile

# 1 654
О, и аз не разбрах, че това е наемодателят, а не наемателят. В такъв случай защо ще сменяш старата пералня, ако тя работи?

# 1 655
О, и аз не разбрах, че това е наемодателят, а не наемателят. В такъв случай защо ще сменяш старата пералня, ако тя работи?
Защото наематели гледат фасона, а не функционалността  Crazy
И ще си кажат - Ей, супер апартамент с чисто новииииииии печка и пералня  Laughing Затова  Wink

Купувай най-евтиното и хич да ти не пука Simple Smile

# 1 656
  • Балчи-Варна
http://electron.bg/teka-dve-e3869bia-p-75353.html?tabid=4&st … C1%C0%CB%D7%C8%CA
И тук да питам.Момичета какво ще кажете за това?Има ли някоя от вас такъв вид абсорбатор?Вършат ли работа или са само за красота?

# 1 657
  • На земята, която е всъщност звезда.

Не може да не й пука, защото, ако купи боклук може да се наложи бързо-бързо да ги сменя, а с уредите и наемателите. Точно при такива случаи /уреди, които често се развалят и не могат да се ползват/ наемателите се изнасят без да платят сметки и без грам угризения. А за всеки наемодател е важно да има доволни наематели, които стоят с години и си плащат редовно. Това няма как да стане, ако са с усещането, че хазаинът им ги прецаква. Много ясно, че няма да остави Миеле, но и някакъв евтин боклук също не става.

# 1 658

Не може да не й пука, защото, ако купи боклук може да се наложи бързо-бързо да ги сменя, а с уредите и наемателите. Точно при такива случаи /уреди, които често се развалят и не могат да се ползват/ наемателите се изнасят без да платят сметки и без грам угризения. А за всеки наемодател е важно да има доволни наематели, които стоят с години и си плащат редовно. Това няма как да стане, ако са с усещането, че хазаинът им ги прецаква. Много ясно, че няма да остави Миеле, но и някакъв евтин боклук също не става.
Задължителен е аквастоп на пералнята, иначе може да стане наводнение. Пиша от личен опит за съжаление.

# 1 659

Неразвалящи се ел. уреди НЯМА. Може да ползва пералня за 300 лв и да й няма нищо години.. може да си купи и нещо по-така и да го мъкне по ремонти всеки месец.
Никой с нищо не прецаква, но повечето наематели гледат дали е НОВО, а не дали и колко уж е по-добро. Може да е 20 годишен Бош, очукан и остърган - еми няма да ме накефи никак да пера в него, ако преди мен са минали 20 човека..

# 1 660
Момичета, много спешно са ми необходими адреси на  магазини за втора употреба в София.Пътувам и не мога да се върна назад и да чета. Благодаря ви!

# 1 661
  • На брега на реката
Момичета, много спешно са ми необходими адреси на  магазини за втора употреба в София.Пътувам и не мога да се върна назад и да чета. Благодаря ви!
Дано ти свърши работа

Контакти
Марти 76 ЕООД
ул ”Поп Грую” 24
1517
02 840 90 00
Mobile: 0888 840 900; 0888 963 717
marty76@mail.bg

Работно време:

Понеделник до Петък

от 9:00 до 17:30

Събота

от 9:00 до 17:00

Неделя

почивен ден

# 1 662
Бобулина,благодаря ти! Разгледах какво предлагат,аз търся ел. готварска печка, а  при тях не видях.

# 1 663
  • София
Съдомиялна GORENJE Модел GVI 553 - проблем 
Пълни вода, започва да върти 1-2 мин и спира! (водата е студена)
Какво да я правя?? Каква може да е повредата/проблема?

Остава вътре вода. Като сменя програмата изпомпва водата и започва нов цикъл - пълни вода, започва да върти и пак спира... така 5-6 пъти я пробвах. Накрая пробвах и с извадена горна кошница - пак същото.  
Опитах рестарт от копчето, рестарт от контакта.

# 1 664
  • На брега на реката
Бобулина,благодаря ти! Разгледах какво предлагат,аз търся ел. готварска печка, а  при тях не видях.

Успя ли да намериш такава, каквато търсиш?

Общи условия

Активация на акаунт