Бяла техника - климатици, сушилни, съдомиялни, перални, хладилници!

• 386 732
  • 2 724
  •   1
Отговори
# 2 190
Това чекмедже за мен не е удобно, защото имам високи тенджери под налягане и съм си вдигнала горната кошница, за да ги събирам на долната. С чекмеджето при това положение ми намалява височината на горната кошница и почти нищо не мога да слагам там, освен ако не е полегнало.

# 2 191
  • София
Това чекмедже за мен не е удобно, защото имам високи тенджери под налягане и съм си вдигнала горната кошница, за да ги събирам на долната. С чекмеджето при това положение ми намалява височината на горната кошница и почти нищо не мога да слагам там, освен ако не е полегнало.
За мен пък е много удобно. Явно всичко е въпрос на вкус и начин на подреждане на миялната.

# 2 192
  • Между два живота

1.Лъч на пода - при вградените миялни, за да се вижда когато е приключила програмата, защото нямат външен дисплей.

Благодаря Бобулина! Да попитам лаишки и  доуточняващо-не разбрах този лъч някаква светлинна индикация,явяваща се на пода ли е? Как да разбера дали го има или не като обикалям или ровя из  нета за да избера миялна?

# 2 193
  • Сф
Този лъч е една червена точка,прожектирана на пода (все едно от онези детските лазерчета), която изчезва, когато миялната приключи.

# 2 194
Скрит текст:

1.Лъч на пода - при вградените миялни, за да се вижда когато е приключила програмата, защото нямат външен дисплей.
Благодаря Бобулина! Да попитам лаишки и  доуточняващо-не разбрах този лъч някаква светлинна индикация,явяваща се на пода ли е? Как да разбера дали го има или не като обикалям или ровя из  нета за да избера миялна?
Ако беше прочела отговорите на тези въпроси по всички теми в които ги пусна във форума, щеше да знаеш, даже и да видиш снимка, ама защо ли, то по лесно да зададем едни и същи въпроси в 20 теми и вместо да прочетеш - да питаш пак и пак нещо на което са ти отговорили няколко пъти.

# 2 195
включвам се в темата с въпрос за избор на готварска печка
предната ми е нео и е ужасна, изтриха се всички надписи, проби се
марките които съм избрала са горение, електролукс,  АЕГ  и бош
ако може да ме ориентирате за марка около 800 ,може и малко повече

# 2 196
  • София
включвам се в темата с въпрос за избор на готварска печка
предната ми е нео и е ужасна, изтриха се всички надписи, проби се
марките които съм избрала са горение, електролукс,  АЕГ  и бош
ако може да ме ориентирате за марка около 800 ,може и малко повече
Както го казваш ми звучи като свободностояща, но някой и на фурните за вграждане им викат така. Има ли значение колко литра да е обмна фурната, предпочитания за катализа, пиролиза, телескопишни водачи? Аз бих избрала АЕГ или Електролукс.

Примерно разгледай тези: ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК.

Последна редакция: вт, 08 дек 2015, 15:04 от ₪₪₪ Afrodita ₪₪₪

# 2 197
благодаря ₪ Afrodita
точно свободностояща
искам да е 85/60/60 толкова ми е разстоянието между шкафовете
с керамични плотове, бяла
разгледах ги в техномаркет, по-скоро ако някой е доволен от някаква марка

# 2 198
  • София
Писах от кои марки съм доволна, Бош не съм имала. Останалото е въпрос на лични предпочитания за каталитични панели и от колко страни да са, да има ли пиролиза, телескопични водачи, обема какъв да е - всяко нещо оказва влияние и на цената. За мен всички показани от мен модели са добри, но са с различни възможности и съответно цени. Едни искат непременно голяма фурна - 74л., за други това е без значение, едни искат пиролиза, други смятат, че това са излишни пари и търсят катал. панели, трети - обикновено покритие и решават да търкат с гъбата и т.н. Обмисли върху това какво точно искаш от фурната и дали размерна на котлоните отгоре те устройва.

# 2 199
честно казано изобщо не се бях замислила
фурната не държа да ми е чак толкова голяма, за другото трябва да прочета-изобщо не знам какво е пиролиза
но трябва да разуча това за панелите-предните ги прецаках с търкане
благодаря за изчерпателната информация

# 2 200
Ако сега избирах печка:
1. Големината (като литри) няма голямо значение - тези по-големите с 74 литра са по големи по височина на камерата за печене. Това ще е от полза само ако печете на 2 и повече нива.
2. Почистване - пиролиза. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.  Не ми се търка фурна - никога не може да се изчисти съвсем. Остават едни трудни местенца. Каталитичните панели не са така ефективни а и имат трайност.
3. Телескопични водачи - поне на едно ниво.
4. Програми за печене- да си има да пече само отгоре, само отдолу, отгоре и отдолу с вентилатор и без. 
5. Гаранцията - някои марки ги пускат с по 5 години.

# 2 201
благодаря ви за помощта  bouquet

# 2 202
Здравейте! Предстои ми покупка на сушилня и съм си харесала марка Hoover. Можете ли да ми кажете някакви отзиви за нея?

# 2 203
  • оттам, откъдето започва България
Моята пералня е от тази марка, но я купих от магазин с транспортни дефекти. Като минус мога да кажа, че е малко шумна на центрофуга, но пък ми пере перфектно. Дано някой се включи точно пък за сушилня.

# 2 204
Благодаря, все пак за мнението! Пожелавам Ви Весели празници Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт